- 23 квітня 2014, 09:41
А существуют вобще в природе флягодержатели, которые не царапают фляги?
форум велосипедистів м.Житомира
цілком підтримую, час визначення давно минув!Konstantin.Babintsev писав:блин, а вы
действительно считаете, что тут народ забывает где живет?) и что тут
есть 3-4 сепаратиста? Отметили позицию и существование, сделали людям и
себе хорошо - не превращайте это в пшик и обыденность. Представьте НГ в
начале каждого месяца.... и кто его стал бы отмечать в таком
анекдотическом случае?))
Во избежания батхерта поясню на пальцах: первый раз был еффект
неожиданности, это вызывало улыбки, радость, гордость этс. Второй раз,
может ещё не начнется эффект привыкания - даже журналюги что-то напишут,
третий-десятый? уже будут разговоры типа - "сегодня по Киевской не едь -
там велосипедисты вечером опять пробку будут делать".
как по мне уже это уже даже не смешно, за "патриотично" - вааще молчу. У
нас отжали Крым - мы бегаем с флагами, к нам запускают на Донбасс
"зелёных туристов" - мы бегаем с флагами, так и Киев возьмут а мы все с
флагами. Народ, все уже в курсе, что мы умеем с флагами, а что-то ещё мы
умеем? Это просто флаг во время чумы. Хотя.... вы сейчас предлагаете
регулярный флаг во время чумы.
Давайте скинемся на разметку трасс из оракала (цвета думаю можно
подобрать), давайте пит-стопы на ШШ замутим (досок и гвоздей для этого
тож можно купить) и даже покрасить в угадайте какой цвет. Давайте
разработаем текст ультиматума и соберём стотыщпицот подписей и от имени
Велоклуба бум требовать от мэра велодорожку (покрашенную в....)
Короче, тему о разрухе и её местах обитания можно продолжать.
К сожалению, форум умирает

это естьм истина! внимаем3DSchuminator писав:з.і. що стосується об'єктивної критики, без "баттхерт", "розруха в головах" і інших спроб когось принизити та потроллити, то думаю вона необхідна. З початку теми зрозуміло що просто катати не вихід, треба шукати варіанти. З Берд. також особисто мені не зовсім зрозуміло. Топити 45 км асфальту в одну сторону просто так... А далі що? В Рівному, наприклад, є родина загиблого майданівця, зараз коштами громади та мі,цевого бізнесмена їм будують будинок. Можна таким сім'ям допомогати фізично, наприклад катнути на день і попрацювати на будівництві, чи ще якось. Ну щось таке, соціально значиме...
адміни, перенесіть цю пропозицію у відповідну патріотичну тему, аби не загубилася. бо це дуже хороша ідея! Рівне трохи далеко для велосипеду, можна спробувати дізнатися, які потрепи у родин загиблих і постраждалих з Житомирщини.3DSchuminator писав:З початку теми зрозуміло що просто катати не вихід, треба шукати варіанти. З Берд. також особисто мені не зовсім зрозуміло. Топити 45 км асфальту в одну сторону просто так... А далі що? В Рівному, наприклад, є родина загиблого майданівця, зараз коштами громади та мі,цевого бізнесмена їм будують будинок. Можна таким сім'ям допомогати фізично, наприклад катнути на день і попрацювати на будівництві, чи ще якось. Ну щось таке, соціально значиме...
Ну тра пояснить!3DSchuminator писав:час визначення чого саме? От я підтаерджую, не прийняв критику якогось базікача. Особисто я з об'єктивних причин не маю змоги разом з армією чи нацгвардією захищати країну, залишається лише можливість партизанити якщо ворог прибуде. Проте був на майдані і постійно його підтримував, моя дівчина була там навіть 18-20 числа. Її сестра померла на початку лютого від раку, до того проробивши два місяці на майдані з четвертою стадією, знаючи що не їй жити в країні, за майбутнє якої вона веде боротьбу. Всі щось робили і продовжують, а якесь чучело пише "баттхерт". Не знаю чи це дійсно баттхерт, але відп@%дити таких одразу тягне. Можете видаляти, що хочете, але це моя думка. Крапка.
Палегче, а то можна отримати те саме.а якесь чучело пише "баттхерт". Не знаю чи це дійсно баттхерт, але відп@%дити таких одразу тягне.
http://www.primus.eu/windscreenANTOSHKIN писав:Хто знає де таку штуку дістати, на Пальник!?

не бачу сенсу робити це під ВР зараз. Зараз їх треба палити під міськ та облрадами в Донецькій області, виганяючи сепаратистів. Але почати повинні місцеві, бо одразу скажуть що понаїхали бЕндерівці і тоді путлєр точно введе війська на захист россіян.krecc писав:йдемо палить покришкі під ВР
можна, але у будь якому випадку переможців не буде, хто б від кого не "отримав". А можна не тролити і не провокувати, і буде все норм. Конструктив рулить.krecc писав:Палегче, а то можна отримати те саме.
щось с першої спроби не нагуглив. Може хтось знає?kuzart писав:можна спробувати дізнатися, які потрепи у родин загиблих і постраждалих з Житомирщини.

В Горі таких ширм вагон і тєлєжка, від 11 уеvvtz писав: можна таку ширму пошукать:

краще людям допомагати, важливіше за це нічого не може бути, тим більше покришки.krecc писав:Помайданили, це добре, катнули один раз з прапорами і досить, пішли далі... допомога постраждалим потрібна, але є важливіші питяння. Не має можливості або бажання йти в армію, йдемо палить покришкі під ВР, адже відразу після цього меседжу нашими тимчасово самопризначеним, було вирішено і надано приказ для старту антитерорестичної операції.
ок, давайте з наслідками безкінечно боротися!kuzart писав:краще людям допомагати, важливіше за це нічого не може бути, тим більше покришки.krecc писав:Помайданили, це добре, катнули один раз з прапорами і досить, пішли далі... допомога постраждалим потрібна, але є важливіші питяння. Не має можливості або бажання йти в армію, йдемо палить покришкі під ВР, адже відразу після цього меседжу нашими тимчасово самопризначеним, було вирішено і надано приказ для старту антитерорестичної операції.
застарілий інтерфейс не підтримуєтьсяKonstantin.Babintsev писав:Шуми, последняя попытка достучатся до моска...
якщо я не освітлюю тут що саме я роблю і чим займаюся в вільний від основної роботи час, це зовсім не означає, шо я нічим суспільно корисним не займаюсь. А особливо доставило "вместо работы". Продовжуй.Konstantin.Babintsev писав:30мин помахать флагом, не напрягаясь, в центре города, постоянно, вместо работы
це не відмазки, це скоріше більш-менш вічлива форма ПНХ у відповідь на ЧСВ.Konstantin.Babintsev писав:ЗЫ. многие это увидели, так что отмазки на витиеватость и куртуазный маньеризм моего текста не катят.
давайте так. Замість боротьби з наслідками я пропоную:krecc писав:ок, давайте з наслідками безкінечно боротися!

Не, Термінатор 2- то святе!Konstantin.Babintsev писав: Терминатор1
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!