ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By MOKRIZZONNI
Quote (Tina)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">давайте у 8-00 на мосту в Скоморохах

[\–] предупреждать нада_я чуть не вдавився'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] предупреждать нада_я чуть не вдавився'; }" /> [+] предупреждать нада_я чуть не вдавився
By Tina
Добре, хай буде 8-30
By MOKRIZZONNI
Хз, сумнівно В 8-30 або 9-00 поки всі зберуться, якшо від Польової (напр) -через Станишівку найкоротшою дорогою повз Гудмана то це 25хв десь без вкручувань
Мені все одно -можу і в 7, а ви пропонуйте самі.
By Bac9 IIpoBoKaToP
Пропоную на 8:00 біля Екомаркета на Черняхівського (мєсто відноє+мож хто шо захоче купити). Потім забираємо всіх по путі.

Добавлено (19 Май 2011, 21:46)
---------------------------------------------
Товарісчь коордінатор огласіть, що брати з собою (для новачків) і чи планується привал (перекус+фото+хз шо там ще можна робити) дето!?
By MOKRIZZONNI
Мона й так.Тоді огласіть у скіко і де мені з Польової вас чекати? Пропоную біля бумажки вже понад дорогою по ходу .8-30 -вам хвате шоб позбирать та добратись.
Беріть шо хоште - шо ви як перший раз.Привал буде канешна - мєста там красіві
Сосі-паті не в планах (тобто вогнища, 2 години валятися).Можете включити сосіс-паті в план покатушки з розрахунком його закінчення до 8-00 або в кінці покатушки десь в місті Фото беріть -бо я не планую.
О заразом як і ВелоДМ я поміняю аватарку, бо там і справді красіві яри, ліса і топі
By Bac9 IIpoBoKaToP
Тоді біля Екомаркета у 8:00. Я на сосіс тож не хочу. Маю більш спортивно-туристичний інтерес. MOKRIZZONNI, Дай свій намбер в лічку і я тобі передзвоню по виїзді від Еко.
By MOKRIZZONNI
097 __стоДевЯТь++= ШиісятШеСтЬ....--- ,,,, СемісятОдИнь///
Сильно рекомендую взяти сонцезахисні окуляри -шоб не ридали потім
By Kozak
Буду в 9.00 на месте старта (на мосту через Гуйву).
By MOKRIZZONNI
Хто стер мою сообщалку?????????
Я писав шоб Тіна підготувала 3-хв. звіт про Скоморощину, в рамках того, шо вони пишуть для наступного видання довідника "Села Житомирщини"
Kozak,
Ок

Добавлено (21 Май 2011, 21:12)
Збори завтра на села:
біля Екомаркета у 8:00
8-30 біля Бумажки (вул.тов.І.Гонти)
9-00 на мосту через Гуйву в Скоморохах
Взять чуть пожувать (кармашка), 5 рублів( не обовязково), фляга з (для) води,сонцезахисні окуляри, хвотіки
Завтра після обіду невеликий дощик -шо при такій температурі просто супер!!! Освіжає слєхка.Тому ставим щитки та берем дощовик -дощик маленький -шмотки висохнуть тотчас
By INSPIRE
Очень жаль - я с вами не еду...
Удачи всем "ловичам" завтра.
By MOKRIZZONNI
INSPIRE,

Усєх кого не покусав до ранку бєшєний комар - попорошу выйти из сумрака ночі і осєдлать своїх священних коров
 [\–] Осёдлуєм своїх бєшєннних коров і в священну путь_товарісчи'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] Осёдлуєм своїх бєшєннних коров і в священну путь_товарісчи'; }" /> [+] Осёдлуєм своїх бєшєннних коров і в священну путь_товарісчи

Добавлено (22 Май 2011, 19:40)
всім хто був- пасіб!
By Bac9 IIpoBoKaToP
Приїхав! MOKRIZZONNI, Дякую за тур-екскурсію! Провів чудовий пізнавальний день! Вийшло 95 км.!
Були:
Мокріццонні
Козак
Тіна
ГудМееен
і я
Хто не поїхав - зря не поїхав.
П.С. Ігорь ждем фото
By Egor_Goodman
да, было кдассно!
видели Кедры, представляете - кедры на Украине, смереки, пробковое дерево, сосну скидывающую иголки ... несколько старых усадеб...
Очень насыщенно и не сложно.
Я бы сказал что вырисовывается новый формат покатушек - краеведческие покатушки с Пауло МакриЦони!

п.с. фотки все у Паши.
By MOKRIZZONNI
Quote (Egor_Goodman)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">видели Кедры
Точніше ми їх розискали по наводкам місцевих, потім ми розискали ...але все по порядку
By Tina
Quote (VasilijPunk)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Провів чудовий пізнавальний день!
Завдяки MOKRIZZONNI такі пізнавальні покатушки стають традицією і це не може не радувати. Особисто я уявити не могла що в 30 км від Житомира ростуть кедри та пробкове дерево!!!! Не треба їхати в ботанічний сад і платити за вхідний квиток, а просто сісти на вело і приїхати в Луку, побачити все на власні очі і навіть доторкнутися
By MOKRIZZONNI
Quote (Egor_Goodman)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">вырисовывается новый формат покатушек
Він вирісувався ще позатого року -"Селами Житомирщини", проснулсо аднака Просто пока сам не проїхав -то й не побачив, шо є інші методи-способи-ідеї проходження велоодноднєвок
Quote (Tina)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">навіть доторкнутися
Мняхке і упруге як рєзіна Анріальне дерево!
Почекаємо шо ше дядя Жора строчне
By Tina
Фоти у Пауло, коли повернеться з Олевського р-ну - тоді будемо його просить:фото в студію!
By Tina
Фото(нарешті):
Церква Георгія Побєдоносця в с. Піски

Біля ГЕС в с. Млинище

Попросилися зайти всередину і от як це виглядає

Кедри в Луці

Кедрова шишка

Смерека в с.Лука

Будинок культури в Ліщині

Товариш Ленін

і його соратники: Надія Костянтинівна та Фелікс Едмундович

Панська огорожа навколо залишків саду в с.Ліщин

Пробкове дерево

Руїни садиби на околиці Ліщина

Залишки підвалів в руїнах маєтку -дуже холодно

Десь на середині лінії ловичів

костел в с.Ст.Котельня( великий план)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!