ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By eville
я вот думаю пока вы соберетесь, заедите к Гудману, упакуетесь и т.д., может и я к тому времени подоспею... напишите кто-то номер кто будет точно ехать, я перезвоню и узнаю что да как...

Добавлено (20 Май 2011, 21:54)
---------------------------------------------
Quote (veloDM)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">нитка, лізка не підійде ?
мне кажется, лучше уж тогда шпагат брать...
By Bac9 IIpoBoKaToP
То рюкзак під скварєшнік брати чи ні??? Чи авто всьо забере? Шото ніяк не організуємся
By jazzec
Quote (VasilijPunk)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">То рюкзак під скварєшнік брати чи ні??? Чи авто всьо забере? Шото ніяк не організуємся

спакуха! фсьо загребе собі джазомобіль! до Гудмана причалю десь на 10*00
у вас інструмент ще тре якийсь забрати?
By lakmus
Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">у вас інструмент ще тре якийсь забрати?
у мене скринька з дрелькою, викрутками.
By jazzec
Quote (lakmus)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">у мене скринька з дрелькою, викрутками.
заберу.де забрать? ви там вирішуйте тоді де і як зкучкуватися шоби разом двинутись, а я завбрав у вас інструментарій
By ViX
В виду катастрофической нехватки времени для подготовки к одному завтрашнему мероприятию, я завтра с вами не поеду. Извините...
By MOKRIZZONNI
jazzec, якшо Джазомобілем ( і це точно) -то канешна грусно шо організовувався весь цей веловідвоз, виходить дарма людей дьоргав на суботу,хтось же шось же планував.
Тада виходить ніяких сборів нікого не проводимо.
Фсєм атбой! В суботу тіко Гудман і я їдемо -дяки jazzec
Не дивлячись на то, шо Йа хотів сам провернути то фсьо і заплутував сліди до кінця , всьо ж всі веложижики шо в списку самотужки таки добрались до Гудмана і погнались за мною мстіть аж до Кмитова , але ми з тов.Васілій Панк втікли, за шо дяки машині супроводу Джазєца від якої ми правда як розійшлись то тож втікли.Художник Лакмус в той час знімав нашу втечу на відево з машини, а в Кмитові саму акцію -шо спільними самовідданими зусиллями веложижиків перетворилась на свято Де всі зі всіма передружились ,часть шкєтов збирала косо-криво скво, друга ледача більш часть усєрдно ламали наші вєліки -небезуспішно .Мій люмінєвий багажник зазнав несумісних з подальшим пересуванням верхи падінь на бок В кінці розійшлись з падіннями не подєццкі -довелось вєліки розшукувать десь вже на трасі, видирать та прив`язувать на велозамок.Не зря я відмовив Гудмана від поїздки на його новому елітному "Трек"
Ну це офтоп -тема то про скворешники -вод хай хтось розкаже про наше "велике свєтле будусче", а ти Кван читай %)

Пасіб всім за участь-осторонь не стояв ніхто і викруток даж нехватало за шо чуть не дрались, Лакмусу за ящик дитячих журналів в Кмитів, і особливо шикарному джазомобілю "Велодень" за кортеж та доставку скводров
By lakmus
 [\–] Епіграф'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] Епіграф'; }" /> [+] Епіграф
Їде сокійненько jazzec на свойому веломобілю, а тут його обганяє Паша, тіпа так лєніво покручує пєдалі і говорить: Пацани, не займайте ліву смугу, будьте чєлавєками - дайте лижню.

[\–] Як то було...'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] Як то було...'; }" /> [+] Як то було...
Фото перше. Діти грузять дрова в топку джазомобіля. Отака чудернацька тєхніка - їзде на дровах.
Фото друге. Паша пояснює дітям всі переваги свого геніального плану втечі з інтернату. План дійсно чоткий, но трохи вумно викладає, даж я не з першого разу в\'їхав...

Але все ж якийсь хлопчина швидше за всіх оцінив Пашин план, тишком загнуздав Пашиного їржачка і с воплями "Я свабодєєєн!" умчався в пампаси...

Решта дітей, зрозумівши, шо пора переходити до активної фази Пашиного геніального плану ломанулась теж розбирать лісапєти.

А ще мені пощастило зловити момент, як вело-джазо-мобіль прикрашається до ВЕЛОдня. Не повірите, але то робота маленької феї...
 [\–] Тілько тихенько...'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] Тілько тихенько...'; }" /> [+] Тілько тихенько...
By lakmus
Quote (VasilijPunk)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">lakmus, Продовження репортажа буде
ліниво сьогодні...
якось буде...
пробачайте...
By MOKRIZZONNI
Quote (VasilijPunk)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">lakmus, Продовження репортажа буде ?

lakmus, вихаді із сумрака
By Трамплинчик
Поважуха!

Оце, малеча довольна...

Закрыть спойлер'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' Открыть спойлер'; }" /> Открыть спойлерМега веломобіль! Це вже назавжди, чи чарівна фея потім зможе відклеїти?
By MOKRIZZONNI
З Гудманом було вирішено шо воно не відклеюється...але тссс...Джазєц ще не знає про свою доленьку
By jazzec
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Джазєц ще не знає про свою доленьку
яким мєлкім шрифтом накрапав...я було спочатку й не помітив!
зроблю вигляд шо не помітив!
By MOKRIZZONNI
Кажись я пойняв чо Лакмус упрямиться Це ж я йому хвотки винен з цих травневих Ґорґан- ми так домовлялись
Ісправляюсь, кидаю...взамєн чекаємо на продовження прЕкольного репортажу.Кста -привітаємо нового Пентаксіста -за одиночним виключенням це кажись його дебют з новим хвотіком на ВелоЖЖ
By MOKRIZZONNI
"lakmus, вихаді із сумрака-3" (У мну ж скоро інет піде восвоясі-як я подивлюсь)
Оскіко я людина шо зі всього виносе аналітичний попіл, яким всіх навкруги посипає , то вод наостанок
 [\–] трохи негативу'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = ' [+] трохи негативу'; }" /> [+] трохи негативуА куда ж без нього.Дєтішки -це відображення нас та нашого відношення до них -значть все нада звалить на вихователів.А саме -їх поведінку в автобусі в останню поїздку яка яскраво змалювала реалії їх вже недєцкого життя. Коли водій даж зупинявся та думав повикидать половину тих вже зовсім не "дєтішег".Даже менші не скривають шо дудлять піффо!!! Останні рази (два) поїздок в Київ відчувалась вседозволеність - іноді здавалось шо програма дій поїздки їм пофіг -то у них зустрічи в Києві, то вони втомились вже в 14-00, то підозрілі дєтішки 100% "свої" але ж шо тут мона насильно контролювати мені? В мене повноважень до них ніяких, єссно.
На "скво" розбишацтво з вєліками і грусний наслідок для мого багажника, відсутність поваги до старших у старших пацанофф -вже не керуються на батогом ні прАніком.Фігня це всьонасправді -ібо такі реалії сучасного загального стану культури по всій неньці.А вот шо засмутило - стирені 8 готових скво -до розвєски дійшло лиш 7 !!! А спитать не нада чи мона не своє брать? І стирили ж не одну -а половину, тобто це масово! Стирена крута з трєщоткою викрутка чи то Васі чи то ВелоДМ А реакція зато у вихователів коли хотів підняти питання про розшуки які ліниво відмахнулись і одним словом "Забудьте".І тут вже нагло посміхаючись"Ви ж ще будете до нас приїжджати? " Я їм шо-підв`язався? Особливо оскорбяють глупі та вперті питання "А скіко вам за це платять" ?
Пропоную на майбутнє шукать для подібного по рекомендації більш скромних та чесних та вихованих представників подібних видів закладів, тьху, оце сказанув Дєтішки не причому -всі бачили як менші з горящими очима збирали скво -а вод по більшим пацанам-дєвочкам видно як "старанно" їх виховують, шо їм насівають.Всі старання наші тобто куда? Ага, в трубу, трубєц значть нашим зусиллям.Все їмхо але наболіле ужо
By Egor_Goodman
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Стирена крута з трєщоткою викрутка чи то Васі чи то ВелоДМ
пострадал Лакму, а не Вася и не ВелоДМ

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Всі старання наші тобто куда? Ага, в трубу, трубєц значть нашим зусиллям.Все їмхо але наболіле ужо
Ничто ниоткуда не появляется и ничто никуда не пропадает

п.с. Так и отвертка, у Олега пропала у когото из маленьких мерзавцев - появилась Так и наши старания.
By lakmus
Quote (Egor_Goodman)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Ничто ниоткуда не появляется и ничто никуда не пропадает
Мы приумножили зло... Дали шанс и повод сделать подленькое дело детям. Более того - показали другим, как можно лохачить таких лопухов обманывать людей и что за это не постигает наказание, а только выиграш (в виде спыжжэных взятых втихушку скворешников и отвертки). При этом закрепили очередным своим приездом в их сознании правило, что за мерзопакосное зубоскальство наивные улыбки можно получать от жизни халяву. А добрые дяди и тети развесив уши всегда рады старацца...
Не плодите зло!..
By MOKRIZZONNI
ги-ги, ладно прикалуваться ,злодєй ..напиши лучче репортажку
філософські:
"Здесь всё меня переживёт,
Всё, даже ветхие скворешни,
И єтот воздух, воздух вешний" (с)

Добавлено (29 Май 2011, 09:33)
---------------------------------------------
Шановний користувач з аккаунтом "Лакмус"
Як художник художнику( Гудман, чо скалишся) рекомендую вам до кінця місяця здать академзаборгованість з предмету "Скварєшнік" по темі: фоторепортаж на оний предмет в реальному лєтоісчісленії
В протилежному випадку вам буде виставлено оцінку "нізачод" .Бо нема чого роз`ятрювать тоді було
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!