Quote (Egor_Goodman)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">попестылы?
Я не позволяв його лапать! Хотя..ну шалілі чуть
Добавлено (18 Сентября 2011, 10:34)
---------------------------------------------
Часть друга: Бізнес-ланч на стовпах та колючому дроті
Ну вот, на такоє дєвочку можу запросити тіко я, і тіко мені вони не откажуть!
Про то шо цей вечір буде аномальним нам нагадали палочкою дві дєвочки-пріпєвочки -скажи кому такоє не повірять!!!
Сцена перша: в*їжджаєм в ліс і пачтішо одразу -чудо! Вискакують вдрух перед носом дві дєвочки отак вприприжку, рєзко стопляться посеред дороги ...одна вдрух підкидає палочку над собою....та політавши яссно падає ..оце стоять так зачаровано блимають над нею...ходять навкруги неї... з секунду... і вдрух тикають куда вона показує -"Нам туда", хватають отой свій компас і погнали в ліс під заданим кутом!!!! Це якийсь сучасний спосіб духовної покатушки...ее....побігушки? Тада не все так погано
Сцена друга: оце чешем лісом ,чешем, не знаєм де впасти чаю попити -все нам не нра і все не підходе! Вже й лісу нема, вже й Світлячок на мене блимає куди це я її і к чему бы это всьо? Дороги вже нема, лісу нема, зупинились над перешкодою -паркан із дерев`яних стовпчиків з розтягнутою між ними колючкою,тихе нічне село, внизу річка.Не сидіти ж на піску на дорозі з чаєм...й не видно нічо! Хтось жеж придумав (счаз вже не помню хто ) Вилізти на стовпчики переплісти ногами колючку та попити чай з видом на село та моїм муркотінням про проблематику сучасного туризму.Для довідки -відстань між стовпчиками -10 метрів ...Проходить час..проходить в темряві дід...
Йа: - Це нічо шо ми тут на стовпчиках посидимо чай поп*єм?
Він:- Та мені шо -сидіть
Світлячок -б*ється в істєрікє або близько того
Отакії бувають даж...бізнес-ланчі