ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By kolu4iy
jazzec, :) буду :ugeek:
By Snumsmumrik
К сожалению, не могу — еду в Киев.

Добавлено спустя 3 минуты 39 секунд:
Оу, 70км? Ничё так покатушка, чтоб мало не казалось )
By kolu4iy
Snumsmumrik, так по трассе ведь... :velo: если бы по пересеченной местности, то было бы меньше
By Shurik
Якщо хоча б на 17.00, я б теж катнув.... :(
By kolu4iy
jazzec, давайте поедем не по трассе, а паралельно трассе, через деревни. Там машин мало, и разнообразие как никак, честно говоря по трассе лично у меня нет особого желания ехать :-| , давишь педали давишь.... и слушаешь шум машин, и дышишь грязным воздухом :mad:
By jazzec
kolu4iy писав:давайте поедем не по трассе, а паралельно трассе, через деревни. Там машин мало, и разнообразие как никак
який саме кусок? Житомир-Тетерівка-Дениші? Василівка-Березівка-Іванівка-Житомир?
By kolu4iy
jazzec, Житомир-Барашівка-Давидівка-Бондарці-Богданівка-Рудківка-Ульянівка-Михайлівка-Катеринівка-Перлявка і там по трассі до Житомира.
By jazzec
kolu4iy писав:Житомир-Барашівка-Давидівка-Бондарці-Богданівка-Рудківка-Ульянівка-Михайлівка-Катеринівка
....о там зараз весело...грунтовки зараз в такому стані! вони не дозволяють насолодитися близькізьтю з природою...і намучишся...до того ж тоді це займе набагато більше часу...тре виїзжати раненько,а додому попадеш по темному...пісдсохне - я тоді за! якось так...
By kolu4iy
jazzec, тоді можливо поїдемо по цьому маршруту?
viewtopic.php?f=35&t=1937
там 80-90% асфальт :kazyavki:
а твій маршрут відкладемо до того часу, поки все не підсохне?
By jazzec
kolu4iy, по-перше, мій маршрут 100% асфальт, можливо місцями "неахті", по-друге, кусок Василівка-Березівка-Іванівка має гарну широку обочину, якої, на жаль, не має "Піщанка-Оліївка-Житомир", на якому можна "тиснути на педалі", а не вишукувати "покриття" і оглядатися назад "чи немає машин"...і він (для мене) релаксовий
взагалі не люблю асфальт коростенського напрямку - обочини нема, край дороги бугристий, рваний + загруженість автівками

твій маршрут теж цікавий - забивай його на неділю! думаю бажаючі будуть!
і кожен знайде собі покатушку подуші...

Добавлено спустя 3 минуты 11 секунд:
зараз у мене не стоїть за мету "близькість з природою"...
мета банальна - трохи розкататися після зимової сплячки, а коли підсохне, то з задоволенням катати лісами, полями, горами, степами...
By dirtdisc
Якщо асфальт ..приєднаюсь по можливості :crazy:
By Саня
так явно не снег! буду думать как поехать..
By dirtdisc
Мля.. буду доганять :velo:
By jazzec
dirtdisc писав:буду доганять
і таки догнав ;)
ось ми і повернулися: dirtdisc, watson і я...накаталися...з нами був ще Kozak, але у В.Печі він пішов у розвідку по лінії Євровело...
By dirtdisc
Вошел в дом ,сел на диван ,понял ,что накатался (лицо стало мордой :mrgreen: :shock: ). Еще раз спасибо всем :!:
На заметку: перепад температур на дистанции составил 7 С (-1 ; +6) :cold: :stars:
By jazzec
dirtdisc, а я все-таки "проколовся"...добре, що вже під самим Житомиром, до хати доїхав накачавши...зараз стоїть зі зпущеним заднім колесом, за твоєю порадою додатковий стимул перевзутися у якісь "сліки", все одно знімати "латати"...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!