ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By kuzart
jazzec! яке горе! слухай, брате, виручу тебе! привезу в четвер свою Univegu. По асфальту валить 60+. Ще домовився з Ігорем - він тобі слікі тоненьки підігнати обіцяв. Тіко мій ровер не чорний, сіренько-білий. Але вже як для тебе - ет, ок, перефарбуєш, що його вже! у мене і фарбувальник знайомий є на Бумажці.
By jazzec
kuzart писав:привезу в четвер свою Univegu
дякую! але на Унівегу я більше не сяду, бо ще прийдеться і хірурга до зварювальника шукати...
By kuzart
jazzec писав:
kuzart писав:привезу в четвер свою Univegu
дякую! але на Унівегу я більше не сяду, бо ще прийдеться і хірурга до зварювальника шукати...
а що з Унівегами не те? Блін, мо, я чогось не знаю і на небезпеку себе наражаю з таким ровером?
By jazzec
kuzart, з моєю уже не те...не витримала мого зимового "запасу"...
By kuzart
от, халепа, це ж треба Антошкіна попередити, а то він аж до Грузії на Унівезі зібрався...
By jazzec
kuzart писав:треба Антошкіна попередити, а то він аж до Грузії на Унівезі зібрався...
ні-ні не тре! нехай там трохи побуде!

Добавлено спустя 38 секунд:
це ж він мене і підбив на Вегу...
By Irresponsible
jazzec, мне кажется 1 апреля удалось))))) :D :D :D
By jazzec
нічого собі 1 квітня?! це сталося вчора! і лєтів я так, що думав з лоджії вилечу і вниз...

Добавлено спустя 2 минуты 38 секунд:
он навіть реклама в шапці з'явилася...тре ж якось на новий вел назбирать...

дивлюся на шосери...мтб не довіряю!
By kuzart
та да. пам"ятаю Антошка мені якось велохворму італійську за 200 баксів втюхнув. типу я в києві, тут вона за 300 на ура піде... я і брати не хотів, то він вмовив. що це модно і все таке. і заробиш собі за день 100 баксів. так я тепер її і за 400 грн спихнути не можу. думав собі залишу тоді. взяв у похід. а воно ж таке до тіла противне, ге... мо, кому тут треба? я дешево віддам...
ЗображенняЗображення
By jazzec
а який розмір? я б собі таку взяв...і під шосер якраз підійде...

Добавлено спустя 1 минуту 53 секунды:
позвонив Андрюха Ватсон і запронував свій Конандойль...не чорний але ж пре і з контактами....і вилка карбон! Беру і валю на 100-ку Друззя!
З першим квітня! :stid:
By vvtz
jazzec писав:друззя! дякую! за підтримку...я так зрозумів без вела не залишусь...стільки пропозицій...я вже розтєрявся...
може в когось є досвід, комусь варили раму...шось порадите...толкового зварювальника...може зліпить...і чи варто?
Тут нужна сварка в инертной среде.
Вот в стольном граде Киеве есть аргонная сварка: http://www.radiator-service.com.ua/argon.html
By Snumsmumrik
jazzec, так... я не понял. Это всё шутка? Ты мне это брось, я же правда занервничал, таким нельзя шутить! :twisted:
By Irresponsible
jazzec, красава, развёл всех :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
By jazzec
Snumsmumrik, жартував тільки про вел...
By kuzart
jazzec писав:жартував тільки про вел...
то хворму береш?
By Snumsmumrik
jazzec, ах ты редиска! Я же тут всех на уши поднял, вел и раму тебе ищем! Уже чуть из Киева ближайшим рейсом не отправили!
Вел это святое, низя так шутить :oppa:
By kuzart
Snumsmumrik писав:jazzec, ах ты редиска! Я же тут всех на уши поднял, вел и раму тебе ищем! Уже чуть из Киева ближайшим рейсом не отправили!
Вел это святое, низя так шутить :oppa:
так! так! а я ж уже заради тебе і перефарбувати свого давав! з друзями так нізя! нічо-нічо, я в Криму відіграюся! :evil:
By jazzec
Ну ізвєнітє уж мене! Будь-ласка!
Нехай ні в кого ніколи не ламаються рами, не гнуться ободи...всі переключалки працюють справно і приносять лише радість і задоволення!!!
By krecc
ггг...
а я не поверил сразу, это ж как нужно влупится чтоб аж так треснуло, так еще в дома, на балконе!)))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!