ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By veloDM
MOKRIZZONNI, а скільки всього шпаківень, я не встигну придбати багажника... але думаю на себе пару шпаківень знайду куда повісити головне щоб поки я буду їхати туди ніхто не загніздився .

А може в брата візьму багажника якщо він мені підійде...
By MOKRIZZONNI
в рюк десь 20літрів без проблем два увійде -оптимум як на спину, ібо це десь 7-8кг
Всього 15 новобудов зведено
By veloDM
MOKRIZZONNI, зрозуміло тоді зорієнтуємося на місці, я все що зможу візьму як поїду головне щоб ніяких походів не було...
By MOKRIZZONNI
Ніяких походів не буде! Хай но хтось хоч спробує на цей день шось друге заоргити
By ViX
попрошу лишние комментарии не вставлять, тем более что сам не сможешь принять участие в чачлик-пати.
Так что там мне нужно будет везти? Чтоб я расчитывал на свободное место в рюкзаке
By MOKRIZZONNI
Вікс, задача веложижиків лише відвезти -це буквально три-чотири (максим) години від старта на Фонтані на Польовій до вашого урочистого звільнення в запас. Враховуючи шо вас вже троха є ( з Віксом) то кожному виходить десь по два скв, шо вобсче шара і ви можете напхати в баули на сосіс-паті шо вам нада .Скварешніки представляють собою набор прямокутничків -тобто вони розібрані, тому не об`ємні.
1 скв=20см*32см *12см.товщини
By lakmus
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">на автомобиле 1 Саня 2 Корвин +3
Це вже не актуально?
Бо не розумію навіщо на горбі тягнути, коли є автотарантас?
Може все ж буде один автамабіль? - тоді все мона туди загрузити та й додатково інструменту взяти - шоп не тілько ви з Гудманом там паяльником шось рорбили, а й інші долучилися. А покататися налєхке і не мудрити з рюкзаками...
By MOKRIZZONNI
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">а й інші долучилися
сам же написав
Хай долучаються, хай втягуються. хай зростає соціяльна відповідальність, хай формуються громадянські погляди,хай виховуються громадська самозадіяність, хай тренуються врешті-решт, хай....хай....
пысы: Ми з Гудманом згідно затєї самі вручну нічо не робитимемо -у дєтішег буде задача згідно малюнка з підписаних та оцифрованих досок з купи шо ми вивалимо знайти та зібрати під нашим наглядом в два потоки(відповідно) свій! скварєшнік
By veloDM
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Кстати, желающие могут потом там же поехать на озера со мной - на шашлык-пати Только для этого в пятницу надо будет взять мяса и т.д.

Цілком логічно, як ні як ти в нас виписався з лікування потрібно одужання закріпити . До п\'ятниці ще далеко.

Добавлено (17 Май 2011, 15:58)
---------------------------------------------
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Бо не розумію навіщо на горбі тягнути, коли є автотарантас?

Це як би буде ефектніше, на машині дуже банально... а так кожен вкладе трошки своєї праці в це діло і буде цінувати і згадувати потім... До того напевно цілком можливо одну групу відправити в місто ще раз, потрібно десь 80км наїздити ))) я ось на минулих вихідних просто так їздив лишні кілометри .
By eville
Quote (veloDM)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">я ось на минулих вихідних просто так їздив лишні кілометри
а с нами на сосис-пати не поехал

Добавлено (17 Май 2011, 19:42)
но по моему будет хорошее дело с этими скварешниками, - и нам полезно и детям приятно
By veloDM
Quote (eville)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">а с нами на сосис-пати не поехал
чом же це, в п\'ятницю з нашими їздив, в суботу був просто на природі без велосипеда, в неділю виїжджав після обіду тому й їздив майже сам.
By MOKRIZZONNI
Quote (eville)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">и нам полезно и детям приятно
Навпаки -нам прЫятно, а дітям полєзно

Добавлено (20 Май 2011, 19:46)
ап.
Хто вдруг не може, у кого вдрух "еказен" або не загоїлись рани від укусів вампіра -срочно одпишіться, аби віднайти нового волонтера!! Пасіб всім іншим за участь
By lakmus
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">8.lakmus
Я не відаю... як воно завтра буде... але от сижу в сумнівах... ото я обіцяв їхати?
By MOKRIZZONNI
Не знаю, Олєг -в списку ваша свєтлість присутня -я не модер, а всього лиш відповідальний за внутрішню безпеку з відповідними повноваженнями-тому шо-шо а доступу до модерування не маю, вродь
By p@sh@
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> ото я обіцяв їхати?
Обіцяв не обіцяв, а їхати, мабуть, вже доведеться (якщо тільки нема іспитів ) - якто ж потрапив до списків...
By MOKRIZZONNI
Друзіа -ніхто нікого нікуди ніяк нічим не тягне! Хто хо( або відчуває шо нада) -їде, інші -не їдуть.Тіко завчасно нада заднього давать -бо вже домовлено про приїзд, і кворум вродь назбирано -шоб "подлянки" оргам на завтра не вийшло.
ппс вдруге -до списків Я НЕ ВНОСИВ НІКОГО Єжелі списки брешуть -пешіть хто туди не просився.Бум сьодні розбираццо

Добавлено (20 Май 2011, 20:29)
Млін -закрили важливе питання -не строчіть просто так!
У кого є бодай проста іржава "провалака" (с) Lakmus ???
Тра на 30 раз по півметра.Тоість 15-20 метрів.
Питання срочне.
By veloDM
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Тра на 30 раз по півметра.Тоість 15-20 метрів.
Обов\'язково поволока ? нитка, лізка не підійде ? та яка саме поволока треба і для чого вона буває різна.
By jazzec
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Я не відаю... як воно завтра буде... але от сижу в сумнівах... ото я обіцяв їхати?

ну може не обіцяв...але виявляв бажання...це я зробив такий висновок з "Бо не розумію навіщо на горбі тягнути, коли є автотарантас?
Може все ж буде один автамабіль? - тоді все мона туди загрузити та й додатково інструменту взяти - шоп не тілько ви з Гудманом там паяльником шось рорбили, а й інші долучилися. А покататися налєхке і не мудрити з рюкзаками..."

сорі, яккщо помилився
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!