ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Tina
Спочатку уточніть хоча б місце проведення ;)
By jazzec
варіантів...гідропарк, зарічанський ліс, крошенський кар*єр, а можливо і шось новеньке, але все поблизу...
By Tina
попередньо пишіть :roll:
By jazzec
Tina писав:пишіть
так...а де це Diama? де ж вони ховавються ці...як його..дєвочкі? Паши нема на вас, а доречі, пропав Мокріцоні - щезли і дєвочки...? :-?
By Snumsmumrik
Tina писав:Я Вас також в походах не зустрічала, на жаль....
Походи - це не зовсім по моїй часті, все більше по не дуже далеких заїздах з униканням асфальтованих доріг :)
А навіщо ця гендерна рівність, про кого ж нам тоді піклуватися? )) Та й, доречі, є підозра, що якщо проводити "гендерно-рівні змагання, деякі дівчатка просто відкажуться приймати участь...

Добавлено спустя 2 минуты 11 секунд:
jazzec, доречі є підозри, що деякі велоклюбовці "відвалилися" із переїдом на нове доменне ім'я і, завдякі "захапуженню" адміном жж.інфо адреси вело.жж.інфо, тепер нас знайти не можуть... (є живий приклад такого)
By jazzec
Snumsmumrik писав:деякі велоклюбовці "відвалилися" із переїдом на нове доменне ім'я
всім користувачам було розіслано повідомлення на реєстраційні електронні пошти про переїзд...і взагалі достатньо набрати у гуглі "Веложитомир" і ми... в кінці першої сторінки з тємою "ВелоЖитомир • Просмотр темы - ВелоЖитоМир. Кто он? Где? И ..." зато першою http://velo.zhzh.info/news/2012-03-13-38 і далі найцікавіше останнє в списку комплектації велоаптечки -"Таблетки от импотенции" :stid:
By Admiral
Меня возьмете? :oops:
By kolu4iy
и меня :oops:
By jazzec
Admiral писав:Меня возьмете?
і на 100-ку теж обов*язково!

Добавлено спустя 1 минуту 59 секунд:
це вже який раз пропускаєш? скоро будемо ставить питання про "розжаловать" з Адміралів :D
By Tina
Snumsmumrik писав:Та й, доречі, є підозра, що якщо проводити "гендерно-рівні змагання, деякі дівчатка просто відкажуться приймати участь..."
Хто це в нас такий несміливий?
Востаннє редагувалось 20 березня 2012, 13:55 користувачем Tina, всього редагувалось 1 раз.
By Admiral
тільки не це! :pump: :velo:
By Snumsmumrik
jazzec писав:всім користувачам було розіслано повідомлення на реєстраційні електронні пошти про переїзд...
Я не просто так про реальний приклад відвалившогося написав ;) Ghost'у не прийшов електронний лист і він не знав де ми. Тому і є такі підозри :)

Добавлено спустя 57 секунд:
Tina, просто розглядаю всі можливі варіанти, без конкретики :D
By Admiral
блин я думал это послезавтра =)
By Tina
Snumsmumrik писав:Походи - це не зовсім по моїй часті, все більше по не дуже далеких заїздах з униканням асфальтованих доріг
Треба якось з цим боротися, або хоча б намагатися ходити у велопоходи, тому що так зовсім не цікаво :cry:
By jazzec
Admiral писав:блин я думал это послезавтра
всьо! уже не відкрутишся! уже в списку!
By ANTOSHKIN
Snumsmumrik, гендерна нерівність ніякого відношення не має, згадай Школу інститут. нормативи по фізкультурі, вони Що у всіх були однакові? а змагання у будь-чому? :!:
By Snumsmumrik
Tina, нууу, це як сказати. Мені дуууже цікаво носитися по диких і не дуже тропах через ліси та поля, знаходити великі горки і з улюлюканням носитися по них. А от походи ... не знаю, поки що не дуже тягне таскати кілограми шмоток та спати в палатці. Може це ставлення колись і зміниться.

ANTOSHKIN, про гендерну нерівність не я писав ))
By INSPIRE
И меня запишите, только в подростковую группу. :-P :crazy:
By zvirychka
Хдє можна поподробнєй подивитись деталі гонки???

предварітєльно буду якщо нічо не помішає :velo:
By Iluminat
я тож хочу)))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!