ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By ViX
Воскресным вечером сганяли впятером за Пряжево (за ж/д). Места там конечно очень живописные!

[\–] ФОТО'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] ФОТО'; }" /> [+] ФОТО
By niknik
VIX, а на то озеро за Пряжево пустили без проблем и купаться можно? Пару лет назад там была платная рыбалка. Хозяин (фермер) жил в доме, который есть на фото. Рыбаки были?

P.S. Место действительно красивое
By ViX
Quote (niknik)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">а на то озеро за Пряжево пустили без проблем и купаться можно?
пустили без проблем, на счет купаться - мы там не купались, не знаю, можно ли, но там берега заросшие слегка - не хотелось в водорослях из воды выходить.
Quote (niknik)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Хозяин (фермер) жил в доме, который есть на фото.
он и до сих пор там. Проезжая мимо, интересовался чего мы там делаем? На наше желание посидеть за столиком на пифф-стопе возражение от него не было получено.
By Shurik
Сегодня с Саней созвонились вечером и махнули по ШШ в Левков за водой. Жаль, что только сейчас присоединился к вашим покатушкам, получил огромное удовольствие.
Сане большущее спасибо за экскурсию и компанию. Итого у меня 45 км общего пробега.
П.С. На моей "ломаке" даже ничего не отвалилось по дороге, выдержал старичек
By MOKRIZZONNI
Ця "випадкова" покатушка була запланова давно-предавно.Просто на неї тра було від 4 до 5 днів в сезон, і я при прочих равних з радістю втікав в Карпатію.Патаму не збувалось.Але дяки нашим велозлодєям Юрію та Гудману цього разу я поїхав цю задумку- "ВелоДніпро" (не плутать з тк "ВелоДнєпр")))). Фото не редактовані -на скору руку появлені та підкручені....
 [\–] ВелоДніпро _спроба перша та не шибко вдала'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] ВелоДніпро _спроба перша та не шибко вдала'; }" /> [+] ВелоДніпро _спроба перша та не шибко вдала
Було в мене 5 днів, надумав я пройти Чивчини (Карпатія) але злодєй Юрій (всьо ж дяки йому за помосч) сповістив отакоє: субота-дощ, неділя-дощ, понеділок-дощ...тут ще й спальник мій 3сезона поїхав з другом в Дениші..благо намет я не віддав .Все ж я зібрався і почухав на 23-50 на автобус "Київ-Верховина" .На жаль місць "0".Пропонують за ті ж дєньги відсидіти на рюкові......після такого трансферу я б в перший день нічо не пройшов би. а він найважчий-вихід на хребет!.Прєдавши Юрія анафємє дзвоню Гудману -але вони відать зговорились -ті ж дощі на всі дні походу.Ще й температура +пару градусів Отут я й зламався.Для фотопоходу такі умови є втраченим часом та дєньгами.
Пішаком додому-доспав, сів на Фастів вранці, далі на Київ...далі власне й спроба походу "ВелоДніпро", який був давно розроблений та передбачував умєрєнне лосячество 120+ км в день вздовж Дніпра з оглядом історичних та природніх памняток до Дніпропетровська. а як повезе, то й до Запоріжжя
То шо я проїхав дивіться на прикладеному треку (+ 12км) http://dump.ru/file/5290579
Прохання вставити в карту як у інших, шоб красіво
Спочатку скажемо іскрєннє дяки іскрєнно віддаденому мені, Великому та Ужастному Йа колесу тов.Дизелем! Я вже тиждень на ньому шикарно колесяю...великі та красіві пробіги, і от вже друга кількаденка Пасібо, чувак! Колесо новеньке. люфтів нема, ексцентрик не гнутий, обод не скушаний( це я про своє описую...на якому я от-от мався зупинитись)
В 12-00 я в Кийові, ужасно нервове викручування гружоним вєліком по швидкісним розв`язкам-розочкам-магістралям в три поверхи стольного і вродє він мене відпустив.Правда з проливним дощем та пронизливим вітром ще й з Дніпра підсобляло ...
На виїзді зі стольного

В скаженій гонці по невидимій дорозі (хороший попутний вітер але суцільна злива та затоплена дорога) я згідно карти мався проїхати по вузькій косі над Дніпром.це б було моє перше побачення з ним і ось вона -Конче-Заспа Але фіг вам! (сорі) Я 20 км їду в одній полосі з летючими бумерами, які не розуміють, шо це за псих на вєліку в їхньому богемному районі колесить.Їду посеред 2-3 метрових парканів подекуди зі охоронн.вишками і 20 км як в тунелі, ніякого вам Дніпра!!! Сказитись.Вод вам і романтика

Було лиш кілька невеличких вікон в тому тунелі -якийсь затоплений шмат піску огороджений колючкою 40*50 метрів та щит -250 тис.доларів Трохи дальше отак я й побачив вперше Дніпро-з пристані буржуйської недобудови шо чомусь була ще не огорожена

Після цього тунелю на підході до міста з такою романтичною назвою -Українка з Дніпра дорогу вперто поливало хвилями водою, іноді вона щезала в річці..було страшно їхати! але мені то хоч і в новизну але через негоду лиш счаз по фото згадую тую романтику "Великого і могутнього батька рік Вкраїни".Через всі погодні фактори (а більше через вітер) накрутивши десь лиш 50 км я був в стані близкому до замороженої к..к..камбали температура 12град.тепла, лютий вітер та все інше -я чессно -красот не бачив. а вийнятий фотік тут же заливало водою.Похід став під загрозою.Я ж добрався до легендарного с.Трипілля і в сусідній Щербанівці в якійсь руїні але з сіном заночував, ібо була в мене лиш москітка без тента -задля легкоходства, ще й спальника не було -а лиш два шари однієї приблуди, ібо розраховував я на такії руїни в нашій Руїні-Вкраїні...і не дарма.. отак вранці прокинувшись безо всяких надій під музику невщухаючого дощу сподіваюсь на прогноз, аби був смисл для подальшогоо безпечного та вдалого велоблудства.Заськи.Гудман точно змовився з Юрієм( нє,ну канешно пасіб за онлайн-помосч) та прирік мене до повернення, ібо шось їхати понад холодним лютим Дніпром хіба шо по 80км на день без гарантій не захворіти на дугий же день такого.Спочатку думав їхать назад в Київ та відти електричкою до астова. ну і далі....в Ж.Але шось крутнуло все ж не втратити похід повністю,тому проклавши на навігаторі найближчий маршрут до Фастова в 12-тій вирішив висуватись в цей дощ..що було дууууж неприємно.Все ж крюканув назад в трипілля та вибрався на місцеву оглядову історичну гору...все дише тисячолітньою історією
гора в Трипіллі

Тепер мене чекало 100+км незвіданими селами та полями (ну оце була дурь) в згаданих умовах.Такі умови прийнятні. в принципі, для велопоходів. але якшо вони спотивні або шоб транзит пройти.Для фотопоходів та в інших випадках вони безрадісні і абсолютно невипавдані...патаму я отут і ною))
Ітак, став я проти шаленого вітру боком-лицем, і як бачите по точкам на треку, десятками км швидкість не перевищувала 15-18 км і неспроста і це при тому шо вкручував монотонно-синхронно та впрацьовано.Запас по часу був -і це мене спасло. ібо надумав я крюк шосейний зрізати полями із с.Деремезна в с.Яцьки, і вродь так нічо пішло...але вже вскорості я вгруз по коліна, ноги чавкали, велік важченний гружений на плечі і так 2км, місцями їхав в траві. більше йшов.Десь годину на 2.5 км пішло
Польовий трактор "Чорний Іржачок" в с.Яцьки

Похрустів далі.....головне було не вибитись з сил при такому куті їзди до вітру до виїзду на трасу Київ-Фастів. де я круто повертав по вітру.Тому дивлячись на реалії середньої швидкості та час прибуття в Фастів я все ж нервував -ібо запасу майже не було(до дизеля на Ж в 19-36).Але мої промогзлі кості все ж встигають в Хвастів ( дореформенна назва "Фастова" ) де мене весело зустрічає такий кумедний памнятник біля двору чиєїсь садиби..
"Горбатый! Я сказал -Горбатый!..." В.Высоцкий

красавчеГ

купивши квиточок за 20хв до відправлення дизеля я ще вилітаю в місто. просто шоб хоч шось побачити .Хвоткаю оцей костел.Памнятаєте друзіа. када на велодень в Київ їздили. ми там всередині екскурсією затусили, нам ще й розказав наглядач про костьол
так от, саме грусне тут -оце дерево -скіко ж тра мать наглості та кмітливості та цинізму, шоб на красівому розложистому дубові в центрі Ф перетакою пам`яткою архітектури прибить рекламу прямо на стовбур: " Зрізання дерев"

І тільки в дизелі десь в Яроповичах на небосхилі раптом пробиваються казкові кольори, і виринає райдуга...

Але не сильно раЙдутесь -ллє і потепер
Засім все.Пасіб Дизелю, Юрє, Гудману -шо не покинули мене в тяжку хвильку і помогли чим смогли, ібо самі ми не местниє
By jazzec
для тих хто не встиг на ПРЕКРАСНОЕ ДАЛЁКА покатушка-покрутушка 40-50 км асфальта, по Новоград-Волинській трасі до Болярки і назад...покрутить педалі темпово...чекаю 10хв на Панчішці з 12:00...
єслі шо 0676881408
катнули бодрячково з ShamaNo на двох...
By INSPIRE
Планирую завтра в 10-11 часов раструситься. Приблизительный маршрут ШШ1-2. Самому ехать впадлу, поэтому хотелось бы напарника/ов. У кого какие мысли?
By Саня
INSPIRE писав:Планирую завтра раструситься
Только сильно не раструшивай дабы раструшенные массы случайных прохожих не заляпали до неузнаваемости! :cool:
Востаннє редагувалось 24 березня 2012, 20:19 користувачем Саня, всього редагувалось 1 раз.
By kolu4iy
INSPIRE писав:Планирую завтра в 10-11 часов раструситься. Приблизительный маршрут ШШ1-2. Самому ехать впадлу, поэтому хотелось бы напарника/ов. У кого какие мысли?
я бы тоже прокатился по шш1-2
завтра, 11-00 возле моста?
By INSPIRE
Королевский мост 25.03.12. в 11-00 . темп: такой шоб разъездиться.
By jazzec
INSPIRE писав:У кого какие мысли?
катнуть?..не катнуть?..катнуть?! :-?
By Саня
INSPIRE писав:темп: такой шоб разъездиться.
фууух, значит прохожих раструшенным передумал заляпывать? будешь их разъезжать?
jazzec писав:катнуть?..не катнуть?..катнуть?! :-?
во-во!!! я тож об этом задумался!!! катнуть-накатнуть-катить-накатить, все так похоже и созвучно...
By Mart
Как там сейчас с грунтами? Подумываю до обеда катнуть Озерное-Вертокиевку-Кодню..
By adler
и я тоже хочу катнуть!!! :velo: :velo: :velo: и незабываем перевести будильники!
By kolu4iy
Mart писав:Как там сейчас с грунтами? Подумываю до обеда катнуть Озерное-Вертокиевку-Кодню..
проезжабильно :velo:
By INSPIRE
ardis5 писав:незабываем перевести будильники!
Только проснулся! Собираюсь и вылетаю!
Востаннє редагувалось 02 січня 2015, 22:45 користувачем Egor_Goodman, всього редагувалось 2 разів. Причина: УДАЛЕНИЯ МАТА
By INSPIRE
Ну всё, приехали. :so_happy: ШШ-1,2 сейчас прикольная. На обратном пути пришлось объезжать трассу - встречный ветер и пыль в глаза.
Серёге и Коле огромнешее спасибо за експресс-ремонт. :hi2:
By Mart
Грунт на открытой местности катается :aleyop: , лес еще подсыхает (слики превратились в злую "резину"). В полях ветер буйствовал, на боковом можно полежать, а встречный - 12-15 км/ч :stid: Кстати, вербная покатушечка, однако.
By adler
а вот и я дома. спасиба INSPIRу, что выздоровел и вытянул меня из дома. покатушка удалась наславу. вродебы и проехали немного, а устал на все 90км пробега, или немного больше. kolu4iy извини, что непопрощался. там ДАЙ СТОЯЛИ. :hi2:
By INSPIRE
Сегодня, 16/04/2012 14:00 Бассейн в парке. Маршрут: Заречаны-Полигон-дальше по желанию.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!