ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By krecc
roadrunner писав:
krecc писав:ти про шо?
krecc » 28 июл 2014, 17:10
Нафіг, зав'язую з веліками!
Ти бухаєш, а я курю!))
By ANTOSHKIN
були з 3DSchuminator, в Субботу, закупили ліків від простуди на 450 грн! зараз потрібне розселення бо пришли дощі та холод, Прохання до всіх, в кого є вільне житло: квартира, дім, кімната, і є можливість безкоштовно прийняти людей, не залишатись байдужими.
За довідкам можна звертатися до мене !
By Snumsmumrik
Сум-біда... і де ж це житло взяти. А що там зараз, є хоч на перший час якесь утеплення? Ковдри, тепла одежа тощо?
By 3DSchuminator
сьогодні трохи буде. але сам розумієш, якщо в будинку +12, то хоч 100500 ковдр натягни, а ніс мерзне і дихаєш холодним повітрям...

Добавлено спустя 2 минуты 4 секунды:
ANTOSHKIN писав: і є можливість безкоштовно прийняти людей, не залишатись байдужими.
є навіть ті, хто готовий платити за житло, з тих переселенців, хто знайшов роботу. просто не по тим розцінкам, які мутять наші квартирні бариги. якось так.

Добавлено спустя 4 минуты 6 секунд:
ставити електричні обігрівачі там змоги немає, проводка доісторична
By 3DSchuminator
чуваки, допоможіть хтось сьогодні завезти деякі дитячі речі та іграшки в табір для біженців в зарічани. вони чекають, а я сам все не потягну!
виявилося, що там в лісі мерзнуть навіть діти до 1 р. просять завести наявні речі як найскоріше
By krecc
3DSchuminator писав:чуваки, допоможіть хтось сьогодні завезти деякі дитячі речі та іграшки в табір для біженців в зарічани. вони чекають, а я сам все не потягну!
виявилося, що там в лісі мерзнуть навіть діти до 1 р. просять завести наявні речі як найскоріше
В приват!
By 3DSchuminator
дякую усім, хто відгукнувся, тут або телефоном, так вийшло сьогодні, що потрібно було або їхати от прямо зараз, або взагалі не їхати. Іра просила все ж приїхати, бо дітям по 2 місяці, мерзнуть сильно. Я все ж таки потім знайшов можливість, просто небуло вже часу писати. Наступного разу поїду в суботу, люди передали грошей, ще своїх докладу, треба буде закупити ліки, якісь смачні ніштяки і відвезти. Іра складе список і завтра зателефонує. Якщо хтось ще має теплі речі (дитячі і для дорослих) - пишіть, а може маєте бажання разом катнути туди, відписуйтесь. От сьогодні, наприклад, приїхала сім'я з двома дітьми з Донецька в одних футболках, шортах і тапках. Речей з собою взяти багато можливості не було, драпали як могли, в донецьку +30, у нас +15...
By ANTOSHKIN
з Житлом реально проблема, люди чисто психологічно не Хочуть ділитися, сьогодні мав розмову з людиною в якої пустує Житло- це байдужість та якась ненависть ! продовжую пошуки...
By krecc
ANTOSHKIN писав:з Житлом реально
проблема, люди чисто психологічно не Хочуть ділитися, сьогодні мав
розмову з людиною в якої пустує Житло- це байдужість та якась ненависть !
продовжую пошуки...
або вони просто знають шо це за люди такі. Я знайомий з такими, і в свою хату не пустив би!
By 3DSchuminator
krecc, це не ті люди трохи. ці всі з церкви якоїсь там я хз, різдва здається, всі набожні і няшки
By krecc
3DSchuminator писав:krecc,
це не ті люди трохи. ці всі з церкви якоїсь там я хз, різдва здається,
всі набожні і няшки
я розумію що люди різні. Але справа в тому що на перший погляд вони всі нормальні. Тут тра бути уважним.
By ANTOSHKIN
да я розумію позицію двох сторін, і переконати одну заради іншої, дуже важко- знайти компроміс, але як сказав 3DSchuminator, це всі Набожні люди з першого погляду всі виховані та ввічливі .
By Snumsmumrik
3DSchuminator, держите меня в курсе, не каждый день открываю форум почитать и далеко не все темы, хотя эту стараюсь просматривать. Скину телефон в ЛС
By 3DSchuminator
снова внезапно и неожиданно, по другому (заранее) не получается, в связи с занятостью. короче едем сегодня в лагерь, в 18:30 - 18:45 жду на михайловской всех желающих присоеденится. Аня передала мне список необходимых лекарств, купим то, на что денег хватит
By 3DSchuminator
Катнули с Антошкином и Серегой Снумом, купили лекарств и печенек. Хорошие новости, с завтрашнего дня всех начинают расселять по отелям и каким-то турбазам (или хз шо оно, но с отоплением). Всем спасибо, всем привет от Ани.
By krecc
Унікальна країна!)
З.І. Тільки що дізнався шо у моєму словнику т9 є абревіатура УПА!))
By ANTOSHKIN
в кого є можливість. то потрібне
взуття 40-43 розміру, чоловіче закрите !
By 3DSchuminator
и бадминтон :)

Добавлено спустя 23 секунды:
детей реально нечем занять
By Snumsmumrik
Буду дома — подивлюсь. Здається щось було не ношене, якщо не віддали дітям друзів родини...

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!