ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By ViX
Сегодня съездили впятером (ViX, jazzec, ShamaNo, Ватсон, Козак) на родник.
Погода как раз для покатушек. А вот Рудевский родник немного в аварийном состоянии, из-за чего теперь набор воды в привычном для нас месте стал практически невозможным. Вообщем, пора менять место водопоя.
By INSPIRE
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">набор воды в привычном для нас месте стал практически невозможным.
В смысле, что случилось? Я как раз собирался на днях туды отправится.
By jazzec
Quote (INSPIRE)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">В смысле, что случилось?
йде обвал піска на джерелі зліва з осипанням його в середину...вода може бути з піском...набирали справа

Добавлено (17 Апрель 2011, 21:21)
---------------------------------------------
вчора набирав водичку на "рудівських".
На обої джерелах вода біжить цивільно із двох верхніх поліетиленових труб, а не так як було донедавна з нижньої...
By ViX
СЕГОДНЯ еду за водой. Через мост на улице Королева буду проезжать в 20:00. Ждать буду только в случае звонка (мой номер 0919418101.
By jazzec
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">СЕГОДНЯ еду за водой
падаю на хвіст на Богунії, о котрій?
By olexandr13
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Стартую от BILLA в 19:40.
а скільки часу піде на дорогу туди-назад? і скільки туди взагалі км? і, якщо можна, покажіть де воно на гугл мапс =)
By Саня
Quote (olexandr13)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">а скільки часу піде на дорогу туди-назад? і скільки туди взагалі км? і, якщо можна, покажіть де воно на гугл мапс =)
Неужели лень предыдущую страницу открыть? Там все расписано Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Итого:
Расстояние от дома до дома (BILLA) - 40км (из них дистанция от моста на Королёва до родника - 13км)
Время туда (порожняком): 45мин., участок от моста на Королёва до родника - 29мин.
Время обратно (+22л воды): 1ч.02мин., участок от родника до моста на Королёва - 40мин.
By olexandr13
Quote (Саня)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Неужели лень предыдущую страницу открыть? Там все расписано
там їх 4

Добавлено (18 Апрель 2011, 14:11)
---------------------------------------------
приєднаюсь якось наступного разу... в п\'ятницю або на вихідних готовий їхати в будь-який час (ну майже=) ).
By ViX
на гугл мапс не покажем - только в реальности на покатушке (эт для стимулирования к участию)
By jazzec
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">на гугл мапс не покажем
чому ж не покажемо?!

спеціально для olexandr13
By Малек
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Стартую от BILLA в 19:40.
хм, класно, я теж з цього району, а точніше, моя вулиця Клосовського 10, і в цей час теж міг би під'їхати
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">СЕГОДНЯ еду за водой. Через мост на улице Королева буду проезжать в 20:00. Ждать буду только в случае звонка (мой номер 0919418101.
єдине питання, яке мене турбує, це з якою середньою швидкістю плануєш їхати?
Козак, Колючий, Антошкін і я катнули раніше(старт вийшов в районі 18:00). В Левків їхали по ШураШтрассе(одна з кращих кроскантрійних доріг. був дуже приємно вражений). При в`їзді в Житомир зустріли "ночну групу". Всім дякую за компанію!
By ANTOSHKIN
всім Хто мене підтримував на Вело- Дякую)))
дійсно крос-кантрі, який запропнував Колючий-мене вразив не менше...отримавсьогодні задоволення !
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!