ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Розваги, теми для обговорення та спілкування про що-небудь (або взагалі ні про що)
By ViX
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">кх...мєлочь -какбе 720 не HD аж ніяк
учите матчасть, товарисчъ!
 [\–] HD шо це'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] HD шо це'; }" /> [+] HD шо це720p это сокращенное название категории режима HDTV видео с разрешением 1280 × 720 (в общей сложности 0,92 мегапикселей или 921600 пикселей) и прогрессивной разверткой. число 720 означает 720 горизонтальных строк развертки разрешение дисплея (также известный как 720 пикселей по вертикали), а буква P обозначает прогрессивную развертку или с прогрессивной разверткой.
By MOKRIZZONNI
товарісч, ХД відео ізначально ЗАДОКУМЕНТОВАНО хвірмою Соні тільки в двох реально хадішних стандартах -все інше, маркетинговий блуд! Читаємо офф. інфу на Вікіпєдії

HDTV (High Definition Television) — это телевидение, предполагающее разрешение изображения 1920×1080. 1920×1080 бывает 1080p — с прогрессивным форматом и 1080i — чересстрочным форматом записи кадра, когда один кадр состоит из двух полукадров.

Существует анаморфный вариант Full HD с неквадратным пикселем и размерами 1440×1080 пикселей (пропорция сторон пикселя 1,77, поэтому результирующее соотношение сторон по-прежнему 16:9).

Почти во всех традиционных форматах эфирного телевидения соотношение сторон картинки составляет 4:3, а в стандарте Full HD (высокой чёткости) соотношение сторон картинки составляет 16:9.
http://ru.wikipedia.org/wiki/Full_HD

Все інше є ХД-реді..тобто готове прийняти та обробити ХД-ну картинку інтерполювавши її вниз згідно своєї роздільчої здатності, , або якщо відеокамери- писати з половинчатим стандартом ХД свою картинку
http://ru.wikipedia.org/wiki/HD_ready
By ViX
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Читаємо офф. інфу на Вікіпєдії
по твоей ссылке на википедию нашел у них картинку, которая подтверждает мою правоту:

MOKRIZZONNI, ты говоришь о формате Full HD. Я же о нем и слова не молвил. На то месть HD (без Full) как раз и есть 1280х720 точек
By MOKRIZZONNI
Вобсче-то да, аднака тут тра сказать, шо в журналі "Стерево і відево" када-то була чимала стаття, про блуд маркєтологів в цьому питанні. Так шо по бумагам -тіко два різновиди ХД.Все інше -від третіх сторін, аби втягнути в гонку перевооруженій своїх засобів запису-відображення інф. набагато більшу кількість споживачів, яко же Фулл ХД є дуже дорогим та об`ємним стандартом з жосткимми вимогами до потоку та проче.А оцей, мініХД, інакше і не назвеш..народився в великих муках і з цілою купою судів -пересудів до їх групи створювачів.Не ХД він зовім -одна назва. Перехідний період для бідноти шоб витягнути зх неї дєньги. Коли ХД подешевшає -підсадять і бідноту на цю іглу.
Філософія
Взагалі по цьому питанню дуже багато спекуляцій та обману, і навіть самими виробниками техніки((( Ще й враховуючи такий нюанс, шо якість обумовлена такими вєсчами як оптика-матриця-процессор.І вод тут-то суцільний компроміс -треба ж зробити чуть дешевше ніж у конкурентів. До того ж потік ХД дуууже важкий для компактних присторів записування. Використовують навіть частково камерну інтерполяцію. Поток даних смішний -шось 20Мб\сек . Тільки для компактів і годиться. Так шо тії цифри ніякого відношення до телевидения ВЫСОКОЙ ЧЙТКОСТИ на жаль не мають. Развод
У мене з гор є запис з доволі дорогої нашлємної цацьки -ХД камери ОФФроад. Якість ужасна!!! То шо ХД -видно тіко по тому, шо відео на компі ужасно тормозить. По суті -гор не видно...Одні плями та розводи -погода була не дуже.Так-шо-не ведіться на тоє..Купіть як он у мого кума трьохматрична камера SD формату -так там РЕАЛЬНЕ ВіДЕВО!
додам.Вказана фотка не э чесною та точною! Вона не відповідає документації на ХД відео. Вона до ХД реді.Не забуваймо, шо це вільна енциклопедія. Я оперую точними знаннями з поважних видань
НЕ ВИДАЛЯТИ! Перенести в "курілку"
By ViX
MOKRIZZONNI, значит ютубовцы лохи? Че ж они сами шильдик HD вешают на мое видео? Я ж их не просил...
By MOKRIZZONNI
Вікс, маю тебе розчарувать, не Ютубовци -а всі юзери!! Всім же хочеться заХДтися. Це самообман спочатку фірм-виробників, які той полумєрок повз Сону протащили, а потім й споживачі раді себе повтішати. Повторюсь -до СТАНДАРТУ Зображення високої чіткості, на яке треба височенні ресурси жєлєза шо є дуж дорог і даж счаз, 15 років потому, ця роздута картинка відношення немає Отакий грустняк.

Добавлено (16 Апрель 2011, 21:21)
---------------------------------------------
Це те ж саме, шо порівнювать 20Мп в кропнутої фотокамери, та 12 Мп в повнокадрової НіконД700. Я знімав тим ніконом рік тому в горах.І редактував хвотки. Це реальний ПОВНИЙ кадр. А та роздута Соні з 20-кою та заявою про наближення до повнокадрових камер -це развод. Фізику не обманути -повний кадр -це дуже дорого через оптику та дорогі через відбраковку матриці цього розміру. Але якість відповідна. Втиснути проти законів дифрації світла той огризок матриці в 20Мп та заявити про революцію і.т.п, мовляв все, ера повного кадру скінчилась...це ну такий вже наглючий обман.Повний кадр -є повний кадр, хоча б фізично, ніякими роздутіями кроп по якості не стане в ряд.А в цьому ж смисл великої купи пікселів - збільшити роздільчу здатність.
By ViX
MOKRIZZONNI, про физику и разрешающую способность - полностью согласен. Я ненавижу, когда продавец первой характеристикой и основной же называет супермега пиксели. А вот про цифру 1/2.7 - ничего, хотя в последней кроется куда больше важности
By Mart
Видео снимается на проф. HDV камеру за 2-5 заморских косарей? Нет? Тогда подойдет формат ХЗ! . Он же PAL w/o Wide (по желанию).. Да, и избитое но все еще любимое: даешь в каждый дом по HD-телеку!
By MOKRIZZONNI
Да нє, ну просто немає ніякого HD формату насправді, якшо не про спосіб передачі а про розд.здатність та вимоги як у full HD. Э тільки фулл та стандартне телебачення. Насправді, саме від "устройства записи сигнала" й залежить чи то буде ХД чи нє...про шо я й філосоствував. Для засобів візуалізації це не критично -там простіше -або точок достатньо по стандарту, або нє. Там канєшно ще на контрастності економлять та проча...
Але сама велика брехня вод в рядах засобів запису ХД сигналу -ібо вимогу в станларті і те, шо можна реалізувати в рамках 1000долл. не сильно вяжеться. Вод і я кажу -всі на з-матричні Цифрові Пали. Інше - кому обманюєм? Самі себе( .І главно толпами і настільки глибоко зомбовані маркетологами, шо навіть самі увірили, шо воно знімає лучче -чим 1кг пал камера з аграмадною матрицею а то й трьома на колір . Патамушо ж це цифра та ще й ХД !!! Памнятаєте, на зарє СД дисків...всі були впевнені, шо то цифра, патаму там полюбе кращий звук ніж у мого старого DAT-магнітофона. А писати з вітчизняних хтось тоді вмів щоб реалізувати потенціал стандарту? Одиниці. А класика, так її вобсче не можна слухати...он у мене валяється...з 90-тих років -більш сучасні або зграблені імпортні в МП3 (!!!) на порядок якісніші по запису.Тих же років
By formazon
Перечитал весь топик, и так и не понял, о чем спор идет... Аббревиатуры HD и FullHD, в основном используются для обозначения разрешающей способности мониторов/телевизоров/панелей. Качество видео характеризуется гораздо большим количеством показателей, это-ж и так понятно.
By MOKRIZZONNI
Quote (formazon)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Качество видео характеризуется гораздо большим количеством показателей, это-ж и так понятно.
Вод і я ж про шо! Шо ФуллХД це стандарт з купою умов-вимог на соотвєтствіє, стандарт точно описаний, жосткий та вимогливий.І він один! Ніякого просто ХД нема(тобто є тільки на передачу-відтворення данних), а ХД-рєді...ми вже розібрали. кажись.. Це ФуллХД, стандарт а не гола фізична роздільча здатність, а якою ціною та з якими уступками та хитрощами? Вод вище і написано, шо то всьо муляж, пустишка, пурхалка,пустозвонство, развод, кидалово
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!