Ну взагалі то я як дизайнер при розробці логотипу враховую багато факторів, інформативність якщо є написи на лого вони мають чітко доносити інформацію, слідуюче це яскравість лого має звертати на себе увагу, також якщо є якісь графічні елементи вони повинні підкреслювати тематику логотипу, щоб і без напису людина інтуітивно могла зрозуміти що за тематика, і останнє це реалізація лого, аби його можливо було реалізувати у всіх елементах реклами від візитівки до сайту і офрмлення автомобіля, якщо треба можу зробити йому шлем, в нашому варіанті є абстрактна фігура велосипедиста, лінії які я намагався подати як різні умови для їзди, дороги і бездоріджжя, також полоси придають деяку динаміку, ну і напис, був варіант з горизонтальним написом але цей мені здається вдалійшим бо акцент на першу частину назви сайту, я бачив у варіанті з футболками Генерал-майора він мнамагався її виділити, ну якщо ви вважаєте треба зробити чіткійше шлем , безпроблем......і про наше місто, я брав сімбіоз кольорів які звертають на себе увагу, я чесно кажучи мало думав про наше місто
Добавлено (17 Май 2009, 22:22)
---------------------------------------------
і що до кольорів футболок я для прикладу зробив їх на вибір, практика показує що вибір кольору припадає безпосередньо перед друком на них, і залежить від наявності тих саме кольорів

, да і друкувати раджу трафаретом, бо фото друк дуже швидко стирається а враховуючи що це спорт активний самі футболки будуть нещадно експлуатуватися, а трафарет наскільки я знаю більш стійкий, доречі можу взнати приблизну вартість однієї, але бажано знати тираж або кількість їх, від неї також залежить ціна