ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Vanda, ежели сия Гадюка нравицо по колеру - берите, цена вкусная. Ну или действительно выбирайте "раму своей мечты", остальное к ней Дизель прикрутит. Будет дороже, зато.... рама мечты... эт же песня?)

ЗЫ. ух тут флуда тогда будет "что навесить по феншую" )))
SAN, дякую за реальний відгук, він мені був дуже потрібен))
Чорні вели зливаються з навколишнім середовищем, що правда. Велосипедистів на них не видно на трасі, як і сами велосипедів. У мене теж зараз білий.
І ще питання по вилці. Ви пишете, що SR Suntour XCT, 100mm, coil spring - це макет вилки, я вже читала про ці макети, і що це в курсі.
А SR Suntour XCM HLO (26), 100mm, coil / Speed Lockout - це теж макет чи ні? Цікаво, чи буде якась різниця між першою, яку ви мяко розкритикували і цією?

Відправлено через 4 хвилини 40 секунди:
Konstantin.Babintsev писав:Vanda, ежели сия Гадюка нравицо по колеру - берите, цена вкусная.
Вона просто помітніша, тут є ще й більш класичний варіант - та ж ціна, та ж комплектація.

Зображення
Vanda, велосипед может быть любого цвета, если этот цвет чёрный (с) Дж. Стетхэм
а если серьёзно - яркая одежда байкера гораздо заметнее яркого окраса байка, так что черные рамы вполне имеют право на жисть, к ним любой цвет одежды лепицо отлично. Главное не забыть о красненькой детальке, +5 к скорости как ни как))
krecc, UkkkkA це подобається
Konstantin.Babintsev писав:Главное не забыть о красненькой детальке, +5 к скорости как ни как))
Не зрозуміла..

Відправлено через 14 хвилини 56 секунди:
От подивилася в неті, чому в Росії такий велосипед, за який в Україні просять 13 тис. (той же ваніті) продається за 9-10 тис. грн. Чому така різниця? Деякі сайти обіцяють його доставити в Україну. Виходить набагато дешевше ніж тут..
Vanda писав:Чорні вели зливаються з навколишнім середовищем, що правда. Велосипедистів на них не видно на трасі, як і сами велосипедів.
Зображення
но в этом же вся суть!

реально, как водитель, скажу, что абсолютно все велики сливаются с окружением в темноте. хоть белые, хоть розовые. единственно возможный православный вариант обозначения себя на дороге - это фонари, катафоты, светоотражающая ткань. а сам вел пусть будет хоть прозрачным, хоть невидимым :)
а днем и черные хорошо заметны.
Vanda, ну это знания полученные от седьмой перекидки седьмой перекидки... абсолютно оккультным путём:
- красная деталь на байке + 5 к скорости
- хочешь ехать быстрее - одевай желтую майку

короче "народные приметы" )))

есть ещё и народные пословицы, типа "упал - купил"

но это опять таки оккультизм, становицо понятным по достижении примерно 48 лвл бесогонства в области велосипеда)
UkkkkA, Snumsmumrik це подобається
Konstantin.Babintsev писав:красная деталь на байке + 5 к скорости
страшно представить, какими медлительными бы были ардисы без турнея великого с красными роликами :)
UkkkkA це подобається
Vanda писав:І ще питання по вилці. Ви пишете, що SR Suntour XCT, 100mm, coil spring - це макет вилки, я вже читала про ці макети, і що це в курсі.
А SR Suntour XCM HLO (26), 100mm, coil / Speed Lockout - це теж макет чи ні? Цікаво, чи буде якась різниця між першою, яку ви мяко розкритикували і цією?
Я писАл об этом с некой иронией и взял в кавычки потому, что я так не считаю. Я расцениваю этот сегмент вилок, как недорогую альтернативу хорошим, но при этом весьма дорогим брендовым вилкам. В некоторых случаях нереально дорогим. На сегодня - неподъёмно дорогим. Поэтому Сантуры имеют право на жизнь в том числе. Главное использовать их по назначению. Если написано на ней "леже кросс-кантри", значит это и должен бать "ласковый, умеренный КК", а не дёрт-джампинг или урбан фрирайд. И что немаловажно - дешёвые вилки требуют к себе меньшего внимания. Товчеш їх, та й годі.
Из двух вышеупомянутых вилок - вторая предпочтительней: у неё более "мясной" вид (при этом она примерно на 300 г легче), толще ноги (30 мм против 28-ми), что как бы намекает на большую прочность данного узла, масляный демпфер с блокировкой, более плавный ход. Короче, сам на такой езжу и не комплексую. Но и первая вилка может быть. Для начала. Повторюсь, при использовании по назначению, она под Вами точно не сложится. Так что, покупаем стоковую комплектацию по хорошей цене, а потом, отягощаясь опытом и знаниями, потихоньку апаем, исходя из бюджета и степени "упоротости", как выразился один из наших форумчан.
з.ы.
Собирать байк из компонентов гораздо дороже, чем купить готовый в похожей комплектации. Знаю не по наслышке. Этим обычно занимаются крайне упоротые увлечённые люди. :velo: :ua:
Востаннє редагувалось 11 листопада 2015, 22:26 користувачем SAN, всього редагувалось 1 раз.
Hellmors, Vanda це подобається
SAN писав: Я писАл об этом с некой иронией и взял в кавычки потому, что я так не считаю. Я расцениваю этот сегмент вилок, как недорогую альтернативу хорошим, но при этом весьма дорогим брендовым вилкам.
Он воно що :ura: Бо всі ледь не рекомендують одразу викидати макет вилок, які стоять на велосипедах цієї категорії. Але я сумніваюся, що моя теперішня вилка omni працює краще. Якщо вона взагалі хоч якось ще працює, бо щось підозріло лікті болять після того, як кілька км. проїдеш по бетонці за селом.
Дякую, ваш пост дуже інформативний і я багато з нього почерпнула :)
Ну, значить буде скоріше всього-таки ваніті 50, попри шалену критику. Всі інші альтернативи або ІМХО несимпатичні (нехай мені пробачать власники specialized і trek - все-таки гарі фішери були красені), або всі чорні як на підбір, або дико дорогі :shock:
Питання тепер, де купити. Моніторинг показав, що в Україні навіть з будь-якими знижками ціни точно такі самі, як в ЄС. Є сенс привезти з Росії, де 50-х ваніті моєї ростовки хоч греблю гати в ціновому діапазоні 25-27 тис. рублів (а це 9-10 тис. грн.)
Vanda писав:Ну, значить буде скоріше всього-таки ваніті 50, попри шалену критику.
Гуд чойс. Но, всё-таки, имея 15 килогривен, я бы посмотрел в сторону сюда http://veloplaneta.com.ua/275-cannondal ... ine-2015-0
Это Ценнондаль... :so_happy:

Відправлено через 46 секунди:
Дизель порожняк не гонит. :cool:
Востаннє редагувалось 11 листопада 2015, 23:32 користувачем SAN, всього редагувалось 1 раз.
Vanda це подобається
Ой, можна подумати. Це ж не кацапо-агресорський велосипед, а європейський, з ЄС. Який просто не туди потрапив, заблудився, скажемо так. Так що все нормально, не треба так репетувати. :so_happy:
Але насправді, фігня з їх "в наличии", вже 3 магазини відповіли, що його насправді немає, у них інфа стара. :kon:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!