ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By valerchik
Продам номера - не дорого, каждый номер соответствует денежному эквиваленту)))
By ANTOSHKIN
valerchik писав:Продам номера - не дорого, каждый номер соответствует денежному эквиваленту
может сумма всех знаков и будет ценой? ;)
By jazzec
і так по доміку

остаточна ціна 150 грн/доба з людини - Одесити як завжди...

3 чоловіки(maka13,gudi90 і ще+1) можуть заселитися 5-го...
всі інші після фініша...

закритий двір, мангал, парковка авто у дворі безкоштовна, вели ночують в хозблоці/літня кухня в цьому ж дворі

єсть нюанс, як і замовляли :ura: - будуть "бутерброди"! майже всі номери з двохспальними ліжками :oops: хоча не бачу в цьому проблеми, так як у нас багато братерських пар: ВєлоДм+Паразіт, TsiMaxim+Dimas...ще підберемо :kiss:

увечері можна усім разом посидіти...поспілкуватися...

п.с.держу бронь на баньку після 100-ки...шукаю подєльніків 3-4 чоловіки...200грн/год на дві годинки...
By Svitlyachok
мені будь ласка, оте біленьке ліжко з великим дзеркалом поруч) :kiss: я собі вибрала)

Добавлено спустя 1 минуту 47 секунд:
будинок - гарна ідея, всі будемо поруч, а не по різних номерах, та й з готелю виселення в 8 ранку)

до речі, щодо заселення після гонки - на старті буде місце де частину речей залишити, чи ні?

п.с. в баню мені не можна, мене не чекайте)
By jazzec
на старті має бути авто, куди здаємо рюкзак/речі не потрібні ще 110 км, раджу підготувати бірку на рюкзак, де підписати ПІБ, їх перевезуть на фініш...
By Snumsmumrik
Ну тепер я зовсім нічого не розумію з проживанням :) Нічого не вийшло забронювати, на даний момент ми всі без хатинки? Пишіть мене хоч куди, йолкі-зільониє )))

з.і.: а що, треба якісь додаткові речі на півтора дня брати? От жиж йо, знов я щось не доганяю :D
By Svitlyachok
Snumsmumrik писав:нічого не розумію з проживанням :) Нічого не вийшло забронювати, на даний момент ми всі без хатинки?
взагалі то заброньовано і готель і приватний будинок) що за кіпіШ? сонечко в очі заважає читати? ))
Snumsmumrik писав:а що, треба якісь додаткові речі на півтора дня брати
ну наприклад я після гонки планую переодягнутися в чисті речі, а возити їх з собою не бачу смислу
By jazzec
Snumsmumrik, :oppa: у Люстдорфі заброньовано на всіх -14 чоловфк, але з такими потугами...умови такі собі...аби переночувати...

будиночок - альтернатива!
By INSPIRE
А давайте рассмотрим аренду 3-4-5-ти комнатной квартиры посуточно. Цена 500-800 грн. А то меня смущает эта стоимость 150 грн. Я уж лучше к родственникам...
By Svitlyachok
INSPIRE, сделай как Витя - сначала найди такую квартиру, спроси пустят ли они туда 14 человек) а потом пиши, ато предложить можно много чего.
я прошлый раз в Одессе за 100 ночевала, но я лучше заплачу 150 за норм условия, чтоб все компанией быть, тем более в люстдорфе по 110, разница в бутылке кваса? )
By Snumsmumrik
Svitlyachok писав:сонечко в очі заважає читати? ))
чесно кажучи ... так, у віконце світить, на моніторі зайці виблискують :D
А взагалі я на все погоджуюсь, головне щоб було, адекватне і вєли не поперли, бо тільки цього не переживу :D
By INSPIRE
Svitlyachok,
Злая ты... :( :girl_devil:
By jazzec
я можу нічого і не бронювати...сорі...
By Svitlyachok
INSPIRE, там просто смайлов в сообщении нет, я не со злым умыслом, я за то что осталась неделя, вариантов придумать можно хоть 100 - в палатках там) смысл в том, чтобы выбрать то, что большинству подойдет, мы же вместе едем)jazzec, ни это... ни ворчи)) я в хорошем смысле, что твои слова обычно подкреплены делом, ты очень много для нас делаешь :claping: и мы очень очень благодарны за это, правда)

так как основная часть молчит в плане лимита денег, думаю бронь домика надо оставить.
там надо какую то предоплату переводить?
By Snumsmumrik
jazzec, бронюй-бронюй, я цілком і повністю на твій смак покладаюсь ) На тебе всі надії, в будь-якому випадку — велике інопланетянське Дякую (це я інопланетянин, не лякаємося) :)
By INSPIRE
jazzec,
никаких претензий. Я лишь выдвинул идею. Не надо делать из мухи слона.
Витя, ты молодец. И основная твоя заслуга за хорошую организацию: перемещения, размещения, время препровождения. За что тебе респект и уважуха! :hi2:

Света, да всё нормалёк. :D
By jazzec
будиночок в о...у...все одно кворуму немає...

а...тоді трьом учсникам, які їдуть на вто(їм тре ночувати з п*ятниці на суботу) шукають собі ночівлю на першу ніч самі...

Добавлено спустя 2 минуты 10 секунд:
INSPIRE, дивись мій підпис :cool:
By Svitlyachok
Ребята, ИДИТЕ КАТАТЬ! :good: хватит тут флудить и флеймить =)
By INSPIRE
jazzec писав:будиночок в о...у...все одно кворуму немає...
нэ пойняв? :-?
jazzec писав:трьом учсникам, які їдуть на вто(їм тре ночувати з п*ятниці на суботу)
Дык, так в дороге и заночуют - отчаянные парни. :o
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!