Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
Спуск просто Агонь, я сьогодні на своїй табуретці пролітав його як нікагда раньше!3DSchuminator писав:а, то той мій улюблений спуск в лісі до села Бистрі?
К сожалению, форум умирает
ого! Тобі окремий респект за володіння технікою! Я б там не на мтб не наважився б "пролітати" без восьми подушок безпекиkrecc писав:Спуск просто Агонь, я сьогодні на своїй табуретці пролітав його як нікагда раньше!

Темп кожен вибирає під себе, під гуму і т.д. я б не сказав шо ми швидко його пройшли але там реально треба знати де вчасно тормознути.krecc писав:Спуск просто Агонь, я сьогодні на своїй табуретці пролітав його як нікагда раньше!3DSchuminator писав:а, то той мій улюблений спуск в лісі до села Бистрі?
А всі хто падав(а їх було двоє) їхали за мною, але темп задавав не я, попереду двоє на МТБ валили.
А я увлекся, і до останнього мав надію вас наздогнатиgudi90 писав: Темп кожен вибирає під себе, під гуму і т.д. я б не сказав шо ми швидко його пройшли
Дякую. Низька підресорна вага вирішує3DSchuminator писав:ого! Тобі окремий респект за володіння технікою! Я б там не на мтб не наважився б "пролітати" без восьми подушок безпекиkrecc писав:Спуск просто Агонь, я сьогодні на своїй табуретці пролітав його як нікагда раньше!
розкажи, а то я ніяк не можу, страшшноkrecc писав:З.І. Я вже вкурив шо таке циклокрос
я вас розкусив усіх! Це ви змовились і інсценували ДТП, аби налякати тих, кого іншими методами фіг налякаєшpazitiv писав:ЛЮДИ ДОБРІ КУПУЙТЕ ШОЛОМ В КОГО ЩЕ НЕМА!!!

Я к я вже казав низька підресорна вага, в поєднанні з повним контактом з велом, а це контакти, ригідка і не високі покти. Дають змозу цибати, та з легкістью розподіляти вагу. На відео все наглядно видноroadrunner писав:розкажи, а то я ніяк не можу, страшшноkrecc писав:З.І. Я вже вкурив шо таке циклокрос
проходження шш це два реальних момента де можно нормально вкрутити і пронестись як можна швидше... на зубастих колесах там безпечніше але це не основний фактор..krecc писав:А я увлекся, і до останнього мав надію вас наздогнатиgudi90 писав: Темп кожен вибирає під себе, під гуму і т.д. я б не сказав шо ми швидко його пройшлине вийшло
![]()
аа, я понял! Надо контакты на максимум затянутьkrecc писав:На відео все наглядно видно
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!