ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Велоподорожі країнами Світу
By kuzart
Не полишає мене думка поїхати-таки до Грузії. Похід планую на серпень 2014 року.
Зараз мені важливо остаточно визначитися з датами, командою і купити квитки на літак, поки ціни ще сприятливі. Тож опишу варіанти, які наразі є. І запрошую тих, кому цікаво, визначатися і записуватися. Або ні). Хочу одразу попередити, що оскільки похід буде середньої складності, а на скатку в мене не буде часу, то геть незнайомих людей я не братиму. Тільки знайомих або через рекомендації спільних знайомих. Максимальна кількість учасників - 6 осіб.
Щодо формальностей. Можливо, я оформлю похід як 3 к.с., але остаточно не обіцяю. Там треба з папірцями повозитися і їхати в МКК якоїсь іншої області, бо у нашої немає відповідних повноважень...
Отже, до маршруту.
Варіант 1.
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=vyzyywzrgnioibmv
Цей трек розраховано приблизно на 11 днів + 1 днюванняі. Крім цього, 1 день (2 ночі) в хостелі Тбілісі, 2 дні (3 ночі) на морі, день на дорогу Житомир-Київ-Кутаїсі-Тбілісі і півдня на Батумі-Київ-Житомир.
Варіант 2.
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=rgcwifrtvprmoldr
Це майже той самий трек, але трохи полегшений і скорочений на 1 день. Днювання в ньому заплановане в м. Акхалцихе і буде використано для автобусної екскурсії до Вардзії. Трансфер: авіа Київ-Кутаїсі (Візейр), Батумі-Київ (МАУ), Кутаїсі-Тбілісі (залізниця).
Хто захоче, можливий також варіант парому Батумі-Іллічівськ (по ціні так само, як авіа, але значно довше).
Бюджет на авіапереліт туди-назад - близько 2500 грн (з велосипедом). Ціна залежить від дат вильоту.
Оскільки в Грузії я ніколи не був, буду вдячний за поради щодо поліпшення маршруту від туристів, які знають місцеві дороги.
By DDP
Рекомендую посмотреть форум грузинских велотуристов http://2x2.itdc.ge/Forum/viewforum.php?f=4 обязательно ответят на вопросы (можно сказать, что от ДнепроВелоКлуба :) )
Тоже летим в Кутаиси 9-30 августа, но из Донецка и в велопоход 5 к\с по воссточной Турции так через Батуми оптимально по цене...
By ANTOSHKIN
если Хочешь могу подробно описатьи дать рекомендации, расказать о дороге по которой мы проехали,
By kuzart
Друзі, думайте швидше. Бо якщо група не набереться, я запишусь в інший похід.
By PILIGRIM
kuzart писав:Друзі, думайте швидше. Бо якщо група не набереться, я запишусь в інший похід.
а

Дима, + я, но выпуск за границу мне надо решить, подожди..... л.с.
By kuzart
Вже є 3 учасники з досвідом 2 к.с. і 1 з 1 к.с. (vvtz). Необхідна умова виконана. Якщо ніхто не відмовиться, поїдемо під вивіскою 3 к.с. Для допуску інших бажаючих з 1 к.с., треба ще хоча б один учасник з 2 к.с. Але на цьому форумі я навряд кого ще знайду...
By PILIGRIM
на "+" кидай на ругие фоумы....
By kuzart
PILIGRIM писав:на "+" кидай на ругие фоумы....
да уже как-то взял одного с других форумов... буду искать только через знакомых
By PILIGRIM
kuzart писав:Вже є 3 учасники з досвідом 2 к.с.
вне конкурса, мо???????

Добавлено спустя 2 минуты 23 секунды:
ну ты знаешь меня и татьяна тоже, вопрос., в чём?????

Добавлено спустя 1 минуту 7 секунд:
л.с.
By kuzart
PILIGRIM писав:вне конкурса, мо???????
та шо ж ты так раскипишевался? попробуем вначале в конкурсе организовать, еще 1 участник с 2 к.с. и можно брать с 1 к.с. хочешь вне конкурса - де не вопрос.
ЗображенняЗображення

Добавлено спустя 1 час 30 минут 47 секунд:
МАУ зараз показує на серпень Батумі-Київ з велосиипедом всього за 800 грн. А Візейр Київ-Кутаїсі за 1000-1100 грн з велосипедом. Всього можна вкластися до 2000 грн за переліт.
By kuzart
чудова новина! група набрана, летимо!
я створив відповідну групу вконтакті, подальше обговорення переноситься туди. не те, що є фанат контакта, просто там зручніше буде до походу готуватися.
By kuzart
квитки купуємо завтра-післязавтра. ціна - близько 1700 грн. читайте в групі.
By Саня
kuzart писав:квитки купуємо завтра-післязавтра. ціна - близько 1700 грн. читайте в групі.
если визайром то сегодня было бы оптимальнее-20% скидка!
By jazzec
Саня писав:если визайром то сегодня было бы оптимальнее-20% скидка!
сьогодні вже не встигли...
By kuzart
jazzec писав:сьогодні вже не встигли...
нічого, якщо завтра з цінами не зміниться, наш варіант буде теж хороший. 1700 в обидва кінці - дуже добра ціна.

Добавлено спустя 7 минут 46 секунд:
Саня писав:если визайром то сегодня было бы оптимальнее-20% скидка!
хорошая скидка: вчера билет без дисконта был 729, сегодня - 929, но зато скидка 20%))
By INSPIRE
kuzart,
Так кто в группе? Какой маршрут выбрали?
Колись, не томи, хочу слюни пустить.
Скинь ссылку на контакт.
By PILIGRIM
INSPIRE писав:хочу слюни пустить.
http://vk.com/club65695665
пуффффффкай пуфффффффыриииииии)))))))))) :D :D :D :D :D :D :D :D
By jazzec
PILIGRIM писав:пуффффффкай
там група закрита...
By PILIGRIM
jazzec писав:
PILIGRIM писав:пуффффффкай
там група закрита...
печально :( :( :( :( :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!