ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By vvtz
На правах модератора попрошу участников беседы побольше жевать и поменьше говорить. Здесь в теме пишем только по поводу как/когда организовать следующую тематическую покатушку. Всё остальное, пожалуйста, обсуждайте в отдельных темах.
By Arny
сегодня видел ватников на гелике с флагами аквафреша и колорадскими ленточками, ехали по киевской. ещё здорово было когда оттуда вылезла лысая дитина и что-то вещала. так что смотрите по сторонам.
By 3DSchuminator
pazitiv писав:Щодо формату - чому б не катнути Богунією (Малікова, Соколовка і т.п.)
можна, але у мене всього один перцовий балончик та флобер :)
Я вчора по ТВ бачив як автомайданівці катали по селам, просто так, з прапорами, ну зовсім як ми, але саме не центром міста, а селами. Там люди живуть в інформаційному вакуумі, бо в багатьох немає навіть інтернетів (більшість люди похилого віку). Ось цим людям і треба продемонструвати, що Україна єдина і сепаратизм не пройде. Місто ми вже катали, а от смт та села було б непагано в якийсь з вихідних, бо одного вечора на це не вистачить. ІМХО.
By talon
Funtik писав:Всем привет.

Вернусь к теме, уже прошедшей, сигнальной версии рассматриваемого проекта. Таки да - в пятницу было очень круто и душевно.
Сумел ли я в своей работе хоть отчасти отразить это "круто" и "душевно"? В любом случае - мне того очень хотелось.

http://youtu.be/38V8WlRQBLQ
а видосик то все заценили?) видосик то классный :ura:
By 3DSchuminator
talon писав:а видосик то все заценили?) видосик то классный :ura:
угу, я навіть викачав його з ютуба, круто
By vvtz
До речі, в коментах до відео:
Такі велопробіги варто організовувати з міста в місто, з приєднанням нових учасників.
І тут я такий згадую, що є така тема, вірніше, дві теми на велокийові:

1) Велопробіг єдності "Київ-Донецьк"
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 2&t=139924

2) Велопробіг єдності 2 "Львів-Одеса"
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 2&t=139983
By 3DSchuminator
це дофіга по відстані, треба брати відпустки, всім одночасно... на велокиєві тусня велика, може пару десятків людей і набереться, але не в нашій реальності. Хіба що велопробіг Житомир-Бердичів чи Житомир-Коростень :)
By vvtz
Тему про перший велопробіг я побачив запізно, лише за пару днів до початку. І цілком можливо було б із Житомира на Київ рвонути і там в Києві передати естафету їм на старті. Я отак думав, але за браком часу забив на то діло. От якби на пару тижнів раніше побачив, то, хтозна, може й поїхав би. Другий велопробіг вже незручний, далеко треба їхати, але цілком можна було б десь на вихідних їх перехопити і підтримати на якїйсь ділянці. Ну це для тих, хто легкий на підйом, звісно. Може будуть в майбутньому ще пробіги, треба слідкувати.
By ТК Поліське Джерело
Давайте в бЕРД. катнем .там у нас є друзіа....я їх ще даж і не бачив :oops:
By Hellmors
Да, в Бердомир катнуть мона. [+1]
By 3DSchuminator
ще +2. А звідти нехай з нами "друзі" катнуть бек ту Житомир :)
By valerchik
ТК Поліське Джерело писав:Давайте в бЕРД. катнем .там у нас є друзіа....я їх ще даж і не бачив :oops:
давай.
By Egor_Goodman
Тему почистил.
прочитав её повторно и сделал вывод что срач с целью самоопределения - нужен всем участникам диалога.
Поэтому посты перенес в большой чат. viewtopic.php?f=66&t=1443&p=51513#p51513
тут посты не по тему буду удалять :)
с любовь, Я.
By pys223
Давайте продумаем может на 9 мая акцию, например возложение цветов на монументе славы в память погибшим защитникам в ВОВ на велах с символикой Украины, а потом патриотическая покатуха с флагами, можно было бы даже по маршруту в форме тризуба (или по любому другому маршруту).
Так покажем, что можно праздновать победу на фашистами и одновременно любить Украину.

Это просто идейка которая пришла в голову, ее можно сконфигурировать как-нибудь.
By Egor_Goodman
3DSchuminator писав:Добавлено спустя 43 минуты 47 секунд:
з.і. що стосується об'єктивної критики, без "баттхерт", "розруха в головах" і інших спроб когось принизити та потроллити, то думаю вона необхідна. З початку теми зрозуміло що просто катати не вихід, треба шукати варіанти. З Берд. також особисто мені не зовсім зрозуміло. Топити 45 км асфальту в одну сторону просто так... А далі що? В Рівному, наприклад, є родина загиблого майданівця, зараз коштами громади та мі,цевого бізнесмена їм будують будинок. Можна таким сім'ям допомогати фізично, наприклад катнути на день і попрацювати на будівництві, чи ще якось. Ну щось таке, соціально значиме...
перенес тематический пост, сорри, вернул в таком виде.
By Funtik
Вітання шановній вело-спільноті.

А все ж погодьтеся - яка гарна ідея - організувати, таку собі, всеукраїнську вело-естафету теренами рідної України, коли певна кількість областей ланцюгом с заходу на схід передає імпровізовану вело-хвилю. Заздалегіть обумовлюються день, час, трек. Кожна область, з числа задіяних, виставляє свою команду з контекстною прив’язкою до місцевості (певно, мова має йтися про шаг виміру в район) і пішло-поїхало... Звичайно, що організаційно то вельми складно але ж і враження та піднесення якими б були... Аж подих перехоплює...

І ще одне мале зауваження з іншого приводу.
talon писав:а видосик то все заценили?)
3DSchuminator писав:угу, я навіть викачав його з ютуба
Перш за все - дяка, що таки хоть хтось те відео помітив. А от якщо вже качати то точно не з ютуба. Шанування йому, що він є і, завдячуючи потужностям Google, безперервно розвивається але, наразі, викладений на нього HD матеріал таки ріжеться доволі безжалісно. http://yadi.sk/d/LAfF72QXMuR8H - так би мовити - авторська версія :) Оригінальні як бітрейд з частотою, так і початкове 1080р
І окрема дяка vvtz за напрочуд талоновиті фото з тієї п’ятниці.
By Egor_Goodman
Funtik писав: А все ж погодьтеся - яка гарна ідея - організувати, таку собі, всеукраїнську вело-естафету теренами рідної України, коли певна кількість областей ланцюгом с заходу на схід передає імпровізовану вело-хвилю. Заздалегіть обумовлюються день, час, трек. Кожна область, з числа задіяних, виставляє свою команду з контекстною прив’язкою до місцевості (певно, мова має йтися про шаг виміру в район) і пішло-поїхало... Звичайно, що організаційно то вельми складно але ж і враження та піднесення якими б були... Аж подих перехоплює...
хорошая идея. Попробуйте её продвинуть на велокиеве Там тусуются веломэны со всей страны. думаю что легче организацией заниматься там.
п.с. Главное чтоб были видосы где на границах областей/районов - передают эстафету.
By Snumsmumrik
Мдеее. То все сумно. Тобто цей срач, що зовсім незрозумілим дивом тут утворився. Бажання в деяких людей змішувати мух з котлетами в найепічніших сценаріях, покатушки з гуманітарною допомогою і, навіть, службою в армії — прям "Оскара" просять.
Але посил зрозумілий: одна покатушка була й достатньо. Тому, якщо наступна і буде, то лише під якийсь привід. Наприклад 9 травня, як вище запропонували.
By valerchik
Snumsmumrik писав:Але посил зрозумілий: одна покатушка була й достатньо. Тому, якщо наступна і буде, то лише під якийсь привід. Наприклад 9 травня, як вище запропонували.
что вас уже задушили??? одно слово и все??? так с таким успехом все автомобилисты тоже должны поснимать флажки с лобовых стекл.
короч - завтра тобиш 25,04 я беру музыку и флаг и в 19-00 жду всех желающих все там же на площади, кто там старший по реге и смс прошу сделать рассылку.
By jazzec
valerchik писав:по реге и смс прошу сделать рассылку.
ок!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!