ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Розваги, теми для обговорення та спілкування про що-небудь (або взагалі ні про що)
By krecc
roadrunner писав:на форуме не хватает одного очень нужного смайлика
Зображення
люто плюсую!
By 3DSchuminator
formazon писав:Единственное что - изнашивается гораздо быстрее металллических или металло-керамических колодок.
ну вот из этого и сделал вывод. И еще пишут, что она сгорает в хлам там, где металлокерамика только начинает источать характерный запах паяльника, на длинных спусках с торможениями, например в горах. Но я сам не юзал, все по отзывам, о чем и сказал сразу ;)

Добавлено спустя 1 минуту 31 секунду:
formazon писав:Если брать, то BB70-BB90
поглядел цену бб90... ну шо вам сказать... элитные шлюхи нынче дешевле прикольная цена за каретку, но я пожалуй на ВП под квадрат дальше буду катать :)
By formazon
3DSchuminator писав:Но я сам не юзал, все по отзывам, о чем и сказал сразу
Ой... давайте без этого. На том-же ХБ, отзывы пишут школоло, которые "спаливают" тормоза в игре MTB Freeride. И те-же у которых минералка закипает. Ага. :D

Добавлено спустя 1 минуту 16 секунд:
3DSchuminator писав:элитные шлюхи нынче дешевле
Откуда знаете? Зображення
3DSchuminator писав:ну шо вам сказать
Она классная, а кроме того, она черного цвета. :cool:
By 3DSchuminator
formazon писав:MTB Freeride
они лохи, Mountain Bike Adrenaline на PS2 круче :lol: Пока болел и не имел возможности катать - выручала
СпойлерВідобразити
Зображення
By 3DSchuminator
Arny, могу завтра отдолжить, после работы. если чо - стучи лс
By olexandr13
у когось є пластинка музична?
ну ось така http://www.usiter.com/uploads/20111205/ ... 235007.jpg
неробоча, непотрібна, погризяна. головне, щоб більш-менш ціла і розміри в діаметрі не менше сантиметрів 20
заберу за дякую )
By vvtz
Щось останнім часом якось багато холіварів на форумі. Давайте додамо трохи більше розуміння в форумні дискусії, адже нам, врешті-решт, ділити немає чого. В єдності наша сила, еге ж? Тому бажаю всім згадати, що розум має бути понад емоцією, в спорі має народжуватися істина, доводячи свою позицію треба вміти почути і протилежну, ну і все таке інше.
Всім Лєннон!Відобразити
І ще трохи ФреддіВідобразити
By formazon
Вов, форум - это по определению место, где разводят срач.
Люди, которые умеют слушать и слышать, на форум не лезут, им это не надо...

А самокритика - это карашо! :roll:
By 3DSchuminator
formazon писав:Люди, которые умеют слушать и слышать, на форум не лезут, им это не надо...
тоже лезут, если хочется развести срач
By vvtz
В моєму розумінні, форум - це обмін думками, дискусія. А срач - то в мене на столі :) Багатьох просто відштовхує зашкалююча категоричність деяких коментів/коментаторів.
By ANTOSHKIN
когось навпаки приваблює, отой срач, а когось відштовхує.
але помірний флуд, та спілкування теж потрібен :idea: !
By roadrunner
vvtz писав:Багатьох просто відштовхує зашкалююча категоричність деяких коментів/коментаторів.
Никто ж не запрещает добавлять таких в игнор. Активных форумчан всего с десяток наверное. Работы на пару минут.
By kuzart
шота ви сильно серйозно до цього форуму стивитесь. книжки філософські ви тут писати хочете, послання дітям, чи шо?
не хочу дуже розчаровувати, але за кілька років цього всього не стане. і все написане нікому й ніколи не знадобиться, крім отого тут і тепер.
це неминуче. бо, по-перше, форуми як такі відмираючий тип. по-друге, технології змінюються. по-третє, воно все існує, поки за цим всім слідкує джазец і компанія і вирішує всі організаційні питання. і це також не триватиме вічно.
цього всього навіть фізично не існує. це пшик. це не книжка, яку навіть якщо цілеспрамовано знищувати, а все одно через сотні років знайдеться якийсь незнищений і прихований екземпляр... чи дослідник, який відтворить зміст навіть спаленої книжки.
тому розслабтеся і отримуйте задоволення. або сидіть дні і ночі і видаляйте все перпендикулярне до теми. і старанно баньте нєхороших дядь і тьоть. шоб порядок був.
тобто воно понятно, шо якшо хтось там оскорбляє і материться, розпалює і таке інше - то цьому не місце. а в іншому... ну смисл стерильності? от якщо хтось там жартує в темі не по темі, а інші підтримують, і їм весело, і вони не матюкаються. а тут приходить злой дядя і каже ай-ай-ай - ну вот для чого це? ну, веселяться собі люди, усмішка - це ж добре, шо їх розганяти і казати: а йдіть-но в онту тему веселіться, тут в нас все серйозно. а в тій не виходить і не хочеться, бо контекст не той. і дядя все одно настрій зіпсував.
кароче. многа букв пашло. смисл в том, шо порядок має бути в реальному житті. от є велоклуб. це реальне фізичне утворення. там все має бути чітко, інакше без цього організація не функціонуватиме. чи міроприємство якесь. воно теж по порядку має бути.
а віртуальні пісульки - ну нема чим займатися більше, мілості прошу, мийте, брийте, угрожайте.
за сабе тіко можу сказати, що жартувати (а по-вашому флудити) я і далі буду. бо люблю у слова гратися. власне, тим і на життя заробляю. так шо або беріть такого, як є. або баньте. я даже не зобижуся, їй-богу. і на наші стосунки в реальному житті це ніяк не вплине. тіко оце перевиховувати і угрожати не варто. бо вже якось дорослий. та й статус в реальному житті інший.
дякую за увагу) розм"яв пальці зранку. а, ну да, вже день. це я просто щойно встав, бо до 6 ранку працював)
By roadrunner
kuzart писав:форуми як такі відмираючий тип
не согласен, тематические форумы наоборот очень популярны. Какая альтернатива?
By 3DSchuminator
roadrunner писав:не согласен, тематические форумы наоборот очень популярны. Какая альтернатива?
+100500. Никакие вкантакты и фейсбуки и прочие "площадки для ололоканий и лайков" их заменить в полной мере не способны. Форумы просто отодвигаются в ту нишу, где они и должны были быть изначально (специализированные ресурсы). Уступая социальные фишки для более предназначенных для этого хреновин.
By Hellmors
После жесткой затяжной покатухи по пескам, несмотря на пыльники и сальники, пришлось перебирать вилку (видимо люфту спасибо). Подумываю о защите ног вилки. Гофры планирую поставить. Может у кого есть, или наводочку даст?
Неопреновая херня не по мне. :-?

PS: kreccу хорошо. у него ригидка. :D
By krecc
Hellmors писав:После жесткой затяжной покатухи по пескам, несмотря на пыльники и сальники, пришлось перебирать вилку (видимо люфту спасибо). Подумываю о защите ног вилки. Гофры планирую поставить. Может у кого есть, или наводочку даст?
Неопреновая херня не по мне. :-?

PS: kreccу хорошо. у него ригидка. :D
ги.. :geek:
Так шо це в тебе за сальникі да пильніки такі? :kazyavki:
By 3DSchuminator
Hellmors писав:Подумываю о защите ног вилки. Гофры планирую поставить. Может у кого есть, или наводочку даст?
куски камер, колхоз стайл :)
By Hellmors
Ы. Минимально сопливит, да и ноги не идеальны, и все, песчаная пыль попадает внутрь. :stid:
By formazon
Hellmors писав:Ы. Минимально сопливит, да и ноги не идеальны, и все, песчаная пыль попадает внутрь.
Значит пыльники и сальники под замену
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 214
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!