ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

"Открытие ТУРИСТИЧЕСКОГО сезона 2010"
Торжественно приглашаю вас на слет
с 16.04.2010 по 18.04.2010,
который ежегодно проводиться в с. Денеши на скалодроме.
Ждем вас с нетерпением!
Quote (svvetal)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">кто проводит? когда какая дистанция соревнования?
единственое соревнование которое там проходит это литербол....
я буду!
а так же состояться общие сборы Гильдии Путешествий и Экстрима. приглашаются все желающие.
Quote (diesel)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Quote (svvetal)
кто проводит? когда какая дистанция соревнования?

единственое соревнование которое там проходит это литербол....

А вот и не единственное!
Я тут попытался изобразить календарь спортивно(и не только)-туристических мероприятий города и окрестностей.

http://gora.in.ua/index.php?option=com_ ... &Itemid=10

"Источники" дают правда очень размытые сведения. Но уж какие есть!
Quote (diesel)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">единственое соревнование которое там проходит это литербол....
Это была как бы шутка, по тому что там всегда что то проходит (соревнования), но информацию про них я никогда не знал.....
Quote (diesel)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Это была как бы шутка
в каждой шутке есть доля шутки. все остально правда
Для всех желающих отдохнут, попробовать себя на веревочном парке и помочь в уборке мусора, выкладываю положение:

П О Л О Ж Е Н Н Я
про проведення Акції-змагання по прибиранню сміття «Віник-2010»

1. Мета змагань:
Метою проведення змагань:
- популяризація спортивного туризму та активного відпочинку в регіоні;
- залучення молоді до регулярних занять спортом;
- пропаганда до раціонального ставлення до природи, екологічної освіти та реалізація
практичних природоохоронних заходів;
- обмін досвідом роботи туристських клубів, секцій, окремих туристів.

2. Терміни та місце проведення.
Змагання проводяться з 17 по 18 квітня 2010 року на скельному масиві біля
с. Дениші Житомирського району неподалік від санаторія «Дениші».

3. Керівництво та проведення змагань.
Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснюють Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної адміністрації та Федерація спортивного туризму Житомирської області, методичні рекомендації та допомога здійснює Житомирський міський туристсько-спортивний клуб (ЖМТСК) «Полісся».

4. Учасники змагань.
До змагань допускаються всі бажаючи, а також команди туристських клубів, організацій, учбових та позашкільних закладів, а також туристи, що не об’єднанні в колективи, міст та районів Житомирської області та інших регіонів України. Кількість команд від однієї організації не обмежується.
Вік учасників не обмежується. Учасники можуть об’єднуватитсь у команди. Склад команди від - 2чоловік.

5. Програма змагань.
17 квітня субота:
з 13.00 – 19.00 – «Мотузковий парк» для всіх бажаючих, конкурси.
21.00 – вечір зустрічі біля багаття.
18 квітня неділя:
10.30 - відкриття Акції – змагань «Віник-2010»
15.00 – підведення підсумків, нагородження переможців.
15.30 – закриття змагань вивіз сміття.

6. Визначення переможців.
Порядок визначення результатів буде встановлений Умовами.

7. Нагородження.
Команда, яка посіла І-ІІІ місце нагороджується дипломом Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.
Учасники команд, які посіли І-III місця в командному заліку нагороджуються грамотами Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.
Організатори зберігають право нагородити призами та сувенірами учасників змагань.

8. Умови прийому учасників та фінансування.
Розміщення учасників змагань проводиться у польових умовах. Команди повинні мати усе необхідне для проживання у польових умовах та самостійного приготування їжі на примусах.
Витрати на відрядження учасників та тренерів-представників (проїзд в обох напрямках, харчування, добові) за рахунок коштів організацій, що відряджають, або учасників команди.
Витрати пов’язані з організацією змагань (грамоти, дипломи), харчування суддів у кількості 3 чол. – здійснюються за рахунок коштів Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, інші витрати за рахунок коштів Федерації та інших залучених Федерацією позабюджетних надходжень згідно з затвердженим кошторисом.
Федерація забезпечує мішками та рукавицями для прибирання сміття, а також підготовку дистанції для прибирання, організацію «Мотузкового парку».

9.Заявки.
Заявки приймаються на електрону адресу: polissyaclub@gmail.com , або за тел..(0412) 36-02-51; (068)171-01-09 Святненко Віталій.
Собирайся народ, кто на открытие в Деныши идет! Точнее, едет:) Я еду в субботу в районе обеда, собираюсь ставить там палатку (заодно "обмыть" обновочку надо), буду с ночевкой до воскресенья включительно. Кто желает присоединиться - не стесняемся. Есть еще место в палатке. Будем пикниковать!
а где вы там будете? может найдемся там и вместе шашлычки пожарим? ну или хотя бы сосиски
Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">ViX, лучше после обеда, точнее 15:00 когда закончатся веломероприятия в гидропарке!!!
я тоже думаю ехать после соревнований, точнее я еду в пятницу но приеду в суботу в гидропарк
Катанул на закрытие открытия турсезона.
Турклубовцы дурачились на веревочном парке
природа пробуждалась ото сна хотя шестисотлетний "Патриарх" еще спит и туристы в городке тоже... Повеяло апатией и я решил быстро смыться...
Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">хотя шестисотлетний "Патриарх" еще спит
он сухой...

Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Повеяло апатией и я решил быстро смыться...
если ты был в оранжевой футболке то я тебя видел

когда уезжал видел Шуру...
скоро закрытие...
ребята , (Виталик, Юля, Диана) огласите дату пожалуйста...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!