ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Mart
Так. Что-то я сегодня закрутился.. и КАРПА провтыкал 462648. Но, с учетом текущего состава первой группы, все, думаю, будет своевременно.
Среди прочего: Отписала Oomph - поехать не сможет. Будем надеяться еще получать отклики обратного характера...
...
...
Карпа догнал
Quote (Mart)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> и КАРПА провтыкал
еще не провтыкал--если свяжешся с Козаком и попросиш его купить и на тебя Карпа--а денюжку отдашь ему на покатухе----есть такая возможность-Карп в кредит
Quote (Admiral)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">в котором часу будете в районе денешей? примерно

я и козак--едем во второй группе---выезжаем в 15,30---ориентировочно будем в Денешах в 16,30...группа №1---по логике появится позже нас

Добавлено (27 Сен 2009, 12:52)
---------------------------------------------
мои расчеты(при условии средней скорости 20км/час)

если группа 1 выедет в 14,30---то в Денешах ориентировочно она появится в 17,00(50км=2ч 30 мин с ср скоростью 20 км/час)

если группа 2 выедет в 15,30---то она в Денешах появится в 16,30(ср скорость 20 км/час)

итого--у нас максимум 2 часа на посиделки в Денешах---потому шо в 19,00 начинает темнеть
Quote (pit)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">то що потрібно для участі? мене візьмете?

все написано--в первом посте...

pit, определяйся с группой---1 или 2-я??

Добавлено (27 Сен 2009, 13:30)
ВНИМАНИЕ ГРУППА №2 ВЫЕЗД ОТ ЭКОМАРКЕТА НА ЧЕРНЯХОВСКОГО В 15,00..ЕДУТ КОЗАК И 462648---КТО ХОЧЕТ ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ
pit, Quote (pit)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">2-я в першу не встигну.
внитмание---2 я группа едет от эко маркета в 15,00...будет еще 15 минут стоянка возле маркета---зайдем в маркет за углём
Quote (Mart)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А уголь реально нужен ??? Неужели в лесу или по дороге ничего не найдется?

хз---мне по барабану--думаю что по дороге найдется что то..так шо угля не брать???

Добавлено (27 Сен 2009, 22:52)

By ViX
Отлично отдохнули! Велы наши на этот раз немного давали сбой, но это не помешало нам устроить хороший и сытный пикник.
Отдельная благодарность Mart\'у за организацию покатушки, а kozak\'у - за кулинарный шедевр в походных условиях
Ну, и "пара" фоток от меня:

By Mart
Спасибо всем за активное участие. И себе самому каждый пусть скажет спасибо: за вклад в копилку своего здоровья, бодрого состояния духа и хорошего настроения.

Вод заздрю ......а я й не туди й не сюди. А там свято було...моє -турЫста
Кста....до цього дня у нас створено нарешті ЖИТОМИРСЬКИЙ ТУРИСТИЧНИЙ ПОРТАЛ !! Це сайт такий.Правда наповнення поки що практично відсутнє...але це норм -далі буде, канєшна.
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">створено нарешті ЖИТОМИРСЬКИЙ ТУРИСТИЧНИЙ ПОРТАЛ

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Правда наповнення поки що практично відсутнє.

атстой----створено але не наповнено=автора портала в топку.

MOKRIZZONNI, а наш сайт велоклуба створено и наповнено

Добавлено (28 Сен 2009, 10:21)
MOKRIZZONNI, а ха ха --это комерческий сайт а не портал---там ПП Савицкий по ходу надумали наконецтво создать сайт для своей турфирмы.. и я думаю что вся инфа на портале будет представлена с уклоном на интересы этой турфирмы...
Ну...не спіши....Патріот там ні до чого Я на ЖЖ написав, копіпейстю звідти :

Можна було б просто копіпейстить та нагуглить той Туристичний портал Житомирщини...і ось маємо : http://www.tourism.zt.ua/
Так шо тов.Патріот тут ні до чого ( шо видно на прелоуді андер )
І ісчо аналіз XML видає : Українським географічним товариством, Всеукраїнською спілкою краєзнавців, географічним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка за участю Державної служби туризму
Так шо оффкриша серйозна :)......побачимо який буде рівень та унікальність( оригінальність) авторського ( !) наповнення...шо й визначатиме успішність та рейтинговість ресурсу.

пысы: Стосовно хвоток в деяких статтях...я лучче промовчу..хоча на нашому локальному хвотохворумі розбор пройшов...висновок невтішний: або авторам тра довго-предовго вчитись хвотодєлу та вибудовувати в собі ХВОТОСМАКИ ТА СТИЛЬ або шукать альтернативні хвотки.....Бо представлені хвотки ФТОПКУ ! Прикольна хвотка стола.....ніби зроблена по п`яні, некроплена, без кольорокоррекції.....потім кілька з повністю вибитим небом, блюмінгом повибивало даж товсті гілки, судячи із хроматичних абберацій -робилось всьо на автоматі -діафрагма так не прикрита вобсче, а автомату важко розпізнати. шо є високий рівень яскравісної контрастності,шо в кілька разів перевищує поріг стандартної техніки фотографування ( один кадр,Джпег).Але добила крива хвотка шкафа в якомусь маєтку -шкаф той розстріляли спалахом влоб, знову ж таки ББ на автоматі. шкаф мабуть тож п`яний був, враховуючи дешеву оптику та фактично планування такого геометричного об`єкта як шкаф як ПП( передній план).....ну ви розумієте -бочкоподібна дисторсія шкафа та країв кадра прЫсутствуєт . Вобсчем знов підходимо до висновку: сучасна фотографія, в її розвитку в цифровій формі в оточенні потужних засобів редактування отриманого матеріалу не дуже вимоглива до рівня фотографа( в порівнянні з плівковою, де при 100% аналоговому процесі шось змінити вже...) , і при натисканні на кнопку спуску затвора власне фотографія ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ ! Тут конкретна фотокарточка тільки починає жити..і якшо не прикласти зусиль по реалізації через постобробку вкладених у цю фотографію ідей, планів, задумок -то вона залишиться на рівні фотосировини....багатогектарною навалою файлів Jpeg....а не Фотографією.
Ги....напрошується ідея виздного Майстер-класу на природу...вчимося хвоткати( основні правила та помилки, матчасть) -зливаємо на бук- первинна постобробка ( і даж в пакетному режимі...і даж не Великим та Ужасним Фотошопом ) - вивчаємо деякі техніки хвотографії шо розширюють можливості вашого хвотіка ( ХДР,панорама) - по бажанню творчий, індивідуальний підхід до отриманих файлів з використанням фільтрів, масок, виділень( але це вже канєшна не в перший раз.....забагато)-милуємось результатом . Ну ?

Добавлено (28 Сен 2009, 13:46)
462648, ...у нас справді самий живий та креативний сайт в місті !!! Ми шось робимо а не тільки забиваємо серваки постами Так шо з Адміна ЖЖ пиФФо Рекламка ж через нього вісить у нас, прада ?
By ViX
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">пысы: Стосовно хвоток в деяких статтях...я лучче промовчу..хоча на нашому локальному хвотохворумі розбор пройшов...висновок невтішний: або авторам тра довго-предовго вчитись хвотодєлу та вибудовувати в собі ХВОТОСМАКИ ТА СТИЛЬ або шукать альтернативні хвотки.....Бо представлені хвотки ФТОПКУ ! Прикольна хвотка стола.....ніби зроблена по п`яні, некроплена, без кольорокоррекції.....потім кілька з повністю вибитим небом, блюмінгом повибивало даж товсті гілки, судячи із хроматичних абберацій -робилось всьо на автоматі -діафрагма так не прикрита вобсче, а автомату важко розпізнати. шо є високий рівень яскравісної контрастності,шо в кілька разів перевищує поріг стандартної техніки фотографування ( один кадр,Джпег).Але добила крива хвотка шкафа в якомусь маєтку -шкаф той розстріляли спалахом влоб, знову ж таки ББ на автоматі. шкаф мабуть тож п`яний був, враховуючи дешеву оптику та фактично планування такого геометричного об`єкта як шкаф як ПП( передній план).....ну ви розумієте -бочкоподібна дисторсія шкафа та країв кадра прЫсутствуєт . Вобсчем знов підходимо до висновку: сучасна фотографія, в її розвитку в цифровій формі в оточенні потужних засобів редактування отриманого матеріалу не дуже вимоглива до рівня фотографа( в порівнянні з плівковою, де при 100% аналоговому процесі шось змінити вже...) , і при натисканні на кнопку спуску затвора власне фотографія ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ ! Тут конкретна фотокарточка тільки починає жити..і якшо не прикласти зусиль по реалізації через постобробку вкладених у цю фотографію ідей, планів, задумок -то вона залишиться на рівні фотосировини....багатогектарною навалою файлів Jpeg....а не Фотографією. Ги....напрошується ідея виздного Майстер-класу на природу...вчимося хвоткати( основні правила та помилки, матчасть) -зливаємо на бук- первинна постобробка ( і даж в пакетному режимі...і даж не Великим та Ужасним Фотошопом ) - вивчаємо деякі техніки хвотографії шо розширюють можливості вашого хвотіка ( ХДР,панорама) - по бажанню творчий, індивідуальний підхід до отриманих файлів з використанням фільтрів, масок, виділень( але це вже канєшна не в перший раз.....забагато)-милуємось результатом . Ну ?
Паша, я дольше читал твой пост, чем фотки отправлял Реально фотки не настолько зрелищные (а-ля поход в Горы и т.д.), чтобы еще над ними корячиться... Всё равно наф кому надо и врядли кто оценит это редакторство, ... ну кроме тебя конешна

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!