Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
Валерчик с товарищем играют вдвоем лучше чем 6 чел нас...Проверено.Mart писав:+1. Сам то 50/50? Але буду дивитись ще зранку за регою. Два з половиною бажаючих - це не гра. Краще вже лижі. Хоча б шість. Хто буде знати чиюсь 100% явку на тренування, прохання, дописуйте.
если вы хотите научиться играть то сомое оно учиться когда мало людей, тем паче что за зал у вас уплочено.Mart писав:Два з половиною бажаючих - це не гра.
Санька спасибо за комплимент, мы игрраем хорошо но не отлично, и до сих пор учимся, так что относитесь к своему увлечению со всей душой и будет .Free-ART писав:Валерчик с товарищем играют вдвоем лучше чем 6 чел нас...Проверено.
Жаль.. выздоравливай!formazon писав:Я сегодня пас. Сопли по колено, с меня игрока не будет...
я это имел ввиду.jazzec писав:в суботу було 5 чоловік...тре визначатися, хто ходить постійно і готовий внести оплату на місяць, наші ряди порідшали...з цього і виходити...я переходжу в "основний склад"...
Само собой - будет мало игроков - не будет интересно играть и ходить перестанут. На ЖЖ активизировали тему. (думаю что от туда подтянутся люди). Кста как показывает практика , то 3 на 3 вполне можно играть и учится и развивать технику. Как говорил великий, Валерчик, тренироваться лучше не в полном составе. изначально я видел так картинку, набрать 12-16 человек...понятно что на каждой тренировке все не будут, но человек 10 из кол-ва 12-16 человек вполне могут быть постоянно.mredaktor писав:Теж планую ходити, оплату внесу за місяць. Вискажу своє бачення. Окрім плати за зал, ще потрібна наявність гравців. Якщо будуть зібрані кошти наперед а прийде 3 людини, то “кіна не буде”. В кожного можуть виникнути складнощі і ніхто не може гарантувати своєї присутності в усі дні. Оплата за місяць може відклякнути тих хто хоче, але не впевнені за всі дні. Тому має право на життя комбінована схема оплати.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!