ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Розваги, теми для обговорення та спілкування про що-небудь (або взагалі ні про що)
By MOKRIZZONNI
Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">дєвушкі отдєльно, платья отдєльно
Вот тобі смішно -а дєвочка вже ридає -не встигла прийти -її вже розділи..е..розділили , перенаправили та приставили когось
Чекаємо реальної зустрічи, реальної покатушки !

Добавлено (07 Май 2011, 00:58)
---------------------------------------------
ухтижка! Ти красівая І гламурная тож -готуй вєлік до велодня на конкурс! Будемо їхати в парі..а..аааа..а шож я тебе вже пристроїв до Валєрчика :\'(
By jazzec
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Вот тобі смішно -а дєвочка вже ридає -не встигла прийти -її вже розділи..
так хіба ж то погано? я ж з добрими намірами
і взагалі,а ти впевнений, що вона ридає?

ти диви, а наш Пашка зразу + поставив "дєвочці"
By nuta
так я собираюсь купить себе велосипед, а какой я не знаю. ходила сегодня в спорттовары, так там чото не очень.
By MOKRIZZONNI
Сюди срочно Андрона тра, з його дронологією
Тіко не Квана, бо ті кванотехнології вас точно роздінуть на кілька років
By Mart
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Вот тобі смішно -а дєвочка вже ридає -не встигла прийти -її вже розділи..е..розділили , перенаправили та приставили когось

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">ухтижка! Ти красівая І гламурная тож -готуй вєлік до велодня на конкурс! Будемо їхати в прає..а..аааа..а шож я тебе вже пристроїв до Валєрчика :\'(

Ну если я не прав то..
Завтра проверим, насколько вырос рейтинг нашего сайта в гугле
By jazzec
Quote (nuta)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">так я собираюсь купить себе велосипед, а какой я не знаю. ходила сегодня в спорттовары, так там чото не очень.

купуєш той який найбільш тобі гарний і пасує!
тільки після першого велосипеда ти зрозумієш який він тобі насправді потрібен!
By veloDM
Quote (nuta)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">вот так всегда, - на женском форуме не верят что мужик, а на мужском что девушка
Это все скорей и за инцидента с eville и мне до сейх пор не ясно почему у вас мыла схожие или это он регистрировал аккаунт ?
By MOKRIZZONNI
Quote (veloDM)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">мне до сейх пор не ясно почему у вас мыла схожие
шо, оп`ять?
фальшстарт..фальшзвук...фаль....тьху..я так не флудю..тоість не граюсь по фальшивому тіко вечір в нєбитіє
By jazzec
Quote (veloDM)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Это все скорей и за инцидента с eville и мне до сейх пор не ясно почему у вас мыла схожие или это он регистрировал аккаунт ?

перевертні?(російькою "оборотні")
By nuta
veloDM, да он. а что не так? если что то смущает я могу уйти и не мешать вам (

Добавлено (07 Май 2011, 01:16)
---------------------------------------------
теперь понимаю почему от вас все девушки поубегали
By MOKRIZZONNI
не спіши Ізначально "всіх" і не було...шибко ніхто й не прибігав -вело в дівчат не сильно счаз. А вищезгадане було якимсь курйозом -я власне слався його пропустив.Ти найдеш тут друзів -тут класна здорова з активним образом життя, мислення та флудіння компанія -єслі того тобі тра
By veloDM
Quote (nuta)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">veloDM, да он. а что не так? если что то смущает я могу уйти и не мешать вам (
Если все так то все нормально, скорей за все то было просто недоразумением :). А что это нас должно смущать, мы не смущительные и до воли общительные и очень рады видить новых людей на своих мероприятиях.
By MOKRIZZONNI
Друзіа, ви перегрілись за моніками, вона нашенська! Вона ж вон сказала шо ходила в спорттовари! Якби вона про тоє писала, шоб була так далеко. Давайте без детективів. Ви як хоште -а я з нею дружитиму...бо й так зі віма дєвочками пересварився
By veloDM
Quote (nuta)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">теперь понимаю почему от вас все девушки поубегали

Потому что тут много шутников :), вот модераторы и админы и озверели от них
By jazzec
Quote (nuta)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">jazzec, я не шарю в этом, просто сейчас сижу с телефонной оперы мини 6.00(24094)
може бути і все валить через сервак OPERA

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!