ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

ИзображениеФедерація спортивного туризму в Україні інформує про міжнародні зльоти велотуристів у цьому році та умови участі в них.
1)15-20 травня 1-й відкритий зліт велотуристів ФСТУ с.Зіболки Жовківс. р-ну Львів. обл.
2) 2-9 червня 52-й Всепольський навчальний зліт провідників з велотуризму РТТК, с.Цезарка біля Стрикува, Лудзьке воєв., Польща. ktkol.pl
3) 1-8 липня 8-й Європейський тиждень велотуризму (68-е раллі АІТ), м.Хіхон (Gijon, Іспанія). http://www.uect.org.
4) 11-18 серпня 61-й Центральний зліт велотуристів РТТК Антонін біля Острова-Великопольс., Польща.

Деталі у додатку.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
By lakmus
А поясніть, пжалуста, що то воно є і для чого?

Добавлено спустя 19 минут 22 секунды:
Почитав, глибоко не вникав, але зрозумів, що я - не велотурист.
Мабуть, пора визначатися, як велобродяга. Або велобомж. Велобомж 2-го розряду. :stid:
By Mart
Олег, ну что ты. Просто, вело-пилигрим :) . Хотя, вот, с Вуек получил приглашение на Camino de Santiago.. Mama mia.. где же так :pump: то.
By lakmus
Mart писав: Хотя, вот, с Вуек получил приглашение на Camino de Santiago
У тебе є думки щодо Camino?
By ANTOSHKIN
хм. трішки не зрозуміло чи потрібна така інфа саме на нашому форумі?? :aleyop:
- якшо так, то я можу накидати купу такої інформації, де шо які збори, і де шо які змагання !!! :!:
By lakmus
ANTOSHKIN писав:хм. трішки не зрозуміло чи потрібна така інфа саме на нашому форумі??
Те, що в декого немає зацікавленості (або можливості) приймати участь у таких ВЕЛО-заходах, не говорить про те, що вона відсутня у решти.
ANTOSHKIN писав: якшо так, то я можу накидати купу такої інформації, де шо які збори, і де шо які змагання !!!
насипай! політінформація - корисна штука.
By Egor_Goodman
lakmus писав:насипай! політінформація - корисна штука.
кстати вскользь слышал что под слёт в Испании велотуристам выдают спортивные БЕСПЛАТНЫЕ визы, основания как я понял справка о прохождении категорийного похода.
By ANTOSHKIN
Egor_Goodman писав: спортивные БЕСПЛАТНЫЕ визы
ооо а более детальней...
By Diama
Как на мой взгляд, интересное ценовое и событийное предложение - в частности покататься по Испании, а по дороге экскурсия по Венеции, Франции + возможность взять с собой велик. Как мне объяснили, наличие категорийности для участия не требуется, т.е. поехать может любой желающий. Насчет виз не разбиралась, но во всяком случае они ее оформляют, а это уже очень упрощает жизнь.
Отделение этой федерации есть у нас в Житомире, те можно подавать заявки на участие в этом слете.
By Bender_Rodreges
О, да! Пацаны, бывал я и в Испании :ura: классное бухло и горячие сеньориты, как вспомню... да детка, давай.... е е е
Так что в Испанию надо, да-с
By lakmus
Diama писав:Как мне объяснили, наличие категорийности для участия не требуется
Если это реально формальность - то, действительно, весьма интересный вариант увидеть Европу. С велосипедом!
Egor_Goodman писав:кстати вскользь слышал что под слёт в Испании велотуристам выдают спортивные БЕСПЛАТНЫЕ визы
А на цене визы я бы не заострял свое внимание. Да и сомневаюсь, что они будут делать ее бесплатно - откуда ты взял такую инфу?
By Egor_Goodman
lakmus писав:А на цене визы я бы не заострял свое внимание. Да и сомневаюсь, что они будут делать ее бесплатно - откуда ты взял такую инфу?
на каком то форуме видел обсуждение этого вопроса, мол делают специальные бесплатные спортивные визы.
By INSPIRE
lakmus писав:велобродяга. Або велобомж. Велобомж 2-го розряду.
Ну ты Олег зарядил! :lol: Уже пять минут под столом! :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!