ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Розваги, теми для обговорення та спілкування про що-небудь (або взагалі ні про що)
By roadrunner
А существуют вобще в природе флягодержатели, которые не царапают фляги?
By jazzec
Konstantin.Babintsev писав:jazzec, танки в городе?
по ходу був прямо над містом, але недовго...розвіявся...
By ТК Поліське Джерело
подайте хтось срочно-пресрочно телефон Кузарта в ЛС...буду ужастно вдячний -тра на протязі 1-2 годин! :hi2:
By krecc
Konstantin.Babintsev писав:блин, а вы
действительно считаете, что тут народ забывает где живет?) и что тут
есть 3-4 сепаратиста? Отметили позицию и существование, сделали людям и
себе хорошо - не превращайте это в пшик и обыденность. Представьте НГ в
начале каждого месяца.... и кто его стал бы отмечать в таком
анекдотическом случае?))

Во избежания батхерта поясню на пальцах: первый раз был еффект
неожиданности, это вызывало улыбки, радость, гордость этс. Второй раз,
может ещё не начнется эффект привыкания - даже журналюги что-то напишут,
третий-десятый? уже будут разговоры типа - "сегодня по Киевской не едь -
там велосипедисты вечером опять пробку будут делать".

как по мне уже это уже даже не смешно, за "патриотично" - вааще молчу. У
нас отжали Крым - мы бегаем с флагами, к нам запускают на Донбасс
"зелёных туристов" - мы бегаем с флагами, так и Киев возьмут а мы все с
флагами. Народ, все уже в курсе, что мы умеем с флагами, а что-то ещё мы
умеем? Это просто флаг во время чумы. Хотя.... вы сейчас предлагаете
регулярный флаг во время чумы.

Давайте скинемся на разметку трасс из оракала (цвета думаю можно
подобрать), давайте пит-стопы на ШШ замутим (досок и гвоздей для этого
тож можно купить) и даже покрасить в угадайте какой цвет. Давайте
разработаем текст ультиматума и соберём стотыщпицот подписей и от имени
Велоклуба бум требовать от мэра велодорожку (покрашенную в....)

Короче, тему о разрухе и её местах обитания можно продолжать.
цілком підтримую, час визначення давно минув!
Хто не сприйняв критику, той і відписував активно.
By 3DSchuminator
час визначення чого саме? От я підтаерджую, не прийняв критику якогось базікача. Особисто я з об'єктивних причин не маю змоги разом з армією чи нацгвардією захищати країну, залишається лише можливість партизанити якщо ворог прибуде. Проте був на майдані і постійно його підтримував, моя дівчина була там навіть 18-20 числа. Її сестра померла на початку лютого від раку, до того проробивши два місяці на майдані з четвертою стадією, знаючи що не їй жити в країні, за майбутнє якої вона веде боротьбу. Всі щось робили і продовжують, а якесь чучело пише "баттхерт". Не знаю чи це дійсно баттхерт, але відп@%дити таких одразу тягне. Можете видаляти, що хочете, але це моя думка. Крапка.

Добавлено спустя 43 минуты 47 секунд:
з.і. що стосується об'єктивної критики, без "баттхерт", "розруха в головах" і інших спроб когось принизити та потроллити, то думаю вона необхідна. З початку теми зрозуміло що просто катати не вихід, треба шукати варіанти. З Берд. також особисто мені не зовсім зрозуміло. Топити 45 км асфальту в одну сторону просто так... А далі що? В Рівному, наприклад, є родина загиблого майданівця, зараз коштами громади та мі,цевого бізнесмена їм будують будинок. Можна таким сім'ям допомогати фізично, наприклад катнути на день і попрацювати на будівництві, чи ще якось. Ну щось таке, соціально значиме...
By Egor_Goodman
3DSchuminator писав:з.і. що стосується об'єктивної критики, без "баттхерт", "розруха в головах" і інших спроб когось принизити та потроллити, то думаю вона необхідна. З початку теми зрозуміло що просто катати не вихід, треба шукати варіанти. З Берд. також особисто мені не зовсім зрозуміло. Топити 45 км асфальту в одну сторону просто так... А далі що? В Рівному, наприклад, є родина загиблого майданівця, зараз коштами громади та мі,цевого бізнесмена їм будують будинок. Можна таким сім'ям допомогати фізично, наприклад катнути на день і попрацювати на будівництві, чи ще якось. Ну щось таке, соціально значиме...
это естьм истина! внимаем :)
By ANTOSHKIN
Хто знає де таку штуку дістати, на Пальник!?
Штука на Газовий балонВідобразити
Зображення
By kuzart
3DSchuminator писав:З початку теми зрозуміло що просто катати не вихід, треба шукати варіанти. З Берд. також особисто мені не зовсім зрозуміло. Топити 45 км асфальту в одну сторону просто так... А далі що? В Рівному, наприклад, є родина загиблого майданівця, зараз коштами громади та мі,цевого бізнесмена їм будують будинок. Можна таким сім'ям допомогати фізично, наприклад катнути на день і попрацювати на будівництві, чи ще якось. Ну щось таке, соціально значиме...
адміни, перенесіть цю пропозицію у відповідну патріотичну тему, аби не загубилася. бо це дуже хороша ідея! Рівне трохи далеко для велосипеду, можна спробувати дізнатися, які потрепи у родин загиблих і постраждалих з Житомирщини.
By krecc
3DSchuminator писав:час визначення чого саме? От я підтаерджую, не прийняв критику якогось базікача. Особисто я з об'єктивних причин не маю змоги разом з армією чи нацгвардією захищати країну, залишається лише можливість партизанити якщо ворог прибуде. Проте був на майдані і постійно його підтримував, моя дівчина була там навіть 18-20 числа. Її сестра померла на початку лютого від раку, до того проробивши два місяці на майдані з четвертою стадією, знаючи що не їй жити в країні, за майбутнє якої вона веде боротьбу. Всі щось робили і продовжують, а якесь чучело пише "баттхерт". Не знаю чи це дійсно баттхерт, але відп@%дити таких одразу тягне. Можете видаляти, що хочете, але це моя думка. Крапка.
Ну тра пояснить!
Помайданили, це добре, катнули один раз з прапорами і досить, пішли далі... допомога постраждалим потрібна, але є важливіші питяння. Не має можливості або бажання йти в армію, йдемо палить покришкі під ВР, адже відразу після цього меседжу нашими тимчасово самопризначеним, було вирішено і надано приказ для старту антитерорестичної операції.
а якесь чучело пише "баттхерт". Не знаю чи це дійсно баттхерт, але відп@%дити таких одразу тягне.
Палегче, а то можна отримати те саме.
By 3DSchuminator
krecc писав:йдемо палить покришкі під ВР
не бачу сенсу робити це під ВР зараз. Зараз їх треба палити під міськ та облрадами в Донецькій області, виганяючи сепаратистів. Але почати повинні місцеві, бо одразу скажуть що понаїхали бЕндерівці і тоді путлєр точно введе війська на захист россіян.
krecc писав:Палегче, а то можна отримати те саме.
можна, але у будь якому випадку переможців не буде, хто б від кого не "отримав". А можна не тролити і не провокувати, і буде все норм. Конструктив рулить.

Добавлено спустя 5 минут 29 секунд:
kuzart писав:можна спробувати дізнатися, які потрепи у родин загиблих і постраждалих з Житомирщини.
щось с першої спроби не нагуглив. Може хтось знає?
By ТК Поліське Джерело
Дізель це не то зовсім...це вітрозахист..а то коллєктор...чи як його там..він утримує тепло газу.воно не шугає одразу вверх ...безслідно.
By kuzart
krecc писав:Помайданили, це добре, катнули один раз з прапорами і досить, пішли далі... допомога постраждалим потрібна, але є важливіші питяння. Не має можливості або бажання йти в армію, йдемо палить покришкі під ВР, адже відразу після цього меседжу нашими тимчасово самопризначеним, було вирішено і надано приказ для старту антитерорестичної операції.
краще людям допомагати, важливіше за це нічого не може бути, тим більше покришки.
By krecc
kuzart писав:
krecc писав:Помайданили, це добре, катнули один раз з прапорами і досить, пішли далі... допомога постраждалим потрібна, але є важливіші питяння. Не має можливості або бажання йти в армію, йдемо палить покришкі під ВР, адже відразу після цього меседжу нашими тимчасово самопризначеним, було вирішено і надано приказ для старту антитерорестичної операції.
краще людям допомагати, важливіше за це нічого не може бути, тим більше покришки.
ок, давайте з наслідками безкінечно боротися! :stid:
By Konstantin.Babintsev
Шуми, последняя попытка достучатся до моска... Батхерт = холивар = говносрач. То, что разводишь ты - как раз оно и есть. Причем защищая свое святое право просто 30мин помахать флагом, не напрягаясь, в центре города, постоянно, вместо работы, ибо Гурубывшийнамайдане. Даже Терминатор1 снятый семь раз с разными актёрами никому не интересен, и мой пост был об этом. Учись читать, учись читать все, а не только знакомые местоимения.
ЗЫ. многие это увидели, так что отмазки на витиеватость и куртуазный маньеризм моего текста не катят.
By 3DSchuminator
Konstantin.Babintsev писав:Шуми, последняя попытка достучатся до моска...
застарілий інтерфейс не підтримується

Добавлено спустя 8 минут 1 секунду:
Konstantin.Babintsev писав:30мин помахать флагом, не напрягаясь, в центре города, постоянно, вместо работы
якщо я не освітлюю тут що саме я роблю і чим займаюся в вільний від основної роботи час, це зовсім не означає, шо я нічим суспільно корисним не займаюсь. А особливо доставило "вместо работы". Продовжуй.
Konstantin.Babintsev писав:ЗЫ. многие это увидели, так что отмазки на витиеватость и куртуазный маньеризм моего текста не катят.
це не відмазки, це скоріше більш-менш вічлива форма ПНХ у відповідь на ЧСВ.

Я вже тиждень чекаю конструктивних пропозицій, і в першому ж своєму пості теми висловив думку щодо недостатності такого формату (катнути з прапорами по місту і усе). Ну для першого разу було норм, катнули, подивилися на реакцію, більш-менш позитивно сприйнялось. Думаю, всі відчули, що треба передивитись концепцію, так би мовити, але саме від тебе нічого окрім "you do it wrong" в різних варіаціях не чути. Якщо є конкретні пропозиції - букви в інтернеті поки що безкоштовні, висловлюй.

Добавлено спустя 20 минут 45 секунд:
krecc писав:ок, давайте з наслідками безкінечно боротися! :stid:
давайте так. Замість боротьби з наслідками я пропоную:
1. Пункт 1
2. Пункт 2
3. Пункт 3
4. ...
5. PROFIT

Але висуваючи пропозицію прошу її ж і підтримати власною участю. Так будет чесно ІМХО.

з.і. хлопці та дівчатка, якщо буде висунутий і схвалений план дій, даю 123% гарантії, що я його підтримаю і докладу до цього максимум зусиль. З цього приводу можете не мене розраховувати. Поки що чутно тільки "бла-бла-бла", яке викликає лише відповідну реакцію

Добавлено спустя 59 минут 28 секунд:
з.і.2. подарую комусь велокомп ASSIZE AS-505. Такий:
Зображення
б/у. Гіркон від VDO C1. Працює норм, але замовив собі інший, бо після VDO цей взагалі велокомпом називати огидно
By krecc
Konstantin.Babintsev писав: Терминатор1
Не, Термінатор 2- то святе!

Добавлено спустя 11 минут 11 секунд:
Ідей та проплзицій не маю, готовий підтримати якщо такі будуть.
Востаннє редагувалось 24 квітня 2014, 11:19 користувачем krecc, всього редагувалось 1 раз.
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 214
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!