ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Красіво
Не сочтіть за рекламу, але враховуючи якийсь вклад та причетність та суміжність -де там емблема турклуба "Полісся" ? Думаю не важко постучатись та всунути -карта велика)) Без приколів.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">де там емблема турклуба "Полісся" ?
дайте эмблему - вставлю.

Вообщем, давайте так: все неточности по флайеру указываем здесь до 9 мая. Я вернусь с Карпат - прочту, учту, на печать и в Гору...

Добавлено (06 Май 2011, 18:46)
---------------------------------------------
Маршрут, вижу, немного поменялся - на карте и в ПЛАНе изменю, не проблема. Что еще?
постучіть хтось людям з Полісся -у мене асьок їхніх нікого нема.Єслі вони не проти.
..........
Може б ще троха розписати в форматі: (там де змаганки та конкурси) кросс-кантрі, апхілл.....
в конкурсах : те-то..те-то..те-то -одним реченням.
Шоб люди знали шо їх жде А то просто вродє як тусня якась, а шо конкретно-неописано.
Ну вод, побачать змаганки для дєтішег -буде стимул прийняти участь, а коли не знаєш шо там конкретно буде - багато хто або проігнорить, або в реалі не буде готова в конкретному заході прийняти участь.
Вітя - ти там вдягайся, мене така негода зігнала передчасно з Карпатії, шо краще б вже зима
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">в чому допомога влади
они как мин перекрывают улицы для пробега по городу и обеспечивают гаишное сопровождение + разрешение на проведение мероприятия на пл. Королева.

Добавлено (06 Май 2011, 21:56)
ViX, по флаеру - добавить если не емблему (написала Виталику, но не знаю или у него будет доступ к нету на вых.) - то хотя б название: ЖМТК "Полісся" і думаю, что управление тож можно вписать - Управління у справах сім"ї, молоді та спорту.
Ітак , шо я пропоную ( всього лише на розгляд..да то да, нє- то нє)
1). Виступ тріалістів. Їх мона знайти на Житньому. Дуже ефектно. Якшо мона буде чимсь доставити якісь поддони - на площу виступу, буде дуж ефектно! Сам падав -знаю як це нравіцЦо людям
2). На дитячому конкурсі тра по-любому призи, і не за перше місце, а й утєшалки штук десять та в різних номінаціях. Дєтішкам це важно, шо вони тож з призом -тоді вони не ридатимуть на всю площу і не зірвуть нам святко
3).Флажки ВелоЖитомира зробити б, на продаж яссно. Як у Вікса та прочих. Їх юзання популяризуватиме велорух в подальшому. Туди ж велофутболки з емблемою або Велодня (продаються в неті в Києві) або (краще імхо) ВелоЖитомира.
4). Шось конкурси та змагалки тіко для молоді та дєтішег. А старікам шо? Пропоную придумати шось для старікофФ, ветеранів велоруху.Або новичків, які може хотять почати ходити в велопоходи.Занадити їх в наші нєводи мона конкурсами з : піффом, футболом,газетами...тут тра продумати.Наперегонки з бокалом піффа Велофутбол ! О! Ідея
5).Культура їзди в колоні -це обличчя велоруху як культури в цілому!!! Це особливо важливо. Це ж як парад. А то валять та валають на все місто, перехожих збивають, мати-перемати,піво-водка-прима без хвільтра Знімати таких одразу із колони методом дружеского рукопожатія від тов.Бугіри Сам іспитав -працює
6). По стоянкам для велоконяк -мона зробити флешмоб. Толпіщою поїхати по основним супер-гіпер лабазам Ж, отак підїхали -ага, стоянок нема -пишемо петицію з "незачодом" і до директора чи хто там протирає штани.Це я вкрав на якомусь форумі
7). Для рейтинговості Велодня (на майбутнє, шоб почули та побачили шо такі існують) написать офф.запрошення на Велодень нашому мерові та видать йому конячку, хоча б на фрагмент кільця по Ж.
8).Як продовження попереднього-зареєструватись на наспамити про Велодень на всіх великих форумах ,новостних сайтах і сайтєцах
9). Імхо - мене вже і сусіди і на роботі достали -дяки баннерам від связки Барабан-Трамплінчик. Пропоную добити міщан рекламою в тролейбусах!
10). Краєзнавчу екскурсію в рамках Велодня враховуючи його повну некомерційність Діана спробує організувати все ж.Наші ужасні сварки в лічкє були зумовлені якраз невизнанням з мого боку всякого лоббі комерційних структур та оргій в рамках даного свята.Безкоштовно -це все ж стратегічний ход на майбутнє для них( хвірма "Патріот"). Сподіваюсь вони це усвідомлять та проче.

Добавлено (06 Май 2011, 22:27)
Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">(написала Виталику, но не знаю или у него будет доступ к нету на вых.)
я настрочив їм на майл та в "Гору" -якшо буде бажання -до 9-го встигнуть
Враховуючи ніякущий вклад в Велодень (тобто мова ж в шапкє вродь про фінанси тож йшла -тєрь виходе все на плечі кількох спонсорів ??? ) отого Управління у справах сім"ї, молоді та спорту та прочих протирачів -я особисто проти їхньої засвєтки нашим коштом та силами!

Для начала, хочу отметить что костяк мероприятий Велодня уже дважды обговорен методом "мозгового штурма" и приняты основные структурные решения по организации. Всего в протоколе не изложишь, поэтому нужно будет организовать еще минимум одни сборы, и имея план проведения Велодня обговаривать конкретные детали, сроки и условия реализации того, что уже напридумали (этого уже предостаточно)
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">1). Виступ тріалістів. Їх мона знайти на Житньому. Дуже ефектно. Якшо мона буде чимсь доставити якісь поддони - на площу виступу, буде дуж ефектно! Сам падав -знаю як це нравіцЦо людям
Имхо, если они самоорганизуются и самообеспечатся именно по своей триал-программе - хорошо. По нашей части, поучаствовать смогут в "фигурках", к примеру. А рампы и все такое у нас есть? В прошлом году использовали "естественные стенды" за мостом, в этом концентрируем все на площади.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">2). На дитячому конкурсі тра по-любому призи, і не за перше місце, а й утєшалки штук десять та в різних номінаціях. Дєтішкам це важно, шо вони тож з призом -тоді вони не ридатимуть на всю площу і не зірвуть нам святко 3).Флажки ВелоЖитомира зробити б, на продаж яссно. Як у Вікса та прочих. Їх юзання популяризуватиме велорух в подальшому. Туди ж велофутболки з емблемою або Велодня (продаються в неті в Києві) або (краще імхо) ВелоЖитомира. 4). Шось конкурси та змагалки тіко для молоді та дєтішег. А старікам шо? Пропоную придумати шось для старікофФ, ветеранів велоруху.Або новичків, які може хотять почати ходити в велопоходи.Занадити їх в наші нєводи мона конкурсами з : піффом, футболом,газетами...тут тра продумати.Наперегонки з бокалом піффа Велофутбол ! О! Ідея
Желательно, сразу спонсоров называть, либо конкретные схемы обеспечения призами. Это вопрос 100% будем подымать в следующий раз, на заседании. По рисунку и правилам его проведения, к Диане. Имхо, все разумные конкурсы уже определены, координаторы должны работать над своими конкурсами (правила), подготовить бланки для оценки результатов.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">5).Культура їзди в колоні -це обличчя велоруху як культури в цілому!!! Це особливо важливо. Це ж як парад. А то валять та валають на все місто, перехожих збивають, мати-перемати,піво-водка-прима без хвільтра Знімати таких одразу із колони методом дружеского рукопожатія від тов.Бугіри Сам іспитав -працює
На сборах огласятся правила поведения в колонне. Огласить их должен серьезный дядько (определим).
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">6). По стоянкам для велоконяк -мона зробити флешмоб. Толпіщою поїхати по основним супер-гіпер лабазам Ж, отак підїхали -ага, стоянок нема -пишемо петицію з "незачодом" і до директора чи хто там протирає штани.Це я вкрав на якомусь форумі
Толпищей, это сколько? Лучше бери киевских девчат в мини, хватайте прохожих, сажайте на вело и заставляйте проехать 5 метров - и флеш и моб.. Шутка.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">7). Для рейтинговості Велодня (на майбутнє, шоб почули та побачили шо такі існують) написать офф.запрошення на Велодень нашому мерові та видать йому конячку, хоча б на фрагмент кільця по Ж.
Обсуждалось на собрании. Шура разберется.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Враховуючи ніякущий вклад в Велодень (тобто мова ж в шапкє вродь про фінанси тож йшла -тєрь виходе все на плечі кількох спонсорів ??? ) отого Управління у справах сім"ї, молоді та спорту та прочих протирачів -я особисто проти їхньої засвєтки нашим коштом та силами!
Конкретней. Предложения?..
Quote (Mart)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Конкретней. Предложения?..
там одна конкрєтіка -їх не вписувать."Всё" (с)
І вобсче, єслі все зразу отмєлі, я ж шож , я ж нішо ж..я просто не лізтиму і всі ділаQuote (Mart)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Желательно, сразу спонсоров называть, либо конкретные схемы обеспечения призами
Тому я й питав шо з фінансуванням!!! Кон-крє-тно. І як тобі з ходу назвать спонсорів? Тра пройтись по потенційним спонсорам поважною делегацією...а ти хош зразу шоб я з сухариками за моніком тобі все обєспечив
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Тому я й питав шо з фінансуванням!!! Кон-крє-тно. І як тобі з ходу назвать спонсорів? Тра пройтись по потенційним спонсорам поважною делегацією...а ти хош зразу шоб я з сухариками за моніком тобі все обєспечив
Нет, просто я считаю, что вопросы финансирования нужно обсуждать на живых собраниях (конкретные схемы) В присутствии людей, которые уже взялись за обеспечение, которым проще будет контактировать сразу со всеми а не совершать набеги и смотреть, что здесь по этому поводу "не пишут".
я в квесте 1000000000%
 Закрыть спойлер'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' Открыть спойлер'; }" /> Открыть спойлер
Добавлено (07 Май 2011, 15:06)
номер: 1VD (вне зачета)
авторы:
дозотория:
принадлежности:
- Автомобиль
- Мобильный телефон с выходом в интернет (проверить)
- Фонарь
- Карта города
дополнительные принадлежности:
приняты заявки на участие следующих команд:
1. Energy
2. F.@.B.
Легенда:

АВТОМОБИЛЬ НЕ НУЖЕН!

Это не просто покатушки, а еще и загадки, и соревнование.

Соревнуются Velo команды: кто быстрее разгадает загадку, домчится до загаданного места и найдет там код.

Главное в этой игре - смекалка и покататься!

Локации (*места, где спрятаны коды) подбираются таким образом, чтобы был удобный доезд на велосипеде. Заигрываются необычные, интересные места: забавные памятники, странные сооружения, малые архитектурные формы и прочее. Забросы и недострои - будут, но опять же с учетом, что команды Velo.

Формат меток - "VD1" (если вы видите такую надпись, значит вы приехали на нужное место, и где-то здесь спрятан код)
Формат префикса кодов - "VD1:" (это надпись перед самим кодом, она сделана, чтобы вы были уверены, что вы нашли код именно с этой игры; ее вводить в движок не нужно)

Задания выдаются через интернет-движок. Для входа подойдет любой телефон с установленной OperaMini. Для разгадывания интернет нужен по-минимуму. Адресная привязка в шифровках - по карте города.

Пять заданий с таймаутом в час.

Состав команды : 2 - 3 человека.

==========================================

Для тех, кто еще не играл в DozoR:

Суть игры - сначала разгадать какое-то место в городе, потом доехать туда на велике и найти там один или несколько кодов (обычно - из букв DR и цифр). Это нужно сделать меньше чем за 45 минут - ровно столько времени отводится на выполнение одного задания. Если не уложились - получаете штраф и следующее задание. Каждые 15 минут вы получаете подсказку.

Движок игры http://lite.dzzzr.ru/zhitomir/go/ Настройте движок на телефоне до игры!!!!!!
Анонс:

28 мая

СТАРТ: 13:00

СТОП: 16:00

ВРЕМЯ НА ВЫПОЛНЕНИЕ ЗАДАНИЯ : 45 мин.

ВРЕМЯ ДО ПОДСКАЗКИ: 15 мин.

Если Вы здесь в первый раз:

1. Зарегистрируйтесь, заполнив [эту форму]
2. [Создайте] свою команду, или [присоединитесь к существующей]
3. Подайте [заявку] на предстоящую игру
4. Заполните [Игровое соглашение на каждого участника] .

5.Прийти на брифинг , который состоится 28 мая в 12.00 возле кинотеатра Жовтень

Командам рекомендуем:

заранее настроить доступ с телефонов к механизму выдачи заданий http://lite.dzzzr.ru/zhitomir/go

Игровой движок работает и с обычными браузерами
(Internet Explorer, Mozilla Fire Fox и др.)
По телефону коды принимаются только в экстренных случаях.

Участие - БЕСПЛАТНО!

Победителям игры (1-3 место):

бесплатное подключение к городской сети "ДКС"+ безлимитный интернетна один месяц.
(при условии присутствия техничеcкой возможности).
Обсуждение.

Время и место сбора перед игрой: Новый бульвар. У к-тра "Жовтень"

Взято с: http://lite.dzzzr.ru/zhitomir/

Добавлено (07 Май 2011, 15:07)
Народ, подтягиваемся! регистрируемся!
Quote (Mart)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> а не совершать набеги и смотреть, что здесь по этому поводу "не пишут".
Март, а ти вредний! Якщо не більше....
З самого початку якість шифровані протоколи прямо на форумі? Щоб роздратувать? Чи розділить "ізбранних" та не сильно?
Хотіли приховати -викладайте на файлосховища і тусьте між собою!
Ну, далі тіпа поділились паролем Спитав чи мона обговорювать -ти зразу проти
Шура вродь дозволив...я почав думати та аналізувати...Шось надумав...і шо?
смайлики з натяком " " -це тіпа я достав і далі: Для начала, хочу отметить что костяк мероприятий Велодня уже дважды обговорен методом "мозгового штурма" и приняты основные структурные решения по организации
з контраргументами аби одразу заперечить...Це тіпа "Якого я вліз" ? Нафіга тада було сюди план викладать до розгляду та обговорення???
Відповідно в кінці й натяк од тебе: сразу со всеми а не совершать набеги и смотреть, что здесь по этому поводу "не пишут".
Я як зміг -так і поучавствовав Онлайн чи в реалі..як вийшо. Хоч би дяки сказав, йо Я часу на то витратив весь вечір -більше ніж ви в турклубі отада.Хоч би до розгляду прийняв...а то зразу залякав про мозговий штурм, шо аж пар з турклубу валив Нікарашо. Удачно вам заоргити святко. А я аутдоор
Реб\'ята, шо вы горячитесь. Велодень - наш общий праздник, который должен объединять, а не разъединять. В таком деле нам нужны все. Поэтому давайте в сторону личное - и к общему делу.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">1). Виступ тріалістів. Їх мона знайти на Житньому. Дуже ефектно. Якшо мона буде чимсь доставити якісь поддони - на площу виступу, буде дуж ефектно! Сам падав -знаю як це нравіцЦо людям biggrin
если договоришся с ними - то было бы хорошо и симпатично. А вместо рамп - возможно подойдут бардюрчики, ступеньки и пр. рельеф возле Королева?
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">4). Шось конкурси та змагалки тіко для молоді та дєтішег. А старікам шо?
Предложи конкретно. Т.к. по конкурсам - у кого какие были идеи - уже все повыкладывали.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">2). На дитячому конкурсі тра по-любому призи, і не за перше місце, а й утєшалки штук десять та в різних номінаціях.
Спс, учтем.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Наші ужасні сварки в лічкє wacko
я думала то была "беседа"
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Наші ужасні сварки в лічкє були зумовлені якраз невизнанням з мого боку всякого лоббі комерційних структур та оргій в рамках даного свята.Безкоштовно -це все ж стратегічний ход на майбутнє для них( хвірма "Патріот")
подала идею, а в итоге получилось что я на этом хочу денег заработать ... я ж не работаю в Патриоте. а он об этой экскурсии пока даже не подозревает...
Ну ладно, об экскурсии с ним еще будет разговор, хотя, меня интересует - как ты ее видишь? Поскольку она отпала на предыдущих заседяниях именно по причине сложности организации. Вести всю толпу? Когда вести? До, после, во время конкурсов? Может сделать 2 группы - ты ж много знаешь - смог бы тоже провести?

По спонсорам надо бы пройтись - у тебя есть время+желание этим заняться? (не самому конечно)
1) Попробую.Сьодні буду десь там -заодно й спита
4) Якшо будуть бажаючі на момент святка та час на тоє - писано ж конкретно -велофутбол.Мінівелофутбол
Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">ты ж много знаешь - смог бы тоже провести?
Не смог бы, Ж меня вообще не интересует, я даж вот давеча, улицу М.Бердичевская не смог без карты вспомнить хде енто она
Ну, єжелі сильно сложно ( та й все не всунеш) можна хоча б те що я пропонував - залучити їх як спонсорів для надання сертифікатів (тіпа) на їхні екскурсії Ж для якоїсь категорії учасників -переможців конкурсів змагалок на Велодні але не на день Велодня саме..ну я там писав...
Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">получилось что я на этом хочу денег заработать
Цитую тебе з сікрєтної переписки
" Но ведь єто труд и он должен быть оплачен!"
По всьому виходе, шо да, хотілось трошки підробить в рамках Велодня.Давай цю тему закриєм вродь, ужо.
Товарісчи, в нас пустує-простоює купа....нє....купи заводів -хвабрик! На них вже скоро не буде кому робить взагалі -всі в офіс хтять. А продукувати ВНП хто буде-то, га ? Шо, я один???

Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">у тебя есть время+желание этим заняться? (не самому конечно)
Да, єсть.Еслі хтось представницький буде в парі -бажано дєвочка
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">" Но ведь єто труд и он должен быть оплачен!"
По всьому виходе, шо да, хотілось трошки підробить в рамках Велодня.Давай цю тему закриєм вродь, ужо.
я тебе поясняла ход своей мысли, но ты видимо так и не понял... и здесь я не себя имела ввиду... ладно, проехали.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Да, єсть.Еслі хтось представницький буде в парі -бажано дєвочка
я не против. Только опыта у меня в этом нет. Письмо сочинить надо будет? (этим могу заняться) И с ним походить? Али как? И кто у тебя есть на примете?
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Мінівелофутбол
а це як? я думала ты пошутил... слабо себе это представляю Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Ну, єжелі сильно сложно ( та й все не всунеш) можна хоча б те що я пропонував
это да, я помню.
Думаю тра ломитись прямо до відповідного менеджера.На свято просить дарма -а вот для дєтішечних конкурсів мона назбирать пару песо.Стратегію обговоримо на місці. Або я своєю бородою залякаю, або ти принадиш своїми дівочими прєлє...упс..ну це я так, шутко
Мона: ФОК( врятлі, на нашій хвірмі счаз не луччі часи), "Ж.ласощі" "Рудь"
Бажано мати на руках флаєри, можливо попередній запис -тому тра завчасно -тра вже починать. З наступного тижня мона попробувать -а шо, в лоб не дадуть -а як полізуть - то й я розімнусь трохи
Всем, у кого есть возможность печатать на обычной бумаге A4 (желательно в цвете) и кому не жалко выделить немного краски для этого - скачивайте выложенные стороны флайера (на листе А4 размещайте по 4 шт. размером 10х14.5 каждый). И начинайте распространять. Если не можете распространять - занесите в магазин "Гора" и оповестите об этом в данной теме - тогда другие заберут их на распространение. Я как попаду домой, сразу тоже распечатаю.
Для распространения готов!У кого забрать готовую продукцию?
Я уже представляю себя мчащегося за каким нить мужиком на "Украине" и кричащем : "Мужик,стой!!!Возьми флаер!!!".
Кстати, поскольку клеить на улицах нельзя - есть мысля позаносить плакаты (А3, А4) целенаправленно в универы, школы, техникумы и т.п.
Кто где учится и сможет разместить - отзовитесь!
Возможно на след неделе найду чела, который распечатает это в цветном. Если не, то у себя ч/б могу распечатать. Нужно будет только поразносить.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!