ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Велоподорожі рідним краєм
3-4 січня поїду велопоходик на СОК (Словечано_Овруцький Кряж).На кілька днів( не менше трьох). Формат-фото (не з-за спини на ходу )
Хто хоче прийняти АКТИВНУ фотоучасть -приєднуйтесь - є одне місце в наметі та один зимовий спальник.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Хто хоче прийняти АКТИВНУ фотоучасть -приєднуйтесь - є одне місце в наметі та один зимовий спальник.
э нет на меня такая замануха не подействует...

фотоучасть в наметі

Добавлено (01 Янв 2010, 20:13)
---------------------------------------------
MOKRIZZONNI, Дизель собирался в велопоход зимний--свяжись с ним-- будет веселее компанией..он говорил что в эти дни в инете не будет--но выехать в поход хотел...
я підтрпимаю, якщо повернимось 5го, на різдво треба до батьків їхать....
Я от дивлюсь. шо 5-го я тільки зможу поїхати.виїхати...роботи чуть є...потім вєлік шота барахлить.....прочая.....Хто хоче(може) 5-го -ДОЄДНУЙТЕСЬ !

Добавлено (02 Янв 2010, 19:07)
---------------------------------------------
отстаточно -виїзд 4-го. Підлаштовуюсь під вас. Попередити завчасно - щодо снаряги,харчування...мій варіант -бюджетний

попередньо одне місце з моїм снар.забезпеченням заброньовано...
может это все же решиться, да с вами поехать...
MOKRIZZONNI, а маршрут какой, хоть приблизительно?
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">попередньо одне місце з моїм снар.забезпеченням заброньовано...
тогда к Дизелю, если что, буду напрашиваться ))

вобщем, определюсь завтра.
Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">тогда к Дизелю, если что, буду напрашиваться ))
тов.Юрій посунеться вже..якось
машрут - куди дорога буде....хоч якась
Зверніть увагу - обов`язкова наявність та юзання фото-відео приблуди...в такому випадку я не буду вислуховувать матюків типу: "скіко ти вже можеш над тими сніжинками повзать" та подібне
Вод і все...інше по ходу на загально-демократичних засадах коректуватиметься
Нитка (орієнтовна) Житомир-Коростень-ст.Острів (дизелями) -Шоломки -Норинськ....там коригуємо по ходу....сильно заглибитись не вдасться..хоча за наявності пробитих доріг - на окраїну СОКа та найвищу височину Житомирщини в с.Городець...за сприятливих умов та достатнього часу та бажання -Дідове озеро.Як ніяк три дні....все обсуждаємо -але не "До того как".а в реалі на місцевості....
Ждём-сс
Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">так 3 или два дня?
дайте точную дату прибытия....
на кряж я не еду.
специально сегодня решила проехаться в лес, чтоб вспомнить ощущения - что такое ездить по снегу. Вспомнила... и решила что на кряж мене еще рано.
Quote (Egor_Goodman)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Можно выехать на полигон и там денить заночевать
вот это более реалистичней... правда я уже наверн на лыжах присоединяться буду
В різдвяну ніч пан юрій та пан мокріццоннi опинились далеко не в святкових умовах в дружній компанії бомжів на станції древнього Вручія . Так склалося, що раптова заметіль вкупі з несвятково непривітним вітром вимела нас з Кряжу вже на другий день наших зимових фотопотуг. Хоча програму-мінімум 'Святий колодязь в Сорокапені' було викон...е...тобто, душевно кажучи, 'оглянуто'. На інший бік кряжу тим вітром нас так і не занесло :-( і, дякуючи розчуленому водію Пазіка, який, матюкаючись, з третього разу об'їхав наші розсипані по дорозі тіла і благаючи вмовив безкоштовно підвезти нас ці 10км до Овруча... на тому кінці кряжа цим несвятковим снігопадом нас також не занесло... Ми даж похвоткали чуть Овруч...ці древні святкові храми...висвітлені казковими зимовими хванарями. Хоча готувались мужньо зустріти -10 в снігопад в наметі на околиці Овруча :-( Вод поки настрочив-вбив півночі-дизель буде в 5-30 ранку :-( А хто з нами не мерз ці дні-заздріть ))
MOKRIZZONNI,
незачеД
прошлый раз ты на рождество кажется на кладбище ночевал - воД это,ЗачоД.

а вообще конечно молодци, романтика.
давай на прогулку с нами - forum/29-530-0-17
MOKRIZZONNI, а коли вже будуть фотки? З цікавістю чекаю (думаю, що не я один).

А щодо велоштурму засніженого кряжу, то в мене були сумніви доцільності "вело". Тим більше враховуючи формат "неспішне фото". Бо по засніженим горбам Словечансько-Овручського кряжу, мабуть, все ж доцільніше пішки. Якщо не тільки кататися основними дорогами. Але б хотілося почути твою думку - чи зайві велосипеди при такому "сніжно-фото" форматі? Чи як засіб для основних під\'їздів виправдовує велосипед, щоб бути "додатковим багажем" потім по засніженим лісам?
lakmus, пока Мокрицонни гоняет вирусов и восстанавливает комп. систему, выложу несколько фоток..

Криничка зі святою водичкою..

Пятиминутное (за два дня) солнце

Фронт наступає

Польова зупинка

Лісові ворота на сніжному полі

Микроскоп Мокриццонни ))

("микроскоп" - потому что с перевернутым объективом получаются фотки а-ля супер-макро)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!