ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By max
olexandr13 писав:Саме так був пристегнутий мій Pride (замок з цепом з такою ж шириною і також в кожусі + велозамок тросовий) - перекусили за 10 сек.
а откуда увели вел? с площадки?
By ANTOSHKIN
хочу зауважити шо кільця на ланцюгу "не каленные" тобто не прошли терм. обробку, і вони не міцні,
такі Ланцюги мій пес постійно рвав!
By max
Цепь cварная, при мне ее кусали механикой прыгая на рычагах (на разрыв 3 тонны).
Ого ж у тебя псина))

Зображення
Востаннє редагувалось 17 березня 2015, 14:26 користувачем max, всього редагувалось 4 разів.
By max
ANTOSHKIN писав:а Замок? він надійний?
я позиционирую замок как ... защиту от дурака с кусачками, от проф. воров ничто не поможет - "Вижу цель, не вижу препятствий" :-)
By olexandr13
max писав:
olexandr13 писав:Саме так був пристегнутий мій Pride (замок з цепом з такою ж шириною і також в кожусі + велозамок тросовий) - перекусили за 10 сек.
а откуда увели вел? с площадки?
біля офіс-центу
By КРАЗик
А я пользуюсь вот такой. Тьфу тьфу тьфу, пока что полёт нормальный, никто и не пытался что либо делать. Но да, минусы архе тяжелый, хотя плюсы им и убить можно. з.ы. вообще эт мотоциклетный замок.
https://www.google.com.ua/search?q=heav ... B801%3B524
By Hellmors
Вот еще в копилку. Зачем откусывать цепь, когда можно просто увести с магаза
https://vk.com/wall137001382_2176
http://zhitomir.zht.olx.ua/obyavlenie/u ... d4cdbebfe3
Востаннє редагувалось 17 березня 2015, 12:21 користувачем Hellmors, всього редагувалось 1 раз.
By _rоadrunner
зачем покупать цепь по цене нового велосипеда :gi:
By Perya
На початку 90-х, знайома мені людина створила дистанційне керування охороною авто. Остання стадія охорони авто була впризком в салон нервовопаралітичного газу. Є такий прилад для роверів, що відібє бажання у крадіїв, а мусарні надасть клопоту. Такі передові технології зараз модні на сході України та ще вони там і легалізовані.
By krecc
max писав:Вес конечно где-то в два раза больше замка на тросе
То який сенс від нього, якщо він виконую ті самі функції?
By max
krecc писав:
krecc, запас надежности, и уверенности)
By krecc
max писав:
krecc писав:
krecc, запас надежности, и уверенности)
сомовнушения норм штука!
By LoL
та краще пищалку,якби така була я б почув 100% і тоді не тільки вел залишився а в когось і руки були б поламані.
By Perya
Заява в Органи Внутрішніх Справ, для годиться, написана? Бо як що об"явиться якась знайома і рідна деталька від ровера, то руки тому "власнику" заламувати можна. У мене колись вкрали ровера. Все змінили, крім рами. На жаль для мене на ньому жінка їхала. Її не чіпав, але ровера забрав.
By LoL
Perya писав:Заява в Органи Внутрішніх Справ, для годиться, написана? Бо як що об"явиться якась знайома і рідна деталька від ровера, то руки тому "власнику" заламувати можна. У мене колись вкрали ровера. Все змінили, крім рами. На жаль для мене на ньому жінка їхала. Її не чіпав, але ровера забрав.
звичайно ж,написав в той же день.
By Perya
Маючи власний досвід, коли у тебе крадуть твого улюбленого ровера, я тримаю окремого ровера для міста, так би мовити "ровер-сіті". На вигляд страшний, брудний, ржавий і фарба облущена. Крадій роверів, поважаючи себе, на таке не кинеться. До того ж в "мусарні" крадіїв тримають на короткій відстані. Не буде злочинців, не буде "мусарні". Рука руку миє. А я, коли залишаю свого ровера в камуфляжу збоченця та ще й пристьобнутим обідраним тросиком, то не хвелююсь. На своїх дорогих роверах я їзжу не випускаючи їх із під ніг.

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!