ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Muz
Так, ходили слухи о покатушке 5 января в окрестностях Гидропарка или Тетеревки (или где-то там рядом) .
Маршрут собирался любезно предоставить нам товарищЬ srudnicki.
Есть желающие катнуть?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ну что же...катнем на полянку, пожарим сосисок) пусть даже маршрут короткий)

И так, сбор завтра, 5-го января, в 11:30 на троллейбусной остановке в Гидропарке. Берите с собой сосиски или то, что можна пожарить)
Востаннє редагувалось 04 січня 2014, 13:29 користувачем Muz, всього редагувалось 1 раз.
By srudnicki
Я у позаминулому році їздив, а в цьому ходжу в тетерівський ліс до поляни, де губиться дорога. Йти з зупинки 11 на Богунії до місця на поляні 2 години 20 хв., назад - 2 год. 28 хвилин. Тобто це десь біля 10 км в одну сторону. Дорога лісова, є калюжі, тому їхати можна якщо дорога замерзне. Є варіанти повернути з середини дороги або на зворотньому шляху в одну сторону - на Баришівку і виїхати на новоградську трасу, або в іншу сторону - на Перлявку і виїхати на трасу до Денишів, там можна проїхати до замку Терещенка і назад по трасі. Але загалом траса вузька і транспорту багато, найкращий варіант - це до поляни і назад, хоча відстань у принципі невелика, хоча сама дорога нерівна і за рахунок цього більше навантаження. Зустрічатися у цьому випадку краще на старому КП на виїзді з Житомира у сторону Денишів, десь біля 11. На жаль, маршрут закинути не зможу, не вмію цього робити. Мої телефони (067) 393 71 20, (063) 397 03 49. Да, на поляні у принципі можна розпалити невелике вогнище, щось посмажити. Є ще перевірений варіант Житомир - Дениші - Висока Піч - Троянів - Двірець - Сінгури - Житомир, але це за 100 км однозначно. В мене до вихідних не буде інтернету, тому контакт тільки по телефону. Якщо будуть кращі пропозиції, то з задоволенням приєднаюся до групи. :telefone:
By Konstantin.Babintsev
если не расклеюсь окончательно от температуры - присоединюсь
ток это... я ж сезон не закрывал) и 31 и 1 и 2-го был на колёсах и... нуна сказать в лесах под Н-Гуйвинском полный Пэ. А такое очень на любителя))) Вода стоит, говна готовы. Проехал там, где УАЗик сел бы скорей всего, и таких местов в ассортименте. Если выбирать маршрут - пески предпочтительнее.
By adler
ну так едем или нет? :velo:
By Muz
adler писав:ну так едем или нет?
Да, да)
Читаем первое сообщение!))))
By Muz
уууф.....дома!

Отличная прогулка получилась)))
Думаю, поездка в Тригорье было лишним, можно было спокойно весь день катать по лесу)
На одометре 40 км чистой покатушки.
Всем спасибо)
Товарищу srudnicki спасибо за лесную экскурсию)
Востаннє редагувалось 06 січня 2014, 00:33 користувачем Muz, всього редагувалось 1 раз.
By Майрон
Да було круто. :velo: :ura:
By jazzec
Muz писав:кое-какие фоткиhttp://www.ex.ua/345838089989
шото не фуричить...
і взагалі, що це за мода викладать архівом?! для того, щоб подивитися як вам "було круто" люди мають качати архіви з обмінників, розпаковувати і т. д... невже важко потратити лишніх 5 хв. і викласти фото вже тут...

цікавість убивається на корню кількістю дій...
By srudnicki
Хочу подякувати всім учасникам, сподіваюся, хтось зможе продовжити маршрут з другої поляни і зробити його кільцевим, з виїздом на Богунію через ліс :hi2: .
By Саня
jazzec писав:для того, щоб подивитися як вам "було круто" люди мають качати архіви з обмінників, розпаковувати і т. д... невже важко потратити лишніх 5 хв. і викласти фото вже тут...
100%!!! в самую точку! добавлю что лично я не знаю насколько меня должно заинтересовать то что находится на обменнике чтобы заморочиться скачкой и т.п.!
By Muz
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
By DIESEL
jazzec писав:
Muz писав:кое-какие фоткиhttp://www.ex.ua/345838089989
шото не фуричить...
і взагалі, що це за мода викладать архівом?! для того, щоб подивитися як вам "було круто" люди мають качати архіви з обмінників, розпаковувати і т. д... невже важко потратити лишніх 5 хв. і викласти фото вже тут...

цікавість убивається на корню кількістю дій...
це мене не було, я зкачую, розпаковую і заливаю на радикал, потім вставляю світлини на форум
Muz писав:уууф.....дома!

Отличная прогулка получилась)))
Думаю, поездка в Тригорье было лишним, можно было спокойно весь день катать по лесу)
На одометре 40 км чистой покатушки.
Всем спасибо)
Товарищу srudnicki спасибо за лесную экскурсию)
Хлопці, молодці!!! :hi2: так тримати!!
By krecc
DIESEL писав: це мене не було, я зкачую, розпаковую і заливаю на радикал, потім вставляю світлини на форум
І це безкоштовно? :shock: е-ма-е :D
DIESEL :hi2:
By Muz
jazzec писав:що це за мода викладать архівом?! для того, щоб подивитися як вам "було круто" люди мають качати архіви з обмінників, розпаковувати і т. д... невже важко потратити лишніх 5 хв. і викласти фото вже тут...
krecc писав:це мене не було, я зкачую, розпаковую і заливаю на радикал, потім вставляю світлини на форум
каюсь)
просто мне казалось это долгой и нудной процедурой, пока не обнаружил на радикале мультизагрузку)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!