Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
Валерчик с товарищем играют вдвоем лучше чем 6 чел нас...Проверено.Mart писав:+1. Сам то 50/50? Але буду дивитись ще зранку за регою. Два з половиною бажаючих - це не гра. Краще вже лижі. Хоча б шість. Хто буде знати чиюсь 100% явку на тренування, прохання, дописуйте.
если вы хотите научиться играть то сомое оно учиться когда мало людей, тем паче что за зал у вас уплочено.Mart писав:Два з половиною бажаючих - це не гра.
Санька спасибо за комплимент, мы игрраем хорошо но не отлично, и до сих пор учимся, так что относитесь к своему увлечению со всей душой и будет .Free-ART писав:Валерчик с товарищем играют вдвоем лучше чем 6 чел нас...Проверено.
Жаль.. выздоравливай!formazon писав:Я сегодня пас. Сопли по колено, с меня игрока не будет...
я это имел ввиду.jazzec писав:в суботу було 5 чоловік...тре визначатися, хто ходить постійно і готовий внести оплату на місяць, наші ряди порідшали...з цього і виходити...я переходжу в "основний склад"...
Само собой - будет мало игроков - не будет интересно играть и ходить перестанут. На ЖЖ активизировали тему. (думаю что от туда подтянутся люди). Кста как показывает практика , то 3 на 3 вполне можно играть и учится и развивать технику. Как говорил великий, Валерчик, тренироваться лучше не в полном составе. изначально я видел так картинку, набрать 12-16 человек...понятно что на каждой тренировке все не будут, но человек 10 из кол-ва 12-16 человек вполне могут быть постоянно.mredaktor писав:Теж планую ходити, оплату внесу за місяць. Вискажу своє бачення. Окрім плати за зал, ще потрібна наявність гравців. Якщо будуть зібрані кошти наперед а прийде 3 людини, то “кіна не буде”. В кожного можуть виникнути складнощі і ніхто не може гарантувати своєї присутності в усі дні. Оплата за місяць може відклякнути тих хто хоче, але не впевнені за всі дні. Тому має право на життя комбінована схема оплати.
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!