ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By mihaNIK
Наши велосипедисты (а именно: valerchik, alma, Tosia, и я, mihaNIK, ) не перестают ездить на голубые озера.
Веду к тому, что сегодня опять состоялась очередная покатуха .
Вот пару фоток:

товарЫщЪ -- valerchik(любитель порыбачить)

товарЫщЪ -- Tosia (очень любит фотографироваться)

По дороге домой специально для товарЫща MOKRIZZONNI по просьбе alma заехали на Кмитовскую сельраду.

Прокатались классно, Валера даже порыбачить успел.

Вобщем, отдельное спасибо Тосе, Валерчику и Альме за хорошо проведенное время,
а остальным -- за внимание.
By alma
...це питання до Мокріццонні

Добавлено (17 Авг 2009, 23:35)
---------------------------------------------
.. до речі, якщо є бажання з приводу озер (хто сьогодні не встиг, не зміг), пишіть. Поки буде гарна погода, я кожен день, напевне, їздитиму. Ще кілька днів і кінець плаванню на відкритій воді
Правда, більший упор робитиметься, звісно, на плавання (це я про себе . А то ми так сьогодні не дуже багато приділили уваги цьому)
By alma
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">питання до сільради

Ви досить часто її згадували - просто стало цікаво, що це за "достопримечательность" така)
Витяг із офф.джерел :
"... Кмитівська сільрада стала відомим адміністративним туристичним об`єктом в середовищі Житомирських велотуристів завдячуючи офіційним запитам до неї з питань походжень назв навколишніх природних та техногенних об`єктів від деяких особливо активних турЫстів. На сьогодні до об`єкта "Кмитівська сільрада" прокладено туристичну промарковану стежку...ведуться роботи по прокладенню траси із вдосконаленим покриттям для підвищення комфорту під`їзду до об`єкта на велосипедах шоссейного типу для можливості вчинення акту офіційного запиту до відповідних служб та відповідальних за топоніміку територіально підвідомчих об`єктів осіб від представників неформальної соціально-громадської організації "ВелоЖитомир" .
By alma

Я туди лише 1 раз зателефонувала.
А дорога, як зясувалося, там ідеальна для шосейників, тільки кут підйому дуже великий(
By mihaNIK
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">я кожен день, напевне, їздитиму

alma, давай завтра зїздимо. Заодно прихоплю з собою спінінга, покидаю трішки.
Може ще хтось бажає? Приєднуйтесь
By alma
mihaNIK, я боюся, що завтра погода не дуже(

"У середу на переважній частині територій України пройдуть дощі з грозами, шквальним вітром, місцями град".

Я сьогодні під грозу попала, і без щитків. Душ мала по дорозі просто шикарний (зверху пада дощ, з під колес летить бруд, і машини обдають) Але оскільки я страшно люблю місити грязюку на велосипеді, було дуже весело -)))))))

Якщо погодники брешуть, не проблема, спишемося. Головне, щоб не було грози. Вода температуру триматиме, навіть якщо похолодає.
By alma
...ага) Але я дізналася, що сьогодні досить велике християнське свято, тож..

Давайте завтра поїдемо)
By alma
Це забобон такий, звісно. Але краще його дотримуватися))

Отже, завтра 14-15 год, голубі озера (плавання, риболовля). Приєднуйтесь!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!