ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Сьогодні, 03.05.11, при відсутності дощу, покатушка сугугубо асфальт, маршрут обговорюється, протяжність 40км і більше, як варіант можна повторити у реверсному напрямку

збір 15:00 біля Драмтеатру
0676881408
Quote (zvirychka)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">получив....а маршрут тей що на карті?) і можна щоб не дуже бистро бо форма після зими ще не дуж....

маршрут вирішимо при зустрічі...темп недуже швидкий...місцями ускоряємось...
Quote (jazzec)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">маршрут вирішимо при зустрічі
але ж треба на чомусь базуватись...наприклад можна переглянути покатухи які не скалались...зараз порискаю...мо шо цікавого знайду)
Quote (zvirychka)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">маршрут вирішимо при зустрічі але ж треба на чомусь базуватись...наприклад можна переглянути покатухи які не скалались...зараз порискаю...мо шо цікавого знайду)

так! не парся!готуйся на покатуху(чай...печиво...)! просто приїзжай на 15:00 і все!
блін.....я здох не виїхавши з Житомира......капець..... :\'(

нічо...форму наберу тоді поганяю)

а де ж отчьот як політали

Я міханіка зустрів то ми повурушили трохи місто.....
Quote (zvirychka)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">блін.....я здох не виїхавши з Житомира......капець.....
Нічого страшного.. Особисто я почав сдихати поблизу Заможнього. Зустричний вітер та велика парусність вітровки із рукавами-спойлерами зробили злу справу..
Quote (zvirychka)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">нічо...форму наберу тоді поганяю)
Я політав біля того ж Заможнього. Гілка дерева у переднє колесо - бац! Коліно таки підпухло.. ще одне зло.
Врешті решт додому в\'їжджав 15 км/ч, тримаючи коліно.
Quote (zvirychka)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">блін.....я здох не виїхавши з Житомира......капець....
Да все нормально, будет много покатух, вкатывайся, еще покатаем.
Quote (dirtdisc)200?\'200px\':\'\'+(this.scrollHeight+5)+\'px\');">И я там был ,но мед не пил
dirtdisc, выздаравливай скорей и присоединяйся.

А вообще катнули сегодня серьезно - у меня вышло больше 80 км :\'( . dirtdisc еще возле драмтеатра по состоянию здоровья решил с нами не ехать, так что поехали впятером - Mart, jazzec, eville, zvirychka ну и я. Еще до Тетеревки, zvirychka, решив, что сегодня не готов на длительную покатуху, свернул на объездную на богунию. А мы уже вчетвером продолжали путь. По пути сделали две небольшие остановки. Хотя нет, была третья - Mart, видимо решив испытать на прочность себя и свой вел, атаковал лежащую на обочине приличных размеров ветку... Не то что бы победила ветка, но Mart, не справившись с управлением, довольно болезненно приземлился .
Так что Martу - скорейшей поправки здоровья, чтобы все быстро позаживало и больше не болело (кстати, его верному коню тоже желаю поправиться). А всем - спасибо за компанию, было супер! Витя, ждем фото - видеоотчеты.
З.Ы. Для меня это был максимальный разовый пробег ...пока максимальный.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!