ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Велоподорожі іншими областями України
By Irresponsible
kuzart,
AV писав:9-12 травня 2013
День міста у Львові
Вуличні фестивалі. Мистецькі акції. Виставки. Концерти. Шоу.
Європейські традиції старовинного міста.

Почни сезон яскраво!

Найжорсткіша з українських "соток"
ЛогоВідобразити
Зображення
Может ещё сюда нагрянем))))) :D :D :D :D :D :D :D :D :D
By kuzart
то ви куди? вирішуйте, бо я сьогодні маршрутну книжку заповнюватиму.
Востаннє редагувалось 03 квітня 2013, 16:12 користувачем kuzart, всього редагувалось 1 раз.
By Irresponsible
kuzart писав:то ви куди? вирішуйте, бо я сьогодні маршрутну книжку заповнюватиму.
да я пошутил))))) :D :D :D ок, сбор понял))))
By kuzart
Додаю до маршруту Межиріцький монастир в с. Межирічі та маєток Малинських з Водонапірною баштою в с. Зірне. Плюс, виявляється, в Клевані теж є замок XV ст. та Благовіщінський костел князів Чорторизьких, подивимось. Ще можна відвідати історико-етнографічний музей в Сарнах, присвячений побуту поліщуків.
Востаннє редагувалось 03 квітня 2013, 13:04 користувачем kuzart, всього редагувалось 3 разів.
By DDP
kuzart писав:додаю до маршруту Межиріцький монастир в с. Межирічі та маєток Малинських з Водонапірною баштою в с. Зірне. Плюс, виявляється, в Клевані теж є замок XV ст., подивимось.
Проезжали в тех краях Отчет о вп 2 к\с
By kuzart
DDP писав:Проезжали в тех краях Отчет о вп 2 к\с
Да, я помню. Вот только вообще не помню замка в Клевани... Может, я в него не ходил... или мы его как-то проехали... или просто 4 года прошло уже)
By Irresponsible
kuzart, отлично, парукрутых мест можно посмотреть))))) :hi2:
By kuzart
Gateloker писав:пару крутых мест можно посмотреть))))) :hi2:
да там, теоретически, их не пару должно быть... а как оно на практике - проверим.
By Irresponsible
kuzart писав:а как оно на практике - проверим.
ДОГОВОРИЛИСЬ :hi2:
By DDP
kuzart писав:
DDP писав:Проезжали в тех краях Отчет о вп 2 к\с
Да, я помню. Вот только вообще не помню замка в Клевани... Может, я в него не ходил... или мы его как-то проехали... или просто 4 года прошло уже)
Мы тогда к замку не ехали - проехали мимо - он был в стороне далеко и люди сказали там смотреть нечего...
А вот в Межириче большой монастырь...
By kuzart
DDP писав:Мы тогда к замку не ехали - проехали мимо - он был в стороне далеко и люди сказали там смотреть нечего...
Ну да, там руины. Но, судя по фотографиям он еще не совсем развален. Особенно мост арочный через дорогу красив. Короче говоря, если время будет, заедем, нет - ну и ладно. Меня лично замки в таком состоянии только удручают и на грустные мысли о стране наводят...

Добавлено спустя 1 час 36 минут 1 секунду:
4 квітня - зустріч учасників!
Завтра буду в Житомирі. Оскільки в групі є багато незнайомих людей, треба знайомитися.
Ввечері в Кавоманії. Або в будь-якому іншому місці, пропонуйте. Кого який час влаштовує? 19.00, 20.00, інші варіанти?
By vvtz
kuzart писав:Кого який час влаштовує? 19.00, 20.00, інші варіанти?
Раніше сядемо - раніше вийдемо.
By Irresponsible
kuzart, когда будим билеты брать? :-?
By kuzart
Зустріч завтра о 18.45 в Кавоманії. Явка всіх учасників з Житомира обов"язкова!
Також починаємо брати квитки.
Потяг 088 "Лісова пісня" Сімферополь-Ковель з Бердичева до Кривина.
Увага! Не беріть всі квитки в один вагон! Потяг в Бердичеві і Кривині стоїть лише по 2 хв. Домовтеся по 2 особи на вагон.
Коли візьмете квитки, відписуйтесь тут.
Потяг прибуває в Бердичів о 7.04. Тому 7 травня або доведеться їхати до Бердичева своїм ходом (виїзд близько 4.30). Або, може, у когось є знайомий з мікроавтобусом, щоб якось домовитися про ціну...
By Egor_Goodman
у знакомого есть бусик, могу поговорить.
спрошу что он возьмет, может получится бюджетненько... как узнаю отпишу.
Точнее я уже позвонил спросил :) но сказали что через пару дней смогут ответить о возможности и цене.
если забуду то через пару дней дерните кто то чтоб я звякнул уточнил.
By Irresponsible
Egor_Goodman, ок))))) спс :hi2:

Добавлено спустя 23 минуты 6 секунд:
kuzart, из Житомира отправляется, в Бердичев, электропоезд в 7.38 ежедневно. Я узнавал сегодня на вокзале. Можно перенести выезд из Бердичева.
By kubikkubik2006
А скільки часу ми затримаемось в Новограді Волинському ? Можливо я приготую невеличку екскурсию по місту, тим паче в місті е невеличка фортеця !!!!!! http://vk.com/photo-33484276_286238429 та музей Лесі Українки !!!
By kuzart
Егор, спасибо!
Андрей, выезд из Бердичева перенести не получится.
Юра, все будет зависеть, когда мы туда приедем. Я лично давно хочу в музей Леси Украинки, поэтому буду стараться, чтобы приехали пораньше. Я потом тебя ближе к походу попрошу еще, чтобы кто-то там билеты на дизель взял на всех, потому что это будет воскресенье после всех уже праздников, я представляю этот дизель))
By kubikkubik2006
kuzart писав: Я потом тебя ближе к походу попрошу еще, чтобы кто-то там билеты на дизель взял на всех
Будет зделано !!!! :hi2:
By ZiM
объясните мне почему нужно ехать на поезде или автобусе с великами, если мы едем в велопоход? давайте своим ходом и поедем
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!