ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Сезон – 2015 розпочався
От і завершилася дискусія навколо проведення велозмагань 1-2 листопада 2014 року. Брехлива і тупа риторика прихильників Дорошука мене потішила, бо я все одно досяг того, на що сподівався і тому вважаю, що свою обіцянку виконав.
Але всім велосипедистам, що змагаються, порекомендую звернутися на сайт федерації велоспорту України (www.velosport.org.ua. Правила змагань з велоспорту).
Виходячи на старт велогонки, вони повинні знати правила їх проведення, бо інакше виступ статистом не буде матиме сенсу, як то було 1-2 листопада.
Змагання з техніки їзди я проводжу за своїми правилами, бо маю авторське свідоцтво на організацію і проведення таких змагань. Відносно змагань з крос-кантрі (VII розділ, пункт 25) я вибрав 2 вида:
1. «Крос на короткій кільцевій трасі – ХСС»
(Дистанція повинна складати максимум 2 км на коло. Старт і фініш повинні знаходитися в одному місці. Природні і штучні перешкоди дозволяються, якщо вони є безпечними. Час гонки від 30 до 60 хвилин. Гонщики стартують загальною групою).
2. «Крос – індивідуальна гонка на час – ХСТ».
(Довжина траси індивідуальної гонки на час повинна бути від 4 км до 25 км).
В правилах велозмагань є багато недоречностей, але це правила і їх треба придержуватися (по можливості). Особисто для мене на першому місці є безпека учасників і здоровий глузд.
Наприкінці 2014 року я отримав посвідчення спортивного судді II категорії (згідно нових вимог) з велоспорту. В 2015 році таке ж посвідчення треба отримати і тренеру з велоспорту Столяру М.Г. Тоді ми з ним зможемо проводити змагання на виконання розрядів, формувати команду на чемпіонати України.
В мої плани на 2015 рік маю намір включити додатково проведення двох велопробігів (один – по області, другий – міжобласний). Розпочати проведення змагань планую з квітня на велотрасі в Денишах у програмі турзлету, а в кінці місяця – відкрита першість Житомира з індивідуальної гонки на час (крос-кантрі). Буду дуже вдячний фізрукам шкіл міста, якщо вони знову виставлять свої велокоманди.
В 2014 році здійснено 272 офіційних старта для учасників велозмагань, про що приємно нагадує минулорічна статистика.
На жаль, Артем Божетарник змінив місце проживання і виїхав з Житомира, але відкриттям минулого року стала нова чемпіонка Житомира Діана Пастух.
Як веломайстер, зроблю все, щоб вона посіла належне місце серед кращих велосипедисток України.

7 змагань
Троянчук Петро
Яцюк Дмитро
6 змагань
Хомич Ілля
5 змагань
Подорожний Василь, Божетарник Артем, Пастух Богдан, Веселовська Лілія, Тарнавська Руслана, Пастух Діана, Люлевич Вадим, Гаєвський Юрій
4 змагання
Козликін Владислав, Янчиков Юрій, Грабовський Нікіта, Жайвороновський Владислав, Тіторчук Нікіта, Умінський Ян, Чмель Владислав
3 змагання
Мехеревіч Роман, Козлов Іван, Євдокімов Андрій, Бігула Дмитро, Головатенко Микола, Глевич Олег, Свінціцька Ксенія
2 змагання
Прохорчук Світлана, Чуєв Олексій, Євдокіменко Андрій, Антонєвський Віктор, Амосов Сергій, Болейко Антон, Левковський Олег, Саханович Дмитро, Кардашов Іван, Бігула Микола, Пашинський Кіріл, Умінська Тетяна, Пелевін Амір, Умінський Даніїл, Пєгов Сергій, Грановський Олександр, Звєрєв Даніїл, Пушкар Максим
1 змагання
129 учасників

Отак пройшов ще один рік спортивного життя житомирян, рівнинчан, черняхівчан.
Однак, велосипеди «на цвях» вішати не треба, використовуйте кожну можливість, тренуйтеся! Першими змагання мають стати зимові гонки від міського велоклубу в кінці лютого.

P.S. Наш земляк, МСМК України з трекових велогонок Романа Шевчука зарахований до складу італійського професійного велоклубу, за який свого часу виступав МСМК України Юрій Метлушенко.
Вітаємо Романа!

З повагою і найкращими побажаннями Матковський В.Е.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!