Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира

К сожалению, форум умирает
є така мисля, бо мені тепер три тижні знову не буде з ким катати, окрім братєльніка. а з КК покатухами щось тут взагалі все заглохло. тільки я не зовсім впевнений, що витримаю оті ваші "під сорок" на тракторі з 2.25" всю дистанціюkrecc писав:3DSchuminator, я відчуваю, ти хочеш з нами катнуть!?

Мне в этот раз ехалось хреново - не хватало воздуха, пульс зашкаливал. Предыдущих два дня - сопли ручьем, голова раскалывалась и наверное температура (не мерял, бо нема чем). Но вчера вроде полегчало, а сегодня совсем хорошо. Можно куда-нить матрасно катнуть. Например смоловский карьер. Вот только вроде дождик обещаютkrecc писав:Роді трохи збільшив середню швидкість. Але парень не стабільний, то під сорок, то вище тридцятки їде.
Балувася як він, так і його пульс.Спишем на те шо він до цього 140 км. проїхав
![]()
так гнать на своєму мтб не звик=) добре, що вас потім знайшовkrecc писав:freestiUA, як враження?
в мене так само + двухпідвіс. будем їхати з тобою у хвості=)3DSchuminator писав:тільки я не зовсім впевнений, що витримаю оті ваші "під сорок" на тракторі з 2.25" всю дистанцію
+1krecc писав:Норм!
Пропоную завтра катнуть!)

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!