ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By 3DSchuminator
Ого, даже депутата привлекали, серьезно интересовались. Ну спасибо за инфу, можно причислять к чудесам природы житомирской области, вместе с водопадом
By MOKRIZZONNI
Мінізвітик з того, що є одним з катаних фотопроектів..хоча зазвичай до закінчення я їх не публікую..частинами чи як..але. вод:
Тих вихідних не сівши на дизель на СОК доспав та сів на дизель на Новоград...Точніш до Лебедівки і далі півночі до місця призначення-озера Сестробель в однойменному заказнику. Їхати незвіданими селами-лісами вночі наодинці з напівсівшим ліхтарем вкупі із незрозумілими мені буржуйськими приблудами-незабутній адреналінізм .
Але я не поспішав трохи блукав-крутив-натикався на відсутні часів складення генштабівки пруди ,дивувався "точності " позначення типу покриття та відповідності того в реальності
 [\–] смачні фото та розповідь тут'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] смачні фото та розповідь тут'; }" /> [+] смачні фото та розповідь тут
Першою була Лебедівка з її дерев`яним (!!!) костьолом (сорі за якість -витягнуто з майже чорної хвотки)

Не пам`ятаю скільки я викручував в Кам`яний Брід знов повертаючись в те саме село
Але ж вод і він - весь в бруківці..істинно кам`яний

Близько 23-00 я розгледів оцей довгоочікуваний та трохи вже не примарний стовпчик))

Кілька кілометрів навмання по памняті та інтуіції - і я розумію шо ночуватиму там де запланував -в партизанському схроні Двері затуляю велокорчом. вікно -гілками та дерном...всю ніч шумно опадає листя....в такій глухомані спати -це відчуття наче шось незвідане відкриваєш ...хоча ота земля вже виїжджена донесхочу! На цій розвилці встановлено кам`яну брилу з табличкою . шо тут мовляв, базувались партизани такого-то отряду

А вранці по майже зарослим стежкам я поїхав ще глибше в цю землю -на місце колишнього лісництва. якого от вже 50 років як немає! Не вірте картам -я ще восени все розпитав у місцевих..і наплели мені..з три кошика. і билин і легенд
Тут також базувались партизани. і на колодязі встановлено памнятну табличку....шикарний п`янкий ранок....і я один отутечки

І знову повертаюсь лісочком до озера Сестробель -його осінньої варіації..ліс дивує своїми чудасіями

Озеро видно здалека -воно горить осінніми барвами..ніби палає -знову лізу на знайоме мені дерево і знову ж звідти хвіксую це осіннє озерне зарево

В сонці палають листочки...останні, версія а-ля Діана

Поблукавши абсолютно одиноким озером рушаю далі- в планах- вольєр з п`ятнистими оленями близ Явного....виїжджаю на огорожу лише якимсь чудом -вона схована глибоко в лісі далеко від села...на жаль -достучатися не зміг....поридав та поїхав в село..точніш поплівся -тамтешні дороги -суцільний пісок з багном навпіл...
Околиця...глухі околиці глухих сел завжди зустрічають(випроводжають) отакими сумними сільськими пейзажами

За селом починаються казкові роздоріжжя, незвичні лісові пейзажі - виринають озерця, з каміння вибиваються потічки, дерев`яні мостки ...прочая
Нєвідомі мну ягоди

З лісу через півторадесятка шурхотливих серпантинів випав на Случ Колись я тут їхав -але з того боку....тобто берегу
В Баранівці переїжджаю острівець -допитливо мучаю місцевих і дізнаюсь. шо оцей зарослий та схудлий рукав є справжнім. старим руслом Случі

А оцей широкий потужний з дамбою є викопаним для потреб сусіднього фарворового заводу - звідки й острів..а от старий рукав наполовину закопали -тільки трохи ще просочується вода ..крізь сміття шо є дамбою

Трохи поблукавши сунусь в Новоград...знову ця суєта ,натовпи п`яних, навіжені водіїї...згадайте-це був день виборів в місцеві ради та день автомобіліста ... Швидко роблю сферу на історичній площі Звягеля...вже сутеніє..на площу лягають красіві вечірні кольори....
Кислотний вечірній Звягель

Сферичну панораму (Невелике прев`ю 8,5 Мб) можна зкачати та подивитись звідси(тріальна версія. нижній ряд для прискорення рендерінгу вдвічі зменшено) http://dump.ru/file/4877740

З того галасу ще й після перепалки з місцевою шпаною на предмет розбиванія моїх фотоприблуд ображений такою зустріччю натикаюсь на палаючу поліську доньку...що проводжає якийсь передвиборчий кортеж...кілька днів бродило..і ось...під враженням(сильно не ридайте) вибродило грусне віршування :\'(
Перед прочтєнієм -вдивитись на хвотку з Лесею

(В останні години виборів на Україні)

День виборів-як вигорів!
В минулому це торговище,
На фоні холодних дворів
Останнє палає вогнище

Б`є полум`я-ти плавиш в ноти
Й лунають мовчазною сурмою:
"Сконають усі "патріоти"
З останньою вашою урною"

Ми в гордощах-ти ж в соромі,
Шукаєш у нас оплоту
Дарма розпалили вогнище-
Засвітло для цього болоту!

Байдужі-пройшли парою,
Безпечні -пішли наодинці,
Та зупинився юнак з гітарою
На твоїй кривавій зупинці!

Питає: "Скажи-но,дівоче,
Чи Звягельські дзвони готові? "
Питаючи-не дивись в її очі!
Обпечеш своє серце до крові !

20:58 01.11.2010 Павло Мокрицький ака MOKRIZZONNI ( тіпа захист)

Загляніть в її сумні, суворі очі!

Отака то була поїздка
Тарас це подобається
By Egor_Goodman
первая фотка - просто фантастичная, там вероятно как раз стоял студен читал всюночную над гробом ведьмы, а где-то с боку подкрадывался Вий.
By Mart
Быстры-Левков-Крынычки-Туровец-Иванков-Лещин-Млынище-Озерное. Соло. 74км. Провожая теплый ноябрь, высматривая водоемы..
 [\–] фото'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] фото'; }" /> [+] фото

В Крыничках злобная тетка не давала снимать окрестности! Я ей наверно шпионом показался. Попытки завести диалог закончились ничем - пошла в свой магазин. Вспоминая вестерны, я прикинул, что там может быть ружье и поспешил удалиться, сделав special photo for Diama

Первый водоем вдоль дороги, сразу за Крынычками, огороженный. VIP-рыбалка.

Чуть поодаль есть VIP-церквушка.., чтоб рыбалка проходила успешнее

Между Крынычками и Туровцом еще один водоемчик треугольником, тоже вдоль дороги, тоже огражденный. Три рыбака мирно ловили рыбку.. мм.. далековато, кричать им через забор "Как поклевка" и "Что ловится" я не стал.

Большой водоем в Туровце, к западу от села. по картинке все понятно.

Последний водо-чекпоинт в Млынище. Дамба. Солнце село, по улицам гоняет детвора да бродит пьяная молодеж..

Грусно что-то. Возможно последний теплый день. Темным лесом "врезаюсь" в гаражи в Озерном, ищу выход под рыканье нескольких авто. Нахожу. Еду домой. The End.
By DIESEL
Mart, ну молодец, краткость сестра таланта, я пачитав, пасматрев фото,как буто сам проехав
By ViX
 [\–] 27 марта 2011г'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] 27 марта 2011г'; }" /> [+] 27 марта 2011гСегодня (27.03.11) проснулся поздно, поэтому ни на одну из организованных покатушек (даже на 12оо) не успел. Но такую прекрасно-солнечную (хоть и холодную) погоду не хотелось пропустить, так что было решено проехать немножко, дабы ноги вспомнили простые движенья.
Выехал с Чулочки в 16оо. Верулся в 20оо. Время в пути: 3ч.45мин.
Маршрут:Житомир-Деныши-Рудня-Почта-Высокая Печь-Троянов-Дворец-Житомир=87км

Всю дорогу от Высокой Печи до Троянова очень трясло (местами плиты, а местами- побитый асфальт), так что руки через некоторое время начали немного болеть. По мере приближения солнца к горизонту температура воздуха начала расти в отрицательных значениях, так что под конец поездки немного замерзли ноги и пальцы рук.

Пару фотографий:
1) Перлявские рыбаки на столько суровы, что ловят рыбу даже на таящем льду реки Тетерев

2) Веточка весны

3) Внимание! Лосизм на дороге!

4) Солнечный закат
By valerchik
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">1) Перлявские рыбаки на столько суровы, что ловят рыбу даже на таящем льду реки Тетерев
ото они гонят!!!
By jazzec
Quote (valerchik)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">было решено проехать немножко, дабы ноги вспомнили простые движенья

ото вчора був продуктивний деньок на покатушки!!!
By Tina
25 апреля получилась "випадкова", но не совсем СОЛО-покатушка. Нас было шестеро, и что интересно - никто заранее не договаривался. Получился такой себе экспромт, который удался на славу!!! Выезд из дома был около 12 дня, приезд домой - темной ночью. Накатали 80 км, в том числе по полигоновским болотам.

Проехались через полигон в Дениши, там покатались на байдарках, заехали в Тригорский монастырь, потом через охотничье хозяйство (там очень много косуль, кабанов, бобров) снова на полигон.

Засели в Русалке передохнуть и - по домам, полны положительных эмоций.

Случайно встретившиеся и прокатавшие до поздней ночи: Козак, Дизель, PaRaZiT,
vvtz, InvisibleKid, Tina

P.S. Охрана полигона назвала нас (цитирую): настоящщы вэлосипедисти у ШЛЁМАХ
Бував у Романівському районі. Також, виїхав вчора десь о 13:00 з Житомира. Наїздив 95 км (з непривички, останні 15 км важкувато дались). Повернувся вже у сутінках...

Закрыть спойлер'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' Открыть спойлер'; }" /> Открыть спойлер

By MOKRIZZONNI
Quote (Трамплинчик)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Бував у Романівському районі

Романівський район особливий -Романівські дачі, заховані численні озерця в глибинах невиїждженого масиву шо ого-го як розкинувся..хутори по 5 людей, тіко навесні не сильно в основній частині проїжджий -я позатого року до темряви їхав по лісу, не знаючи де ткнутись з наметом -літом ліс стояв в воді Так-шо візміть на замєтку подвіх Трамп... і хвате вже асфальтом -глибше в ліс, товарісчи
пысы: якраз тіко зкачав "солов`їв" у вигляді Олесь Журавчак - Співуча Сопілка Ч.1 lossless -якшо комусь цікаво Шикарно висвистує
By INSPIRE
А мы в составе 3-их велочеловек решили катнуть от дельты Каменки и до богунского моста по самому берегу реки. Чесно говоря я был в шоке, насколько там красивые места . И вообще, я обожаю нашу полесскую природу. <_<
By Саня
Quote (INSPIRE)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А мы в составе 3-их велочеловек решили катнуть от дельты Каменки и до богунского моста по самому берегу реки
Втихаря Ну чеж не сообщить хоть в чате
By Mart
Изменения направленности ветки по согласованию с автором в шапке (от 28.04.11)
Тема для отчетов и предметного обсуждения результатов. Не флудим! .
By ViX
Помимо утренней покатушки, а также принятия участия в организации детской велогонки, я сегодня прокатился вместе с Egor_Goodman, его сыном и MOKRIZZONNI в Каменку, за которой расположились т.н. Эко-поселенцы. Долго мы там не были, но даже за этот короткий промежуток времени Гудмен успел принять участие в сеансе (чего именно - пусть сам скажет, могу ошибиться). После эко-поселения
Паша нас покинул, а мы втроём еще заехали искупаться на озеро близ с.Солнечное, где и без нас хватало желающих.
 [\–] ФОТОграфии'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] ФОТОграфии'; }" /> [+] ФОТОграфии
By Kozak
Сегодня в Озерном состоялся день части, пользуясь случаем мы катнули на аеродром -  [\–] вот пару фоток самолетов-истребителей'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] вот пару фоток самолетов-истребителей'; }" /> [+] вот пару фоток самолетов-истребителей

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!