ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Велоподорожі рідним краєм
Планирую в субботу посетить музей драгкамней в В.Волынском. Маршрут: от драмтеатра по трассе Р 28 до Топорыщ, там сворачиваем на В. Волынск, всего 54км. Музей обычно не работает в субботу и воскресенье но в эту субботу на 11.00 там будет экскурсия. Стоимость билета 5 грн. Если нас будет много то можно договориться провести отдельную экскурсию на 12.00. Она нам обойдётся 50 грн. на всю компанию. Тогда можно выехать на час позже. Назад едем по альтернативному маршруту: Полесская Гута, Грабняк, Грушки, Новополь, Вильск, Каменка, Житомир, всего 44км. Темп прогулочный. Старт в 8.00 от драмтеатра 2.10.2010г. Обсуждаем маршрут, присоединяемся.
Ок, созвонимся.

Добавлено (02 Окт 2010, 22:30)
---------------------------------------------
Участвовали : Паганель, Тина, и я. Произошли небольшие изменения в маршруте: благодаря Паганелю мы посмотрели два карьера- первый действующий, а второй - затопленный. В музее камни и кристаллы завораживали своей красотой! Позже постараюсь выложить фото. Пройдено 108км.
+12км от Озёрного до драмтеатра утром, в итоге за день 120 км - пока это мой личный рекорд!

Спасибо, Паганель, Лезниковский карьер стоил того чтобы переносить велы через ров!!!
Выкладываю фото из музея:

А этот называется "Троянда пустелi" (Сахара)
а я геолог......ходжу вже 4 роки на геологічний гурток...маю "опит" суддівства на обласних змаганнях з геології....маю власну колекцію мінералів та гірських порід....короче бути геологом це кльово...я в походах та наукових експедиціях обїздив пів України.... :D

тому звертайтеся...підкажу цікаві місця для відвідування....

а у Володарьськ -Волинському музеї є на що подивитись....поїдете не пожалієте.....на обратній дорозі заїдбте в усадьбу самого графа Кутузова
Мій дід був геологом!!! 1930-ті роки !!! Є свідоцтво та його колекція мінералів в ужасно дрєвній фанерній коробці!!!
А потім я почав збирати, обчитавшись Жюль-Вернів та прочих побрів..побрів...і оце й брожу дотепер
"Когда я вернусь-ты не смейся..когда я вернусь
Когда пробегу не касаясь земли по февральскомку снегу...
Ох, а когда ж я вернусь....когда...." Галич.

У мене давно шота руки не доходять оформити свою маленьку колекцію з торбинок мінералів -патамушо і визначити їх мені вже не доля..колись даж майстрував прибор шоб щільність по занурюванню перевіряти. з кутника(угольник) але там купа всього- я не осилив,сам.
Так тепер в кульках і лежать. В т.ч. і з Коростенського плутона з Володар-Волинських жеод -кристали топаза, берилла. халцедона на скаменілих відбитках третейської ери..короче..офффтоп
Товарісч -мож вам хвоток накидать, шоб роботка була
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А ще хвоток?
В музее фоткать не разрешали, есть ещё два ракруса " Торянди пустелi"
Выложить?

Добавлено (18 Окт 2010, 21:06)
---------------------------------------------
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">По кліку - в лінку зайвий .html після .jpeg
К сожалению не понял смысла...
а коли я був...мені розрішили хвоткать в музеї...бо я тіп цим занімаюсь і я тіп геолог...

MOKRIZZONNI, якщо хочеш,я можу глянути на твої мінерали...)))і сказат тобі шо воно за штука(я канєшно не супер спец..але я можу глянути..якшо шось знати не буду..то інет допоможе)))
Выкладываю трек этой поездки
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!