ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Як починалось. Почалось з того, шо Шура не провівши нас -АБСОЛЮТНИХ ЧАЙНИКІВ пальцем по карті "Шо-куда-когда-откуда-почему-зачем и как" кинув напризволяще з пачкою якихось ієрогліфів! Я заявляю , шо якби не моя ініціатива звернутись по офф.допомогу до Наталки Олівсон отам би всі веложижики й стояли в базовому лагєрє.А так, всі прилинули до неї і вслуховувались.Шурє нєзачод -ібо схема дій, алгоритм,так скааать цього дєйства "марахвон" нам же ж вперше і велонародникам нєвєдомий! Тра було понянчитись, роз`яснити...це обов`язок оргів щодо таких як ми -новонароджених марахвонців
Етап перший -команда Йа-1 пробігла норм,тобто другими ( в своїй трійці).
Етап другий-грусний :( Рвонули велоорієнтування до підвісного мосту -по ходу я згубив карту а колєга оставив велошолом на старті етапу. Я погнавсь за тим всим назад -втратили 15хв. Наша група вся дааавно за горизонтом...і ось вже друга наїжджає на колєсо.
КП11 не взяли -проскочили повз-Наталка Олівсон ввела в заблужденіє в пояснялках (хоч вона вобсче нічо не була зобов`язана пояснювать тому ніякої вини...) шо КП11-14 починаються за мостом в лісі.Тому до моста я навіть не дивився по бокам.Насправді КП11 було ще раніше - я бачив але проскочив -думав це якесь з наступних етапів шо нас далі чекають ...цифри "11" не побачив.
Переправа через Тетерів а кому й "переплива" .Ага, була парочка. яка препливала тем вживу і вмокру Простоявши хвилин з 20(єжелі не більше) в черзі мій колєга Костя STRW так рвонув вперед на оте колесо -шо одразу пішов на дно з головою!.Вода ужасно холодна -на ньому купа одягу а не одні лосіни і термуха як у профі. Молодець! Зачод! Не скис -пригнув далі і потасчив вєлік на той бік.Ну й я туди ж. Тут я другий раз ужасно тормознув На тому березі зостався мій улюблений велошлєм Я волав наступним шоб притащили.Дійшло аж до третіх :\'( Тим часом, поки бідний але одважний Костя сушився та віджимався пройшло хвилин 25! Вікса з Ватсоном й слід охолов
Етап в ярах. Це чудєсно Це прєлєсть. Тут зачод. шЫкарні відвісні стіни з глини і падать АААаай ..я даж не вірив шо туди мона залізти.Ну й юмора в розвешіватєлєй КП З тебе з вух звішуються якісь болотяні чедєса Зато ми вивчили всі яри, як справжні краєзнавці
Перегон лісом-полем до квеста -просто перегон. КП30 на квесті знайдено не було
Пройшли групу азимутів ( на другому карта) - в кінці впали в кар`єр -замість карти знайшли хвантік -пораділи, ну хоч шось Згаяли більше години...сильно більше. Вобсче квест -мну не понра.Не наю -не моє...Топчешся на місці...один на одного підозріло дивляться Костя справедливо заволав шо це гибле місце - і тра відси тікати..пока не ніч Тікнули. Походу чессно кажу -халявно прокомпостились на КП"место отдыха"-там якраз багато "отдыхало" ну "И чо ж не пить када дают и не накладно" В.С.В. Тут якісь з наших на білих мопєдах хотіли було сісти на колесо мну -шоб возив від КП до КП...ішь ..та не тут то было На щастя ми їх втратили...тобто здихались
КП під мостом в Левкові -непрохідне багно- викручуючи в ньому я порвав як тузьку картрідж каретки! Вперше в житті виломав картрідж..до нестями
Дальше вже повертаємо назад до старту проти ужасно сильного вітру - тут давалась взнаки недостатня велопідготовка колєги ,хоча все інше бєгове він гасав ого-го .Скучні прості КП і довге моталово до техетапу.
Техетап. Я свого слова шо підтягуюсь один раз на форумі Шури додержав і на "хрестах" які були ще й мені задовгі (!) від хреста до перила я сильноооо витягувався отут пальці й не втримали.Судома.Я зірвався..повісив хв5..Якимсь чудом все ж ривком вибравсь наверх -внизу справедливо волали -до закриття трасс -25 хв...і до фінішу ще добряче чесать а я тут катаюсь в люльці . На останньому спуску "десантником" руки знов зірвались.благо Дізелю -за ногу витащив вниз Ну не готував я верхню частину. ДОхла вона для "троллєєв" після семи годин вкручувань на велі танцівницею по бездоріжжю.Я ж думав шось легше буде -висновки зроблено По троллєю -перебор по висоті та відсутність засобів для зняття тих, хто зірвався!!! Я був далеко не один. ОДин там провісів аж півгодини. Це ж може всю гонку зірвати...а якшо у людини проблема зі здоровлям виникне -розрив м`яз, розтягнення -з висоти 5 метрів з перил на товстенних соснах -фіг сам спустишся.І ніхто тебе без крана не зніме((( А тим часом інші підтягуються..підтягуються
Смисл готуватись-старатись -пиляти? Я думаю -мої зауваження конструктивні та орги шось врахують.Це ж для общего блага.Це зовсі не пинання! Ну і я тут багато шо врахував і пойняв
На фініш примчали за 13 хв до закриття.Але штрафів ще буууде...ой-йой.
Мну понра.Канєшна, всім хто причетний за гонку агромєзне спасіба -а це й справді була мочна вимотуюча в полях гонялка.Зачод колєге КостСТРВ шо терпів мені і мої глюки з моском і мчав до фінішу почтішо як Йа.
.................
Додам, шо імхо час фінішу троха жосткий для народників...імхо, канешно.А вод велотропи я думав будуть покруче - я готувався на Левківсько-Тетерівських даунхілах..в реалі -нормальні прямі стежки без каменисто-грязєво-овражних варіантів.Матрасно шота.Хотя народно.
Є ще одне - здалось, шо в велонародному були профі-марафонці. Які власне й стрємітєльно та заслужено виграли. Вобсче-то так не прийнято на мультигонках.Вродь. Тобто призерів марафонів в мастєр-класі в любителі не допускають. А смисл любителям готуватись-гнати... т.д. якшо результат доволі прогнозований.Опровєргніть.
Щаслив за всіх веложижиків, які такою толпою самозадіялись в такому не сильно велозаході !
Дєвочки як всєгда на висотє! Подать мені лічні дєла Н.Олівсон та Леді Ті Вод вам...мужні та добрі наші пташечки. Леді Ті особлива уважуха -якшо хтось не помітив -невзначай та тихенько так до нас вкралась справжня велоспедистка Й походи, й 120км по піску-бруківці. а тепер от ще й екстрім-марафони!!! Також сьодні леді Ті на марафоні отримала своє бойове хрещення. ага, по-справжньому -кров`ю! Від того соснового пролога. Уважуха.... Нє-нє..ви шо, дядь Жора, я ж не лізу. я так -слєгка
MOKRIZZONNI, эффект присутствия ...
а мне понравилось по шнуркам лазить на КП у Дизеля, я хоть пришел поглазеть, но он мне разрешил залезть туды... а вот что касается как снять человека от туда у меня тож вопрос возник по прибытию на место... для таких высот мне кажется что простой лестниц на кп будет достаточно.
Ой, хрещення так пройшла, що на роботі всі питають: шо то за синяки та подряпини, а я гордо відповідаю - це все участь у Горі Пригод 2011 року. Перший раз брала участь у таких змаганнях, сподобалось, робимо роботу над помилками і готуємось до слідуючого марафону, До речі, коли планується, хто знає?
Quote (Шура)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Вот как раз и нет! ГГонка была расчитана на слабо подготовленых(к приключенческой гонке) участников. Было трудно, но ведь все было реально выполнить. Если было бы легко и просто, думаю интересным это врядли было бы! Да и первый раз всегда кажется все сложным...
згоден з вами =)
під пдготовленою я мав на увазі людину, що хоч раз брала участь у таких гонках і орієнтуванні
а у мене такого досвіду не було. тепер є! =) чекаємо нових пригод!

Добавлено (04 Апрель 2011, 13:28)
---------------------------------------------
Quote (Шура)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Четвертый был в здании, стоящем вдоль дороги, в дальней комнате возле картины-натюрморта.
хммм... пам\'ятаю цю кімнату. дивився там і нічого не знайшов...

Добавлено (04 Апрель 2011, 13:31)
Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">На мою думку, не склалося якось лишез "квестом"...якось втратився "смак"
а мені навпаки сподобався квест =)
Почитав пост MOKRIZZONNI і вирішив теж описати як ми йшли!
Дерева: я лазити не міг через травму ноги, тому лазив мій напарник. відлазив на 5 =). всі дерева з 1 разу.
Орієнтування: старт!- рвонули!!.....почули крики "стой. без велосипедов" =))) повернулись, залишили велики, побігли! біжим по дорозі, далі по карті в ліс, біжим в ліс. мій напарник каже "стій. ми ж заблудимось нафіг" =) до цього етапу він був явне не готовий =)))) я теж не профі в орієнтуванні, але компасом користуватись вмію =) на цьому етапі важко було знайти нам 2 і 3 КП. але все пройшло нормально
Старт №2: стартонули, після моста було розділення білих смужок (прямо по дорозі в ліс та направо ближче до річки). тут думки з моїм напарником розділились. за моєю ініціативою ми поїхали прямо і це виявилось правильним рішенням
після останнього КП 13 поїхали далі по смужкам кілометрів 5 (хоча ідея звернути до річки була, але по ходу мій напарник довіряв смужкам). після 5 км було зрозуміло, що тут щось не те. позвонили Шурі, спитали що робить, вернулись назад і приїхали нарешті на 14 кп).
Переправа: на моє запитання "є тут хтось з організаторів" всі мовчали, спитав у людей на протилежній стороні "як прикріпити велосипед?!", відповіли "прояви фантазію" =))) проявив. прив\'язав велосипеди. пливу. доплив до середини - поввертаю назад погляд: велосипед на половину у воді, портфель за 5 см від води, а там телефон і всі речі! пливти дууууууже сподобалось! підплив, вийшов на берег, мій велосипед і портфель пливуть назад =))) напарник якось підштовхнув мої речі і себе до берега. вибрались, одягнулись. все норм =)
Трекінг: поїхали на велосипедах. Шура каже "куда ето ви на велосипедах". я зрозумів що велосипеди не реба =)) так, спочатку маршрут трошки невідомий, тільки через пару десятків метрів видно стрічки. етап також дуже сподобався, особливо майже вертикальний підйом. під час етапу думав "аби повернулись на старт", бо була ще думка, що доведеться вертатись назад. але надії справдились =)
Квест: отут сама тєма! все робили як треба і знайшли 4 КП (1,2,3,5). шкода, що не знайшли 4.. Після цього відвідали всі відповідні їм КП по придуманому мною маршруту =))), що виявився дуже таки оптимальним!
Далі, уже трошки розібрабшись в основах орієнтування, наступні КП пройшли без помилок та підряд як потрібно було. але їздити треба було багато, сил уже не було, тому їхали довго....особливо до КП 62. приїхали - немає нікого, висять мотузки, пошукали датчик на КП - не знайшли. я запропонував забить на КП і їхати далі, подумали "ппц. всі пішли, як негарно зробили... ". їдем на фініш, по дорозі зустріли Дизеля. приїхали десь о 16:25 (ну наш фініш всі бачили) =)))
потім уже зрозумів, що на КП 62 приїхали десь в 16:10 і уже вийшов час дистанції. тобто, що на тех етапі нікого не було - це нормально, все по правилам, та й сил на нього уже не було б!
Тобто ми не взяли лише 4 КП на квесті та не пройшли тех етап, бо не вклались у час.
Все сподобалось, все класно!!! =)

А зараз напишу пару недоліків: потрібно було трошки детальніше пояснити план дистанції, особливо чого не було в легенді! в принципі це єдиний недолік =)
і також старт було назначено на 9 год, а стартували пізніше, тому і не вклались у контрольний час.
Quote (olexandr13)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">і вирішив теж описати як ми йшли!
Це прально! Інтєрєсно ж -хто як
Quote (Egor_Goodman)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">а фотки кто то делал?
Йа дєлал, але ж ти знаєш...кх
http://travel-extreme.com.ua/forum/view ... ?pid=16795
Quote (olexandr13)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">старт було назначено на 9 год, а стартували пізніше
Пролог -згідно описань -тож частина гонки. Пролог був о 9-тій з копійками.
Quote (olexandr13)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">
Шура каже "куда ето ви
І мене він так повернув на "світлий путь", якось тамсь
Є ще дрібні зауваження -після переправи багато хто не міг побачити початок ділянки з лєнточками -ібо перша лєнточка на краю ліса-це якийсь хвантік! Фіг побачиш пока не ткешся в нього мордочкой.
Карабіни з муфтою -але не простою а ще й поворотною -тра попасти в розріз і самовищелкнутись -шо для чайнега під вагою однією рукою є складнувато, особливо коли тим рукам вже капєц -не можна було простий муфтований ? Є пропозиція -надалі для отого "мотузчаного іспиталова" додатково в дельту якусь через сістєму додавати верхню страховку через блок-ролік, шоб з землі спустити. або-ще легше -спусковуху також передбачити. Однією перестьожкою більше (правда можна їх зробити стаціонарними на перилах або індивід. на сістемє) -купою проблем,нервів та сліз менше! Восбчем я в тому не тямлю -висновки робіть самі
Також через скупчення якийсь передбачити гандікап...чи шо.І не такий -2хв. між групами Індивідуальний лучче буде.
Quote (olexandr13)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">04.04.2011 15:25:45 заблоковано, бо JS/Kryptik.W.Gen троян там сидить
мій антивірус теж так думає =)

Добавлено (04 Апрель 2011, 15:43)
Шура, хотілося б побачити таблицю результатів. коли вона буде?
Знач такс: ГОРА приключений - это точно! Я в ауе от таких перепетий. Началось всё это в 7 утра, когда я дома 2й раз забываю шлем (1 раз в комнате, потом в корридоре перед выходом), возвращаюсь. Договорились с Козаком на дизеле ехать.Приехал я раньше него, позвонив, договорились, что я беру билеты.отстояв очередь в кассу взял билеты до ст. Козак. тут приехал Козак и прибыл странный дизель - сбоку Коростень (или Коростышев, непомню), а спереди Фастов. Мы туда - там тётку спросили когда дизель на Коростышев будет. У неё глаза квадратные и фраза: С завтрашнего дня его пускают - теперь глаза-квадраты у нас. Я говорю Жоре: Глянь на билеты, на дату. и тут глаза на лбу: билеты до... КОЗЯТИНА!!! я в кассу, туда-сюда, в итоге там мне сказали с 5 числа дизель на Коростышев будет. Жора говорит ппц, не успеваем, едем на К. мост ловить что-то. Поймали автобус, загрузились на заднюю площадку.Едем.по дороге (на объездной) видим Пашу Мокризонни и остальных, кто-то там (Ватсон?) с велом возится.автобус стал (водила подумал, что нам тут), тут Паша подбегает, мы с Жорой помахали им ручкой и поехали
высадились возле Фильварка, встретили Энерджи (Саня и Кирилл), поехали до места старта, заехали с Жорой в сельмаркет за шоколадом и водой. Прибыли. Вот такое утро. Дальше всё как описал Паша.
когда ехали на 62 я вообще потерялся... на повороте на техэтап (150 м до него) развилка прямо и направо - прямо спуск болотистый и ПОМЕТКИ есть!!! я по ним и проехал через просеку, потом выехал на тропу справа поле-слева лес, а следы велов есть!а меток нету!на мои ээээййй!!! откликнулось из леса: Тузик (или кто), чужой!взять!
решил вернуться назад к последним меткам (и правильно), решил позвонить кому-нибудь. позвонил Жоре Козаку, он попытался объяснить, но я нифига не понял и он где я))) Звоню Виксу на лайф - не берёт. В мыслях только одно слово вертится - ЖОПА потерялся и куда теперь?я не удивился, т. к. приключений за день хватило, но это и купание были самыми яркими.потом чудом услышал крики и полез через непроходняк с велом и тут чудо - Паша на "хрестах" болтается!
потом по-шурику до финиша доехали без приключений.

Вопрос оргам: на кой трасса помечена там, где её нет???

Также, учавствуя в проектах квеста, дозора, адреналина, уже научен опытом где прячут коды, но тут никак не ожидал подвоха - на квесте от спортклуба Житомира в честь международного дня туризма с Саней (Александр13) искали метки в труднодоступных местах и бестолку - всё на видном месте, то думал, что и тут всё на видном будет. Жёсткий прокол.

А так понравилось, прокол оргов ещё в том, что воду у берега не прогрели
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">По троллєю -перебор по висоті та відсутність засобів для зняття тих, хто зірвався!!!
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Я думаю -мої зауваження конструктивні та орги шось врахують.Це ж для общего блага.Це зовсі не пинання! Ну і я тут багато шо врахував і пойняв wink

Согласен! Щось таки прийдеться врахувати...

Quote (olexandr13)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Пролог -згідно описань -тож частина гонки. Пролог був о 9-тій з копійками.

в тому то й справа, що з копіками. копійок в 30 =)))

Да со стартом вышла задержка. Дело в том что приключенческая гонка требует до старта определенного набора процедур(регистрация, раздача чипов, объяснение трассы, пролог...). Я планировал, что велосипедисты сначала стартанут и будет запас времени. Но оказалось что на 8 часов утра велосипедистов только половина команд, а пешеходы практически все. вот и запустил первыми пешеходов. Отсюда и очередь на переправе...
и не успевание некоторых к финишу...
ну и плюс у меня мало было судей, чтобы оперативнее провести пролог...
в отличии от прошлогодней зимы, все ушли на фронт - т.е. пошли учавствовать, и помогать было некому...

Quote (kos_strw)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Вопрос оргам: на кой трасса помечена там, где её нет???

Размечена краской была не трасса гонки, а просто веломаршрут "Левков-Кошарища-Левков", который сделан пару лет назад. Я просто задействовал кусочек его. Именно для того чтобы тем кто не очень сильно ориентируется облегчить участие в гонке
Яры я ведь тоже не специально для гонки копал...

Добавлено (05 Апрель 2011, 09:48)
А вообще всем ЖЖ-шникам спасибо участие, мне хотелось чтобы одно из моих увлечений вам понравилось
Quote (kos_strw)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Вопрос оргам: на кой трасса помечена там, где её нет???
да и собственно карты то были, я приехал поглазеть, мне вручили одну из карт и я в ней разобрался, собственно в том же ориентировании, правильном ориентировании без подсказок, вряд ли размечают трассы, карту в зубы и вперед на баррикады (так или нет Шура?)
Конечно в ориентировании никто трасс не размечает
Хотя наверное вру, в ориентировании есть например такое соревнование: трасса размечена, ты по ней бежишь, и должен карандашиком на своей карте правильно указать точку, где стоит КП...

Но приключенческая гонка - это не спортивное ориентирование. Это вид, который включает в себя элементы всяких видов активного спорта - и ориентирование, и гребля, и велоспорт, и просто бег, и скалолазанье и ролики, и много другого. Но главное дружить с головой! и тогда будешь настоящим Джеймсом Бондом, или Тарзаном... Хотя не знаю как бы они справились с хорошей мультигоночной трассой на пару суток
Quote (valerchik)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">да и собственно карты то были, я приехал поглазеть, мне вручили одну из карт и я в ней разобрался, собственно в том же ориентировании, правильном ориентировании без подсказок, вряд ли размечают трассы, карту в зубы и вперед на баррикады
классно, но карты были у Паши, а Паша исчез... и ппц)))
Quote (olexandr13)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Шура, хотілося б побачити таблицю результатів. коли вона буде?

Судя по прошлогодним мероприятиям, проводимым Шурой, итоги гонки будут где-то через недельку
Quote (valerchik)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">мне вручили одну из карт и я в ней разобрался
А откуда ты знаеш? Ты по карте проехал и нашёл сооств.КП? Или "разобрался" локально, на месте?
Шура, а мона неофф. а просто намёки на цифры: время-штрафы....
Костя, я тобе не кинув- махав з лісу руками - а ти втік Ми ж це вже обсуждамс. вродь. До того ж, я памнята про максим.5хв.розрив.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А откуда ты знаеш? Ты по карте проехал и нашёл сооств.КП?
все КП шо были на карте я нашел, потом уломился за одной из команд и смотрю чет они не туда едут , ну не так у меня нарисовано, тут встретил Шуру, он отвозил велик к Дизелю, я у него уточняю, говорит что я правильно сомневался, что у той команды другие карты, так шо вот так вот.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!