ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Розваги, теми для обговорення та спілкування про що-небудь (або взагалі ні про що)
By Mart
Неуложимый Гудвин.. Так и хочется тыцнуть где-то в мудрого, имхо, Хемингуэя.. но это офтоп
By MOKRIZZONNI
Натомість дєвушки будуть в самому еротичному Вкраїнському святкові -Купала
На Купала-фест завтра їде дядь Жора і ужасно хтів йа -але працюю...млін...
купала -фест вкотре буде в Ружинському районі в красівенному селі Немиринці (неподалік отих Зарудинців де ми колись виходили з електрички када їздили на екскурсію у Верхівню

Добавлено (08 Июль 2011, 08:53)
---------------------------------------------
Нада буде заоргити якусь оргію з дєвочками..е..тьху Я нє-нє..ви шо я про оргію як культурно-масове дєйство.Надо буде провести ревізію оних.Для цього створити контрольно-ревізійну комісію в складі Марта та мну та в добровільно-примусовій хвормі запросити дєвочек в трави, для творчого звіту за єнто літо.Програму уж я придумаю

Добавлено (08 Июль 2011, 11:38)
---------------------------------------------
Ого, Джазєц завлєкатєльну аву поставив ...думає переманить тих про кого в цій темі...нада срочно дать відсіч! Лєто, сонечко, гречка
By Tina
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">створити контрольно-ревізійну комісію в складі Марта та мну

Для комісії двох людей буде замало
By Diama
MOKRIZZONNI, о, Мокрицонни с бородой. Вылитый древний русич )).
Тебе идет
By jazzec
Quote (Tina)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Для комісії двох людей буде замало

а оригінальний то пост був просто бомба...
By Tina
Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">а оригінальний то пост був просто бомба...

By Mart
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">створити контрольно-ревізійну комісію в складі Марта та мну
Quote (Tina)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">а оригінальний то пост був просто бомба...
До речі, Март загалом то був не в курсі, що його в якусь оргію та ще суддею записують Та ще й пост відредаговано, загалом жахливо, що там було , але все непристойне, то не про мене А то наоргять та звалять усе на суддю
Паша, написав би хоча б "Я та Март" (не навпаки) :D . Дякую за довіру, але не забувай про Валерчика
By MOKRIZZONNI
весь трьоп поза цією красівою темою до біса видалив.
Свою вболівалку віршовану про українок з якої все й розрослось тож.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!