ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Розваги, теми для обговорення та спілкування про що-небудь (або взагалі ні про що)
By talon
krecc писав:Горбатий, їх яскраві вивіски з написом Аптека приваблюють, і телевізор і люди навколо кажуть шо тра таблетки пить!)
Зображення
By krecc
Тю.. я вам тільки добра бажаю! Просто потролив трохи)
By roadrunner
DIESEL писав:алергия, это и есть имунитет...
ага, только слегка здуревший от постоянного бездействия
By krecc
DIESEL писав:krecc, алергия, это и есть имунитет...
ги.. не, це його відсутність. Здоровий організм здатен боротись з зовнішніми подразниками без таблеток.
By 3DSchuminator
krecc писав:ги.. не, це його відсутність. Здоровий організм здатен боротись з зовнішніми подразниками без таблеток.
ты не шариш, он какраз и борется, но так атомно, что тебе от этого аж хреново. Понимаешь концепцию? Тот же принцип с отторжением пересаженных органов, люди всю жизнь таблетками давят иммунитет целенаправленно, чтоб пришитые детали не по отваливались
By krecc
3DSchuminator писав:
krecc писав:ги..
не, це його відсутність. Здоровий організм здатен боротись з зовнішніми
подразниками без таблеток.
ты не шариш, он какраз и борется, но
так атомно, что тебе от этого аж хреново. Понимаешь концепцию? Тот же
принцип с отторжением пересаженных органов, люди всю жизнь таблетками
давят иммунитет целенаправленно, чтоб пришитые детали не по
отваливались
чому інші люди не знають що таке алергія? І при цьому не знають шо таке інфекційні хвороби!
By 3DSchuminator
krecc писав:чому інші люди не знають що таке алергія? І при цьому не знають шо таке інфекційні хвороби!
чувак, я теж не хворію інфекційним хворобами, застудою і іншою фігнею. Ніколи не хворів практично, може пару раз за все життя. Але по різному буває. Раніше люди просто помирали від багатьох хвороб і навіть не знали чим саме вони хворіють. До 25 років я відверто ржав над усіма цими недо-людьми які постійно від чогось там лікуються, так як оце ти зараз, а потім, одного разу, в 25 років, просто ніби молотом по голові вдарили "вітаємо, у вас злоякісна пухлина". І імунітет тут ні до чого, глюки трапляються в будь-якій складній системі. Доречі, один з етапів лікування складався в умисному зараженні мого організму туберкульозом (БЦЖ бактеріями), і офігєвший від такої лажи імунітет вбивав вклітини, які заразилися. А заражаються першими клітини, в яких майже нема захисту від зовнішніх подразників через те, що вони швидко діляться і не встигають сформуватись як слід. Розумієш які клітини? А потім купою антибіотиків добивалися залишки отих БЦЖ в організмі. Ото не умнічай
By roadrunner
Наследственность... Лично знаю человека, который всю жизнь бухал и курил как паровоз и в 65 лет здоров как бык
By Snumsmumrik
roadrunner, и лотерея.
By formazon
Вотэто нафлудили. :cool:
By 3DSchuminator
тема ж для этого какбэ и создана, нафлудили в другой :D
By formazon
3DSchuminator, я в смысле отлично заполняете тему соответствующим контентом. Так держать! :D
By Горбатый
formazon, профессионализм наработанный годами :stid:
By roadrunner
если не отличаете флейм от флуда, то хоть бы прислушивались к советам профессионалов :stid: :ugeek:
By krecc
Так, все індивідуально. Шумі, а ле ти не станеш сперечатись з твердженням, що чим сильніший імунітет, тим здоровіша людина.
By 3DSchuminator
krecc, ні, я двома руками за покращення іммунітету!
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 214
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!