Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
згоден, але сам я нічого уже не зроблю. а так запостив - і от варіантик з'явивсяПочемучка писав:моё мнение, что люди читать могут сей форум
ну так спочатку я їх повинен знайти )Почемучка писав:просто их нуна брать на горячем
вот кто читал, поможет найти и звонить ко всем знакомым. до тя звонок доползёт. только нуна бу срываться сразу и подкатывать. заметь, они меняют место дислокации....... ВЫВОД ЧИТАЮТ!!!!! или не глупые. проси орять умножения темы на "0"!!!!! Катаемся друзья, ищем и звоним всем вело друзьям которых знаем. кто пешим, кто на машине, кто на веле..... подползём!!!!!!!olexandr13 писав:ну так спочатку я їх повинен знайти )
потім дістаю резиномьот і шмаляю весь барабан прицільно в лоб. Бо за таке западло зробити калікою не гріх. Це справді не метод, чуваки, потрібна хитріша тактика. Але, об'єктивно кажучи, шанси знайти вєл десь межують між безкінечно малою величиною і нулем, нажаль. Ну якщо викрадачі не зовсім розумово відсталі дебіли, звичайноHikka писав:ти встаєш збираєш зуби, улибаєшся тіпа - та всьо норм

так само, придивляюсь до кожного схожого байка. Як когось побачу дуже підозрілого - йому від мене не втекти!Hikka писав:їзжу по городу з випученими очима , роздивляюся всі вели, чи не твій, та поки марно..
та де ж я їх образив?Hikka писав:Пи.Си. 3DSchuminator Не ображай розумово відсталих дєбілів!

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!