ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Хтось розкаже про Ружинського велопсиха?
могу показать. Извините, местами нецензурная речь, поэтому детям до 18 лет и культурным людям спойлер НЕ ОТКРЫВАТЬ!
 [\–] Часть 1'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] Часть 1'; }" /> [+] Часть 1

[\–] Часть 2'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] Часть 2'; }" /> [+] Часть 2

[\–] Часть 3'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] Часть 3'; }" /> [+] Часть 3

[\–] Часть 4'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] Часть 4'; }" /> [+] Часть 4
Видео-репортажка от ViXа позабавила . Да, в общем то, вы были достаточно гуманны, учитывая то, как этот дядько жался к Козаку и выхватывал бутылку . Материал наверняка отцензорен?
Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">хотя вроде все равно приехал раньше остальных.
В Ружин ми приїхали троха раніше

Маленький фотозвітик з ключовими фото з цієї хоч великої та важкої але все ж недопоїздки:
Ніятинське городище проскочили, я волав -та ніхто не вернувся
В Верхівнянську садибу (у внутрощі) не попали
Городківку не поїхали а Вчорайше не вивчили достатньо, як вона на то заслуговує.
Андрушівка -тож закрита ( ну це зрозуміло)
С.Котельня -ажж в присмерках дістались тому дяки 900люм. веложижиків шось і побачили

Старовинний костел "Пресвятого Тела и Крови Иисуса Христа" в Ружині, 1815 рік, ще кілька років назад сплюндрований совєтчиною діяв як автомайстерня, - куполи познімали, в центрі костела вирита оглядова яма для авто.Наразі відреставровано

Укріплене городище на місці літописного Ніятина часів та силою Ярослава Мудрого . Сучасна околиця с.Ягнятин

Романтична історія в маєтку Ганських сьогодні продовжується силами романтичних студенток, які мріють що приїде з далеееких країн якийсь італь`яшка та пригорне до себе да так, шоб навсєгда
Романтичні студентки наразі створюють в старовинному парку Ганських "алею кохання", що підтримує дух цього маєтку

Маєток Ганських в Верхівні. Має дууж цікаву історію та е.е.. планування. Безліч підземних ходів-їх любила Евеліна Ганська.Оті флігелі по бокам -коли лівий був кухнею та винним погребом з ходом в палац,правий в той час мав в підвалі темницю, те тримали винних
селян.Ще був хід до усипальниці, а найбільший до річки, де в графині була власна купальня

Брукований шлях веде до відновленої нині (силами студентів (!) що вчаться в колишньому маєтку) родової усипальниці Ганських-Ржевуських Віє старовиною...

Сама усипальниця ( як все ж релігійна споруда) зберіглась завдячуючи тому що в рядянські часи всередині роташовувався спортзал агрошколи
Ми з Жорою попхались всередину -і дуже вчасно -одразу після нас бабки її зачинили.Щоправда ми таки встигли спуститись в родинний склеп, що під церквою -там дууже холодно та лячно Вхід видно на фото .

Довгі вітряні кілометри боротьби до Вчорайшого.Костел не знайдено.Місцеві явно не в формі шось внятно одповісти, свято все ж
Найдавніша споруда яку я вгледів у Вчорайшому-була оця Красіве пластичне хвотко

Тепер довгі кілометри боротьби з вітром вже до Лебединців...копирсаюсь 10хв -міняю лінзу заради цього -в якім Ізраїлі побачиш зеленеє поле з реальним колодязєм посередині, для спраглих мандрівників ?

На околицях Андрушівки над лісовою дорогою місце масових розстрілів євреїв у ВВВ в 1941р.Тут розстріляли 252 жінки та 25 дітей.
Надпис на стелі ( перед цією плитою зі сценами падаючих в яму людей)
Це уривок із "Єврейської книги" із вірша "Бабий Яр"
"Моё дитя!Мои румяна!
Моя несметная родня!
Я слышу как из каждой ямы
Вы окликаете меня... "
Илья Эренбург

Останні рядки цього вірша

Задуйте свет. Спустите флаги.
Мы к вам пришли. Не мы - овраги.

В Андрушівці нарешті вітаємо змученого Марті -він вже не радий шо з нами зв`язався, зато може чистосердечно проводити екскурсії Андрушівкою
Палац колишніх магнатів Бержинських, перебудований Терещенками після 1869р.
(вид ззаду)

В Андрушівці формується доброзичливе та ужасно веселе молоде покоління велоЖЖиків Філія, так скаать

Не менше години тинялись парком Андрушівки та вже троха сутеніло...ще годину добирались до СТ.Котельні, там ще з півгодини безропотно гнались за мною розрито-побитими стежками поки я шукав вночі костел Падуанського
І ось він повстав, під ліхтарем Жори та леді Ті
Ще одна перлина пропадає на очах у байдужої сучасності.

Й по тому все
MOKRIZZONNI, дякую за панорамне фото маєтку Ганських (дуже сподобалось) та підготовку матеріалів по поїздці (репутацію піднімати не мона, тому будуть дяки тут)
В мене кілька вар`янтів садиби -довго вибирав місце -дуже незручно вона прогляда, вибрав цю -з-під дерев -тоді видно й флігелі. Але пано двохрядне(по вертикалі) на 24мм ЕФР, шо взнача(нормальним язиком) шо верхні гілки сильно спотворені - це ж почтішо сфера, тільки без нижнього ряду -звідти й такі спотворення.Вон як покрутило.Але відійти немає куди.Хвотко й справді дуууже вітряне
По поїздці я нічо не готував, та й по ходу не стало настрою шось виіскувать -із початку все зламалось.Як покатушка -вдалась! Як краєзнавча -врятлі.
Леді Ті особливий приз за стійкість! Я вон почитую аналогічне -до 100км їздять -їм вже розряди дають...фігасє.
Леді Ті -готуйтесь до 200км Це не страшно і не боляче...хіба шо наступного дня
Кста, ви кажись причетні до написання статті про "Скоморохи" в збірку "Села Житомирщини" що вскорості мають видати.Пропоную -ви мені екскурсію по Скоморохам -а я вам ексклюзивні хвотки в повнорозмірах з правом юзати як хоште -в т.ч. і для статті про ваше село.Хочеться сферу в церкві зробити -крім всього. Єслі цікаво -строчіть мені всередину
За друк культурної програми на це ..на цю покатушку висловлюється СПАСІБО пану Трамплінчегу!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!