ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Вобщем, выяснился еще один нюанс этого мероприятия, в прошлом году вход в парк, соответственно и на дегустацию, был платным... около 25 грн.
2Диама - я думаю, что тех, кто хочет проманьячить около 90 км по трассе, вряд ли остановит такая новость
2Викс - Второй вопрос - почему именно в 9-00 старт, а не, скажем, в 7-00? Чем раньше выезжаешь тем движение по трассе меньше Может всё-же по-раньше педальки начнём крутить?
Quote (Neutral)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> почему именно в 9-00 старт, а не, скажем, в 7-00?
думаю в 7:00 основная масса будет дрыхнуть а вообще давайте ГОЛОСОВАТЬ за ВРЕМЯ СТАРТА
Так це туди й назад таки на веліках? 180 км?

Добавлено (10 Сен 2009, 17:33)
---------------------------------------------
Quote (alma)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">вона мене післязавтра в Києві зустрічати буде

я б залюбки, але ж ви в Київ не заїжджаєте, як я зрозуміла з попередніх постів
Я в чаті написав де та коли ми будемо в Києві - субота, 13-00 Арка Дружби Народів...шукай бус із житомирськими номерами та хлопів в білому -бо нас же буде 2ХХ бойцов ....ще не з тим втічеш
Про Коростень -ми ісчо домовимось, прада ? Я за варіант -туди селами на вєліках, назад в дизелі...від сили 90 км буде.Хто хоче проїхатись селами на вєліках туди ? Серйозно. Мені пилять на байку по тому тупому однорядному шоссе шось не хочецЦо Ну сто з Коростенем...але деруни все компенсують. Пропоную тимчасово або перейменувати сайт, або створити піддомен: Деруни.ЖЖ.Інфо . Де ми викладатимемо статті,фото наших пузів ...і подібне
MOKRIZZONNI, если цель пофестивалить, то нужно становиться парами и пилять максимально короткой прямой дорогой. Заодно подтянешь народ по технике педалирования. А сотку селами - у нас вид будет уже послефестивальный .
Я сам еще ав раздумьях, хотя все возможно.
Та ну його ..на тій трасі мона підганять по техніці виживання...як згадаю як в кювєт летів. бо на мою смугу назустріч фура вискочила..і пре собі ....Давайте якось згуртуємось. чи шо...як так - пропоную частково селами а не "навпростець",я не дуже багато де там бував, а траса вже достала...вобсчем ваші варіанти
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Давайте якось згуртуємось. чи шо...як так - пропоную частково селами а не "навпростець"

Може, щоб було більше бажаючих - розділитись на 2 групи: "спортсмени" і "туристи-любителі". "Спортсмени" їдуть з метою фестилювання, знімання, поїдання дерунів і т.д.

А "туристи-любителі" - неспішно крутять педалі переважно околицями, річками, болотами з метою - катнуть до Коростеня. Ну і подивитись на залишки дерунів у сметані.

Тим часом, "спотрсмени" вивозять з фесту (у карманах) деруни для своїх товаришів-туристів-любителів. "Туристи" весело і з прицмокуванням поїдають вивезені й ще теплі, але вже позбуті товарного вигляду, картопляні млинці... дякують "спортсменам", відпочивають.

Всі разом катають по Коростеню, поки не звечоріє... де вже й час дизельного потягу.
Quote (Трамплинчик)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А "туристи-любителі" - неспішно крутять педалі переважно околицями, річками, болотами
Прикинь во сколько тогда нужно выезжать-то!
И надо бы в "Скелю" на экскурсию сходить, кто-то может для нас стрелку там забить?
А может еще какие достопримечательность имеются???
кому шо..
кому дерунчики, другому экскурсии, кому погулять в мегапарке коростеня, кому на дизеле проехатся, другому кайф от езды по лесам и болотам, и тп.

господа, не парьтесь...кто хочет тот поедет
Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Прикинь во сколько тогда нужно выезжать-то!

Якщо в 9-00 виїзд, то ~ 90 км околицями за 9 годин із середньою швидкістю 10 км/год всього шляху, мабуть можна проїхать :). І ще залишається 2 години на "розкачку".

Quote (462648)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">господа, не парьтесь...кто хочет тот поедет

Так, може, хтось не схоче їхать через занадто для них високий темп?
Quote (Трамплинчик)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Так, може, хтось не схоче їхать через занадто для них високий темп?

вот по этому вопросу я уже 100 раз говорю организаторам---пишите среднюю скорость движения---что бы новички понимали потянут они маршрут и темп или нет. и конечно же никто никого не бросает---вот и приходится опытным любителям велопокатух--постоянно ждать новичков пока они подтянутся...
Лично я планирую выезжать в 7:00, скорость держать по-максимуму (26-28км/ч), приехать через 3 часа в Коростень. А после обеда отправиться с Лакмусом (и мож еще кто пожелает) в поход с ночевкой в Словечанско-Овручский кряж
Quote (ViX)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">А после обеда отправиться с Лакмусом (и мож еще кто пожелает) в поход с ночевкой в Словечанско-Овручский кряж

я вам по доброму завидую

на след лето куплю все приколы: палатку, спальник, компас с гпс навигатором--и буду в велопоходы ездить с вами, но если я вам конечно же не помешаю
Quote (Kvan)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Прикинь во сколько тогда нужно выезжать-то!
И надо бы в "Скелю" на экскурсию сходить, кто-то может для нас стрелку там забить?
давно хочу осмотреть "скелю"
я за выезд 19,09,2009 в 7,00
(если таки отремонтирую вел)
Quote (462648)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">на след лето куплю все приколы: палатку, спальник, компас с гпс навигатором--и буду в велопоходы ездить с вами, но если я вам конечно же не помешаю
было бы желание, мог бы и сейчас ездить, нужен только спальник, и то условно.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!