- 21 травня 2011, 05:51
jazzec, якшо Джазомобілем ( і це точно) -то канешна грусно шо організовувався весь цей веловідвоз, виходить дарма людей дьоргав на суботу,хтось же шось же планував.
Тада виходить ніяких сборів нікого не проводимо.
Фсєм атбой! В суботу тіко Гудман і я їдемо -дяки jazzec
Не дивлячись на то, шо Йа хотів сам провернути то фсьо і заплутував сліди до кінця , всьо ж всі веложижики шо в списку самотужки таки добрались до Гудмана і погнались за мною мстіть аж до Кмитова , але ми з тов.Васілій Панк втікли, за шо дяки машині супроводу Джазєца від якої ми правда як розійшлись то тож втікли.Художник Лакмус в той час знімав нашу втечу на відево з машини, а в Кмитові саму акцію -шо спільними самовідданими зусиллями веложижиків перетворилась на свято Де всі зі всіма передружились ,часть шкєтов збирала косо-криво скво, друга ледача більш часть усєрдно ламали наші вєліки -небезуспішно .Мій люмінєвий багажник зазнав несумісних з подальшим пересуванням верхи падінь на бок В кінці розійшлись з падіннями не подєццкі -довелось вєліки розшукувать десь вже на трасі, видирать та прив`язувать на велозамок.Не зря я відмовив Гудмана від поїздки на його новому елітному "Трек"
Ну це офтоп -тема то про скворешники -вод хай хтось розкаже про наше "велике свєтле будусче", а ти Кван читай %)
Пасіб всім за участь-осторонь не стояв ніхто і викруток даж нехватало за шо чуть не дрались, Лакмусу за ящик дитячих журналів в Кмитів, і особливо шикарному джазомобілю "Велодень" за кортеж та доставку скводров