ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Веложиття, проекти, діяльність велоклуба
By MOKRIZZONNI
І я кілька штук бачив, отам де ми бігали біля спортоварів, чуть висче...радує.Наступного року можно вже часть і не клеїти
By OldBoys
Листовки в настоящий момент - это выкинутые средства и время. Приближается день города, и объявлен месячник по уборке территории. Поэтому - жаль будет вложенного труда. Флаг - хорошо, но у него должно быть и постоянное, стационарное место! Например договориться в отделах, где есть продажа или ремонт велосипедов. Можно попробовать договориться с ними, в счет размещения их рекламы на данных листовках, визитках или календарях... К визиткам можно изготовить специальные фирменные бумажные подвизитницы, которые можно размещать и в отделах, и возле кассовых аппаратов в магазинах, и в банках, и на почте, и сберкассах... Читать здесь: http://svitreklama.ucoz.ua/publ и здесь: http://svitreklama.ucoz.ua/news/2009-08-07-16
А вообще, надо готовиться к осени. Полиграфия за одни сутки не делается: макет, согласование, утверждение, цена, печать, разноска или расклейка...
Можно попробовать и свою корпоративную газету.
Смотреть например как здесь: http://svitreklama.ucoz.ua/news/2009-08-06-14
Понимать: это не реклама, это повышение информативного уровня форумчан. Моя газета не коммерческая, и не приносящая прибыль. Она, как часть хобби, и предназначена для увеличения у клиентов осведомленности о рекламной полиграфии и ей подобной..
Карманные календари или визитки можно изготовить по особой цене, но спонсоров привлекать, за счёт из размещения, всё-равно прийдётся. Дизайн + доставка - бесплатно.
By lakmus
Quote (OldBoys)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Полиграфия за одни сутки не делается: макет, согласование, утверждение, цена, печать,
рабочая неделя

Quote (OldBoys)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Флаг - хорошо, но у него должно быть и постоянное, стационарное место!
Тут мне непонятно - зачем?Quote (OldBoys)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">

К визиткам можно изготовить специальные фирменные бумажные подвизитницы, которые можно размещать и в отделах, и возле кассовых аппаратов в магазинах, и в банках, и на почте, и сберкассах...
Какую цель преследуем этим?
By Free-ART
и воздушный шар запустить над житомиром---с маркировкой велоклуба..

а кто лв даст?? прыщавый или юлька?
By OldBoys
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Какую цель преследуем этим?
Цель, я так думаю, может быть только одна - это популяризация сайта и велодвижения в Житомире. Коммерческой заинтересованности со стороны велосипедистов, я тут не просматрививаю. Может у кого-то есть другие цели - скажите.
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Тут мне непонятно - зачем?
А зачем тогда возить флаг по городу? Это не одно и тоже?
By MOKRIZZONNI
Шось мені здаєцЦо, ми ставимо тєлєгу вперед коня, в прямому значенні -сталевого коня. Тра : Покатушничать, Тренуватися, Велопоходити,Марафонити, Змагатися чи просто КатацЦо. А то отей весь набор просування та PR-акції більше схожий на методи політиків,за якими ДІЙ- НОЛЬ !!! Нам то таке для чого? Нам треба РУХАТИСЬ,ДІЯТИ. Я не пам`ятаю коли востаннє про покатушку читав, цілий тиждень назад. В Бакоту. Але ж ТИЖДЕНЬ ВЛІТКУ !!! Коли стіко лісапєдістов-активістов!!! Я на жаль фотік розбив, а так би з`їздив кудись, а то тупо ламаю на шоссе . ХочецЦо бачити шо інши ДвігаюцЦо,продуктивніше ....е ... я не в тому сенсі .
Актівнєй, товарісчі. " ХТО ХОЧЕ ТОЙ ЇЗДЕ " (С).....
By OldBoys
MOKRIZZONNI,
А може Ви і праві, може в цьому і є сенс життя. Навіщо все це?
By lakmus
Quote (OldBoys)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А зачем тогда возить флаг по городу? Это не одно и тоже?
Моя думка про прапор. Для масових (або не дуже) покатушок та різного роду зборів, заходів і т.п. річ доцільна. Але в любому вело (або інших спортивних, туристичних) магазинах краще вішати якісь плакати (календарі) - практичніше, дешевше ( і більше ). Саме плакати А1 або А2 формату а не оголошення плакатного розміру. (думаю, якщо плакати будуть достойні, то форумчани захочуть купити й собі - ось вам вже ідея, як заробити )
Щодо популізації сайту. Розкажу одну історію. Якось одного вечора біля автовокзалу зустрів пару хлопців на велах. Думаю, розпитаю чи знають про сайт, форум. Виявляється знають, але якось "далеко".
- А-а-а, це "Велодень"? Бачили сайт. Але рідко туди заглядаємо. Там "не тусуємось".
- А що немає цікавості до нових знайомих, поїздок різних?
- Та у нас компанія склалася вже давно, чоловік з десять, катаємо гуртом іноді, в походи їздимо. Ось з цим велом на Говерлі побував.
- !!! !!! Так чому ж не поділишся досвідом і враженнями? Людям цікаво буде. Може й на інші поїздки попутчиків знайдеш.
- Та, не знаю...
І тут у мене з\'явилась думка, що у медалі ж є інший бік - люди ж може й знають про сайт, але він для них може бути не цікавим...

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Покатушничать, Тренуватися, Велопоходити,Марафонити, Змагатися чи просто КатацЦо

MOKRIZZONNI, повністю підтримую.
На форумі достатньо молоді (школярів, студентів), у якої зараз канікули. Свобода! Чому ж так мало поїздок, походів? Кого лякають витрати на дальні поїздки, будьласка, - по області стільки цікавих і гарних місць. А для швидких "під\'їздів" - дизель-потяги всього за пару гривень. Якщо лякають кого кілометри, що деякі "лосі" накручують за день , то не звертайте на то увагу - можна поїхати й легшим темпом.
Хтось звертав увагу на результати тестування "Что вам нравится на покатушке? ":
1. Красивые пейзажи - 19%
2. Я романтик! Велосипед - это свобода! -17%
3. Друзья, компания -15%
Друзі-романтики! За вели і подалі від міста!
By Egor_Goodman
Quote (OldBoys)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Можно попробовать и свою корпоративную газету.
газета будет, если не с середины осени, то с зимы точно.
планируется ежемесячник - есть надежда что пройдёт еще пару походов которые можно будет в ней осветить. хотябы по одному походу на номер.
By ViX
Quote (Egor_Goodman)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">есть надежда что пройдёт еще пару походов которые можно будет в ней осветить. хотябы по одному походу на номер.
конечно еще будет

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!