ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Покатушка відбулася. Всього 9 чоловік. (3 дами, 6 джентельменів).
Всім дякую за компанію. Вибачте що кинув Вас біля Пряжево, але терміново потрібно було бути вдома.

-----
Фото будуть попоже. Георгій (Kozak) повинен викласти.Він один осмілився дівчатам дати свій е-мейл
Quote (dirtdisc)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Данная фраза все-таки действует причем очень эфективно biggrin

Я ж писав, що бажаючих має бути більше в рази

----
Катали в Озерне, чи прямо уже на Житомир ?
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Шо, так всьо безнадьожно?

Та ні, просто дощ накрапав, ніхто не хотів доставати свій зошит ... Дімон дістав, написав адресу сайту ВЕЛОЖИТОМИРА, а Георгій, як справжній джентельмен вказав свій е-мейл

Ми б також би накарлякали, але подумавши... можна потім ж фото і з форума скачати...
Quote (dirtdisc)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Данная фраза все-таки действует причем очень эфективно

представляю какой аншлаг был бы если бы об этом написали в смсках

Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Шо, так всьо безнадьожно?

Прокатились по маршруту : ДМ, Тетеревка, санплотина, водопад, Шумск, скала, Сингуры, Пряжево, Озёрное аэродром, Житомир.Всем участникам спасибо!
Quote (VasilijPunk)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">ну тик фото ждем усі з нетерпінням
Получил на почту, сегодня начну выкладывать, сорри у меня инет медленный на отдачу.
Quote (Kozak)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">начну выкладывать, сорри у меня инет медленный на отдачу.

Вот ещё

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!