ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Аморфоз
Классно!! на жаль,не зміг бути з вами тоді..
By ANTOSHKIN
І Я, як учасник, поділюся своїми враженнями, ранок, сонце вже прокинулось , а мене мучають Сумніви - Їхати чи не їхати, але бажання перемагає і я похапцем збираюся, беру все необхідне, похапцем залітаю в магазин скуповую провзію і куручу педалі до вокзалу.
На ньому вже бачу що хлопці стоять біля Кас і шось вже торгуються.. з каси, купив білет :stid: .
забіЖав з Батманом та Віктором в Вагон, переповнений злючими дачниками, але всім їі бажаю гарного дня та здоров"я,
ЗображенняЗображення
підходить Борт провідник та починає запитувати білет- я показую білет, і БАтмен каже шо все інше у тренера в "Чорній кепці"....
затягнувся діалог з дачниками про Життя та політичні вподобання, зі Слів жіночки в темній джинсовій курточці я розумію що вся економіка країни тримається саме на дачниках, які формують отой економ потенціал, дізнаюся ще дізель це велика торгова площадка-ярмарок, можна тут купити і шкарпетки і смачні солодощі, і навіть чіпси тобі за недорого віддадуть.
та й думаю піду у розвідку, по вагонам, Бац і бачу Пашку,
ЗображенняЗображення
думаю всьо гаразд, вернувшись на місце, через декілька хвилин бачу провідника- він до мене каже "де ваші білети? ". я не прокинувшись відразу починаю думати, в кого вона запитує, які білети!?? але розумію що ми забули заплатити за багаж- заплативши півціни за Велоконя, вона ше й у всіх перепитала чи заплатили ми за квитки, ось така нам потрапилася Грізна та недовірлива провідниця)...
Вже на вокзалі
ЗображенняЗображення
і тут почалося, старт, і всі поїхали на зустріч новим пригодам,
проїхавши десь 5 км,ми всі зупиняємося біля якоїсь будівля, біля річки, з виду це капітальне кам"янна будівля дуже масивна, підійшов роздивився і стало зрозуміло шо це млинта не просто млин, а водяний старовинний млин. а тим часом групка підтягнулася, і помічаємо що немає учасника Пашки, всі в паніці - я починаю хвилюватися, відразу телефоную в міліцію, описую всі примети .... :cool: і О всемогутній Боже виявляється він трошки більше крутив педалі...
Ах, забув мабуть млин, зарядив враженнями та емоціями- з головного входу деревяні двері були замкнені,
ЗображенняЗображення
їх використовували на завантаження зерна в жорна, спустився по сходинкам які були праворуч я потрапляю в млин, відчуття переповнюють,
ЗображенняЗображення

деревянна сіра підлога, вікна замучені залізними дротами, ще видно навіть залишки зерен, спускаюсь нижче, і тут серце млина- могутні бетонні жорна, які мололи борошно, все вогке та тамне. відразу прикидую принцип дії та розумію що їх стояло відразу два, або й три, відразу картинка, роботи...як воно все крутиться та рухається ! піднімаюся на третій поверх- мабуть то комора в якії зберігалося борошно.
ЗображенняЗображення
в учасників захват та подив- та відразу ідеї як можна було облаштувати все це по сучасному. Млин який робить тобі борошно, і відразу з того борошна тобі роблять млинці ,класно, я відчуваю вже аромат тих паляничок, та млинців! :)
крутимо педалі далі, покриття змінюється рандомно, то грун, то стара бруківка, то Слизький асфальтик,
по дорозі я встигаю спілкуватися з учасниками, та попутно збираю квіточки ромашки.
ЗображенняЗображення
By batman
Значит, это я "тренера в черной кепке" придумал... Только привели почему то Марта в красной футболке.
By ANTOSHKIN
їдучи я попутно назбирав цвіту липки.
зупинились на піт-стоп, перекусившись та попивши свіжозвареного чайку, ми пішли до комплексу.
взагалі про комплекс, перші враження!
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
плюси:
- дуже велично та могутньо.
- багато декору, та дерев, багато каменю та білого мрамору !
- початковий дизайн.
- храм
-поєднання води та перепадів
-безкоштовний вхід для відвідувачів.
Мінуси
- мармурові фігури, придивившись зроблені коряво та неакуратно, матеріал досить дорогий для такої неякісної обробки,
- не побачив єдиної тематики, яка об"єнувала всі композиції, можливо парк розбито на тематичні Зони, які між собою не пов"зані,
- кругом стоять гроші на пожертву !! але деякі з них вдало замасковані під жаб,
- і найбільший мінус який я не зрозумів, платні екскурсії, які проводять не відомо хто і збирають за це окремо плату!!!
- Зоопарк, ведмеді, та лев, знаходяться в жахливому стані. змучені та зморені, можливо сучасна фішка купувати собі Ведмедика. бо котиків і собачок вже недостатньо.

і ось перша несподіванка, пам"ятник комусь,
мені схожий на Максима Горького!
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Мабуть господар захотів завжди слідкувати За плином світу, наскору руку зібрав собі Стоунхендж, біоенергетично він ще не досліджений, тому поки туди заходити заборонено, але я як допитлива людина спробував- відчуття сили не доведені
ЗображенняЗображення

маєток господарів, досить простий...
кожного ранку господар бачить сонце, на сході, з горнятком кави...
ЗображенняЗображення
By ТК Поліське Джерело
ANTOSHKIN писав:мені схожий на Максима Горького!

Мну на Каменяра
By roadrunner
ТК Поліське Джерело писав:Мну на Каменяра
всё намного прозаичнее ;)
Зображення
By krecc
А мені сподобалось блукать, це весело :crazy:
Через лісопосадку йшов за batman, хрустіло, щепки летіли, зато було чітко видно куди йти :D
Всім дякую :ua:
By ТК Поліське Джерело
Антошкін...вон воно як виявляється все було...а я то..не з того боку відать їхав :D
Слу..купи собі вже шось отаке... -сделай жисть йарче!
http://rozetka.com.ua/sony_cyber_shot_d ... k/p219423/

Добавлено спустя 53 секунды:
roadrunner писав:прозаичнее
:-?
:oops:
и?
By kuzart
хто щас може щось купити за 6000, особєнно Антошкін? он даже ножичег за 350 в людини не купують. ви як скажете прям, Джерело.
By ТК Поліське Джерело
roadrunner,
Ти впевнений? не дуже шось схоже..там є підпис?
By ANTOSHKIN
kuzart писав:хто щас може щось купити за 6000, особєнно Антошкін? он даже ножичег за 350 в людини не купують. ви як скажете прям, Джерело.
Пане, давайте візьмем за Основу розрызняти зерно та полову!
не плутайте теми- та пишіть по суті, а то вам той ніж покою не дає! недоречний флуд буде буде просто видалятися, а би був поярдок та чистота на форумі!
By ТК Поліське Джерело
kuzart обідився ...
РОді, імхо жакєтка того памнятника більше літератору личить..по покрою..тоді таке носили -ніж гетьману
By kuzart
а я шо не по темі? я про фотоапарат написав. ножичєг - це так. слово прикольне. пограюся, та й забуду.
ну ви прям такі вже чистюлі стали... вдаляти та вдаляти. уже і слова їм не скажи.
заходіть в мою тему і пишіть собі шо хоште - мілості прошу!
ну то й сидіть на своєму форумі стерильному! я можу тут вопще нічого не писать, дуже мені воно надо. мені є де писать.
By ТК Поліське Джерело
ппц :shock:
і вродє не полнолуніє
By ANTOSHKIN
продовження...
а тим часом вже культурна програма завершувалася, всі вже збиралися,
наприкінці вирішили відвідати Храм,
спочатку мене вразили могутні, латуні двері, вилиті та різблені, чудове виконання та майстерна робота, спустивши голову на ховаючи очі від сонця, Я Бац, головою вдаряюся головою по косяку, болі не відчуваю.... легке запаморочення, але йдемо далі.
Сам храм- величний, та насичений зроблений по сучасному, оздоблення яскраве, поспілкувавшись з помічницею, нам розповіли що храм побудований у 2000 році,і відноситься він до київського патріархату, нам дозволяють зайти в нижній Храм де проходять всі церемонії Хрещення діток.
переді мною постала картинка Хрещення Ісуса, всі 12 апостолів виконані з Гіпсу, чітко підкреслені всі риси та лінії, легка червона підствідка додає деякого шарму.
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення

Маленький перепочинок...наші Коні )
ЗображенняЗображення
і тут виявляється мене закували,
ЗображенняЗображення
запитую у Пашки хто це все зробив, а він мені каже шо зараз Гляну у фотік ) :ugeek: :ugeek:
ЗображенняЗображення
відпочинокзакінчується- кожен бере свою конячку, та починаємо рухатися, перші 5 км розігріву їхав з групою, потім відчуваю сили та енергію з якою зарядився на магічному кам"яному Стоунхенжі, прискорююсь та відриваюсь від групи разом З Юрою та Віктором,... Зупинка, відпочиваємо, Зустріч з гарною дівчиною
ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення
Село Паволоч-козацький осередок який проіснував 38 років з 1646 року, Тут Пашка пропонує мені смачну Булочку з повідлом, їм великий шматок та продовжую Рух... по дорозі машин майже немає, асфальт майже нормальний подекуди є невеликі ями, які можна обЇхати.
Підїхавши До міста Жовтневе зустрічаю чоловіка який перефарбовує стенд- вітаюсь, допомагаю в оформлені ))і знову вперед!
ЗображенняЗображення
проїхавши ше 25-30 км, вже фіншуємо, станція корнин, З Мокріззоні, добуваємо водиці з Білої криниці, варимо Запашний чайок з липки, яку я Нарвав, в тісному колі спілкуємося,
ЗображенняЗображення.
сідаємо на електричку- та о близько 23 и вже в Житомирі)
всім учасникам, які мене терпіли, допомагали кормии та поїли - щиро дякую, :) :) покатушка була яскравою та дивовижною)

Добавлено спустя 8 минут 42 секунды:
Паша, думаю що це не Каменяр, бо Рубаха рос. зразку, довга, а Іван носив вишиванку, набагато яскравішу)

Добавлено спустя 1 минуту 39 секунд:
ось Максим- деяка схожість Є
Зображення
By roadrunner
ТК Поліське Джерело писав:РОді, імхо жакєтка того памнятника більше літератору личить..по покрою..тоді таке носили -ніж гетьману
таки да...
ГОРЬКИЙ. Рядом с жабами установлен метровый бронзовый памятник писателю Максиму Горькому. Тысячи посетителей фотографируются с ним в обнимку и считают это хорошей приметой — есть информация, что прикосновение к памятнику приносит удачу. Установлен памятник Горькому на возвышении, чтобы хозяин парка мог любоваться скульптурой из окон своего дома. Так сделано специально: Горький — любимый писатель Суслова. (с)
Зображення
By kuzart
Горький на фоне церкви - єто да, стільно, прогресиво, красіво... флагман більшовицької пропаганди, відвідував Соловки, Бєломорканал і дуже харашо про все отзивался...
Стоухендж, жабки, скульптури в православній церкві, Горький оп"ять же, которого тєрєть надо на вдачу... Коротше, я так зрозумів, шо ці Буки вроде друкарні в Радомишлі - абишо.
Востаннє редагувалось 24 червня 2014, 12:31 користувачем kuzart, всього редагувалось 1 раз.
By ТК Поліське Джерело
по факту так воно і було. Ми зразу це визначили. Все треба потєрєть, все на вдачу....
Бач, ща всі аттракції плянуються виходячи із новомодних тенденцій - штучні психологічні секвенції в основі того мене огорчають більш за все -у людини її "когніціо" примусово заміщають готовими наборами подекуди сумнівної якості чи (та, або) цінності. Так ми стаєм скотом, конформною стаєю...всобливо када вса на Ікарусі привезли -провели (самі не ходите) -розказали....Ви отримаєте те -що вам вже приготували.
Тут тра сказать, шо цей парк як на мене таки шибко оригінальний, даж ті скульптури доволі такі небанальні, авторські.
А самий убогий шо я бачив парк, самий-пресамо штучний -це отая лєгєнда -"Последний пралес Европы" - Беловежская Пуща (Белорусь)
By kuzart
а Марина у вас красива. не понімаю, чого цьому Джерелу ще треба, що він ото у бік нових невідомих форумчанок погляд отводіт...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!