ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By alma
У мене є ідея, як перевірити радіаційний фон і взяти аналіз води))
Але це після того, як інформація про скотомогильники підтвердиться з більш-менш авторитетних джерел. Бо чутки в селі - це, дійсно, не підстава ініціювати розслідування.
До речі, особисто місцевих дітей там ніколи не бачила, ви бачили??
lakmus, ви маєте рацію, щодо останньої версії про втоплеників, я її також чула.
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">lakmus, ви маєте рацію.
а он всегда с рацией...;)))
By alma
... а я попри те, що вас налякала, все одно туди їжджу, бо мені територіально найзручніше.
А на море поїхати цього року не вийшло(( А без плавання я не мислю свого життя, як і без велосипеда.
В Кмитівській сільраді сказали, що все це вигадки, але ж вони правди не скажуть..
Тсс....Судячи із всього -пташка Альма -Сікрєтний агєнт,наразі веде розслідування+ ісчо відписує на рідненькій, як держчиновники+ аватарка відповідна, а оці окуляри як у Мен-Ін-Блек.....ой. а я нічо не казав ...нє-нє
Кстати, по поводу трубы что тебя смутила, в новогуйвинске карьерчик который возле ж.д. путей, он тоже имеет такую трубу, и странные довольно таки формы. Там на этой развилке последней если поехать на лево, едя из Житомира как маршрутка ходит, её будет видно интерестно что ты скажешь)
By alma
Quote (КРАЗик)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">в новогуйвинске карьерчик который возле ж.д. путей, он тоже имеет такую трубу, и странные довольно таки формы

На голубих озерах труба під водою, її не видно, причому навколо глибоко, а потім насип посередині озера і в центрі цього насипу труба, чимось обянута - наче брезентом, він ще так морщиться по боках. Але, блін за 20 з чимось років він би мав зогнити на фіг. Так було цікаво дослідити, що вона таке, але я злякася, що з тієї штуковини може йти якась гидота і попливла геть.

Добавлено (07 Авг 2009, 21:43)
---------------------------------------------
Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> очередная покатуха для купания

Я сьогодні туди збиралася, але так забігалася по крамницях. Як шкода, що у нас у місті не має велостоянок біля кожного магазину як в Європі. Наскільки б життя було простіше((

Добавлено (16 Авг 2009, 11:54)
В понеділок-вівторок має бути по +30, можна зїздити на озера (залишивши за дужками всі жахіття, які я тут писала). Охочі, приєднуйтесь)
By mihaNIK
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Охочі, приєднуйтесь
На рахунок охочих, то їх мало буде.

Але я ЗА. Коли надумаєтесь, пишіть. (бажано з*їздити на цьому тижні, бо кажуть, що він буде останнім найтеплішим)

пс: нас согреет дружеское тепло, а погода не помешает.
By alma
Quote (mihaNIK)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">бажано з*їздити на цьому тижні, бо кажуть, що він буде останнім найтеплішим

От власне, чому потрібно ловити останні шанс скупатися. Якщо погода не бреше, їду завтра у другій половині дня.
By mihaNIK
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">їду завтра у другій половині дня.
айайай... Я якщо завтра до обіду встигну відремонтувати заднє колесо, то поїду.
By alma
.. орієнтуємося на 15-16 год

Добавлено (16 Авг 2009, 23:09)
не думаю, що вода буде холоднішою, ніж інколи в Житомирських басейнах буває)
By alma
Валерій, так ще ж не ясно чи хтось їде...
15 чи 16 год, як кому краще?

Добавлено (17 Авг 2009, 12:36)
Чим пізніше я напишу, тим менше цей пост побачать. Зустрічаємося в 15. 30 на Київській трасі прямо перед вїздом на розвязку, яку зараз перегородили у звязку з будівництвом моста. На тій розвязці починаються обїздні на Рівне та Вінницю. Це десь км. 10 київської траси. Перед цією розвязкою є пішохідний перехід і маленька зупинка.
Ось там я вас чекатиму хв 15.
By mihaNIK
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Зустрічаємося в 15. 30 на Київській трасі прямо перед вїздом на розвязку, яку зараз перегородили у звязку з будівництвом моста.
alma, якщо ти десь там живеш, то влаштовує.
Але якщо ти живеш у місті, то навіщо так далеко? А не краще було б на київському мосту зробити місце зустрічі???
By alma
mihaNIK, я там живу і я дуже багато позавчора накаталася, щоб їхати на Київський міст, коліна болять((
Ви можете собі десь ближче домовитися, Валерій наче збирається. А вже чекатиму вас, де написала, ок?
By mihaNIK
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">mihaNIK, я там живу і я дуже багато позавчора накаталася, щоб їхати на Київський міст, коліна болять((
Ви можете собі десь ближче домовитися, Валерій наче збирається. А вже чекатиму вас, де написала, ок?

Без питань. Я думав ти десь поряд живеш. Тоді добре, зустрічаємось на "маленькій" зупинці.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!