Не знаєш куди катнути?
Ділимося своїми улюбленими маршрутами для нетривалих покатушок, що підходять під формат вечірніх покатух (20-60км), а також покатушок вихідного дня (до 100км). Детальніше
форум велосипедистів м.Житомира
Походи - це не зовсім по моїй часті, все більше по не дуже далеких заїздах з униканням асфальтованих дорігTina писав:Я Вас також в походах не зустрічала, на жаль....
всім користувачам було розіслано повідомлення на реєстраційні електронні пошти про переїзд...і взагалі достатньо набрати у гуглі "Веложитомир" і ми... в кінці першої сторінки з тємою "ВелоЖитомир • Просмотр темы - ВелоЖитоМир. Кто он? Где? И ..." зато першою http://velo.zhzh.info/news/2012-03-13-38 і далі найцікавіше останнє в списку комплектації велоаптечки -"Таблетки от импотенции"Snumsmumrik писав:деякі велоклюбовці "відвалилися" із переїдом на нове доменне ім'я
Хто це в нас такий несміливий?Snumsmumrik писав:Та й, доречі, є підозра, що якщо проводити "гендерно-рівні змагання, деякі дівчатка просто відкажуться приймати участь..."
Я не просто так про реальний приклад відвалившогося написавjazzec писав:всім користувачам було розіслано повідомлення на реєстраційні електронні пошти про переїзд...
Треба якось з цим боротися, або хоча б намагатися ходити у велопоходи, тому що так зовсім не цікавоSnumsmumrik писав:Походи - це не зовсім по моїй часті, все більше по не дуже далеких заїздах з униканням асфальтованих доріг
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!