- 18 квітня 2011, 19:18
Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Положение вот именно для чиновников и пишется, чем и обусловлен такой стиль изложения.
пойняв, сорі Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Фотовыставку ) хотя бы по мотивам прошлогоднего конкурса, или просто
Хіба шо зібрать-обробить та роздрукувать підбірку хвоток з ВелоЖЖиття, де буде пропагуватися велоЖЖиття через велоЖЖижництво.Смислу в конкурсі я не бачу. На фото ніхто не спеціалізується-тож сильної та оригінальної конкурсної підбірки не вийде,Десяток цікавих фото таки буде, але це недостатньо для інтриги та інше,крім того 2-3-4 прогнозованих побєдітеля можна назвати й зараз та заочно нагородить(я не лізу в конкурси,то моя помилка була))))
Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">составить обращение к властям
Хіба шо для декларації, шо ми такії є і шось там трєбуєм та заявляєм Вони запишуть, по-батьківські потиснуть нам руку, все-превсе пообісчають, а чуть шо "В бюджеті не закладено" чи варіанти
Вони нічим нам не допоможуть. А вод на велодень знов приліпляться через отой комітет, ніби вони шибко учасливі в процесі велоруху ,як способі активного здорового життя
Quote (Diama)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> Кто отвечает за обустройство велодорожек? и т.п.
Придумайте шось інше -а так, аби знов шось провозгласить
З року в рік одне й те саме -гляньте критично -в Житомирі хоч теоретично можуть бути велодорожки? Єслі ви такі оптимісти, то: 1) Почитайте про "успіхи" багаторічної війни громадного велокиєва по цьому питанню, де ця проблема дуууже гостра та актуальна для байкерів ...... 2) Гляньте , якими успіхами та темпами тішить плановий ремонт доріг в Ж, не кажучи вже про тотальне переривання всього і вся. Все імхо.