ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Розваги, теми для обговорення та спілкування про що-небудь (або взагалі ні про що)
By MOKRIZZONNI
Шож ви зразу це не озвучили.У нас на таке є Валєрчик...просім , ваш виход
А до мене дєвочки підходють тіко якшо з книжками Л.Вкраїнки та напамнять читають "Елегії" ! Да-да...і не іначе
Фліртувать то одно, а за міні-юбками ганяти..то я вже застарий
By nuta
я тебе кое что другое прочитаю )

Добавлено (06 Май 2011, 22:51)
---------------------------------------------
p.s. Валерчик страшный какой то
By valerchik
Quote (nuta)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">p.s. Валерчик страшный какой то
ниче се новости про себя узнаю... вас вообще не видно

Quote (nuta)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">MOKRIZZONNI, для тебя хоть в мини приеду ))
ну коль в мини то есть что показать, стало быть я в сравнении с вами далеко не идеал...

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">У нас на таке є Валєрчик...просім , ваш виход
вона любе тіко тебе)))))))))))
By MOKRIZZONNI
Quote (nuta)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">p.s. Валерчик страшный какой то
та то маска-лякалка для пацанов
в мене тож такая є http://i003.radikal.ru/0912/5b/66d7451e07d6.jpg
(неприхований чОрний піар )
З дєвочками в міні він дуже даж прям по-телячому нєжний, со вздохами, ахами
Так шо не упустіть всій шанс-стучіть йому і вам все -превсе буде

Добавлено (06 Май 2011, 23:43)
Quote (valerchik)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">вас вообще не видно
да-да...подєржамс...і я шота блимаю -а нікого не бачу
"А был ли кролик? " (с)
..............
Кста, єслі ви не супротів -нашу переписку в вашій частині в кількості ..е..так....так...ага -27 листів за 3год я перенаправлю рекомендованому та приставленому до вас Веложижику -тов.Валерчику . Пасібо за довєріє
By veloDM
MOKRIZZONNI, Маска для защиты глаз от кварца это жестоко!!! ааа я под столом...
By MOKRIZZONNI
то маска з фільтром від УФ 3кат. та +затемнене скло від надмірної яскравості
ТЬфу , нафлудили -ажж перед київською чарівною топікстаршою незручно
By veloDM
MOKRIZZONNI, у меня такая есть, не знаю ну по моему это для кварца очки и кварц тоже есть тех времен. Quote (nuta)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">MOKRIZZONNI, для тебя хоть в мини приеду ))
MOKRIZZONNI, не исключено что кто то над тобой также подшучивает как ты когдато ну или не ты не помню кто тут у нас такой шутник был, ну или что то в этом роде так что лишний раз не напрягайся
By Mart
Помочь сделать топик "курилке"? Я не увидел ни одного поста по оказанию девушки конкретной помощи, зато поглядеть все горазд.
By veloDM
Mart, как мне кажется у нас активность велосипедисток в житомире, очень низка особенно в походной деятельности и покатушной, нежели в других городах...

Так что и помогать некому, а зря....ммм ладно хотел что то сказать смешное ну чуствую когото обижу .

Добавлено (07 Май 2011, 00:23)
Для решения этой проблемы можно обьяву сделать:

Quote200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Внимание внимание!!!

Всем девушкам которые мечтають о принце на золотом коне срочно втупать в ряды велоклуба, у нас тут каждый первый "принц" и на седле! :)
By MOKRIZZONNI
Діма, по-суті всі велосипедисти(активні та здорові) є найкращими прЫнцами.Справді. Але глупе життя вдоблює дєвочкам в голову оту бредятину, де принц це: Київ-банк-машина-хата на Хрещатику. Насправді ті офісні здихоти й поруч не валялись з "трушними пациками" (с) на велах в романтичних лісах Полісся.Це самі здорові самці, звиняйте за прямоту слова
By Mart
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Діма, по-суті всі велосипедисти(активні та здорові) є найкращими прЫнцами.Справді. Але глупе життя вдоблює дєвочкам в голову оту бредятину, де принц це: Київ-банк-машина-хата на Хрещатику.

:D Все.. Иду с вами в "курилку"
By nuta
так, не ссортесь парни. я увлекаюсь спортом, а точней волейболом. живу по соседству с eville, он меня и пригласил. только вот велосипеда пока что нету, но думаю купить. посоветуйте что то хорошее и не дорогое. всех цемки :-* P.S. а фотка не загружается, пишет большой размер
By MOKRIZZONNI
Аааа, вона реальна...Чмок зловив..прЫятно, аднака А вєлік ми тобі зберем..а хош..а хош..ми даж єнто...ми даж акцію по зббору можем влаштувать..да , ми ті ще акціонери , всобенно Йа..ааа...пацани, чо дірётєсь, це ж на вєлік для дєвочки збирається
By jazzec
Quote (nuta)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> а фотка не загружается, пишет большой размер
однозначно в "курилку"

а взгалі то тре тєму ще розділить - дєвушкі отдєльно, платья отдєльно
By veloDM
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Діма, по-суті всі велосипедисти(активні та здорові) є найкращими прЫнцами.Справді. Але глупе життя вдоблює дєвочкам в голову оту бредятину, де принц це: Київ-банк-машина-хата на Хрещатику. Насправді ті офісні здихоти й поруч не валялись з "трушними пациками" (с) на велах в романтичних лісах Полісся.Це самі здорові самці, звиняйте за прямоту слова

Вчера незнаю то ли случайно клацнул но наткнулся на во такую вот статью:
http://zhzh.info/blog/2011-05-05-1470#comments

Вомногом, о многом тут все сказано, но не делайте посмешный выводов .

Добавлено (07 Май 2011, 00:52)
Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> большой размер
Ну и обсуждения этого тоже в отдельную тему

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!