ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

By Svitlyachok
Желающих было много, но MOKRIZZONNI послал всех полем, а сами поехали лесом)

Фото с этой чудесной прогулки под луной по тихим тропам:

Альбом: Покатушки)

Правка: никак не могу сделать чтоб фото отображалось в сообщении

п.с. ура) раза с 10го дошло)
By jazzec
Quote (Саня)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">ну Паша и шустрый
він дуже хтів потестити свій новий хванарік!!!
By Svitlyachok
вообще то это я свой тестила))) и смотрела сколько я смогу проехать км и не упасть)
By MOKRIZZONNI
Quote (Svitlyachok)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">никак не могу
Найкрасівший -www.piccy.com
чОрний фон не відволікає
Quote (Svitlyachok)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> сколько я смогу проехать км и не упасть)
Точніше і не завалить мене підрізаючи то так то сяк
Free-ART, одне лиш фото як світлячок світляє... і всього 20 км за 4 години!!! Отак тра їздити, не поспіхом, шоп пошепотітися !!! Кста, піффа-дєффок-ковбаси не було Був місяць, Йа та Вона + пара Бьянчиків
By Svitlyachok
Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">Точніше і не завалить мене wacko підрізаючи то так то сяк surprised

ай яй яй))) це все наклепи!

Quote (MOKRIZZONNI)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');"> і всього 20 км за 4 години

за 3 години)) все перекрутили)
By MOKRIZZONNI
Тоість наклепи?
Надати громадськості запис бортового відеорегістратора? ( )
Ах -ви й не знали -а він малесенький
(шутко -регістратор не брав,але про наклепи -це ви шановна жостко шуткуєте -можуть же повірити )
By Svitlyachok
Сяс я вам так і признаюсь, що підрізала)
Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">
він дуже хтів потестити свій новий хванарік!!!
Пашин хвонарик то хоть попестылы?
By MOKRIZZONNI
Quote (Egor_Goodman)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">попестылы?
Я не позволяв його лапать! Хотя..ну шалілі чуть

Добавлено (18 Сентября 2011, 10:34)
---------------------------------------------
Часть друга: Бізнес-ланч на стовпах та колючому дроті :D
Ну вот, на такоє дєвочку можу запросити тіко я, і тіко мені вони не откажуть!
Про то шо цей вечір буде аномальним нам нагадали палочкою дві дєвочки-пріпєвочки -скажи кому такоє не повірять!!!
Сцена перша: в*їжджаєм в ліс і пачтішо одразу -чудо! Вискакують вдрух перед носом дві дєвочки отак вприприжку, рєзко стопляться посеред дороги ...одна вдрух підкидає палочку над собою....та політавши яссно падає ..оце стоять так зачаровано блимають над нею...ходять навкруги неї... з секунду... і вдрух тикають куда вона показує -"Нам туда", хватають отой свій компас і погнали в ліс під заданим кутом!!!! Це якийсь сучасний спосіб духовної покатушки...ее....побігушки? Тада не все так погано
Сцена друга: оце чешем лісом ,чешем, не знаєм де впасти чаю попити -все нам не нра і все не підходе! Вже й лісу нема, вже й Світлячок на мене блимає куди це я її і к чему бы это всьо? Дороги вже нема, лісу нема, зупинились над перешкодою -паркан із дерев`яних стовпчиків з розтягнутою між ними колючкою,тихе нічне село, внизу річка.Не сидіти ж на піску на дорозі з чаєм...й не видно нічо! Хтось жеж придумав (счаз вже не помню хто ) Вилізти на стовпчики переплісти ногами колючку та попити чай з видом на село та моїм муркотінням про проблематику сучасного туризму.Для довідки -відстань між стовпчиками -10 метрів ...Проходить час..проходить в темряві дід...
Йа: - Це нічо шо ми тут на стовпчиках посидимо чай поп*єм?
Він:- Та мені шо -сидіть
Світлячок -б*ється в істєрікє або близько того
Отакії бувають даж...бізнес-ланчі
By Svitlyachok
таки дівчатка порадували. хоча я сама так дорогу вибираю - на розвилці випадково вибираю право-ліво, а потім не знаю як додому добратися)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!