ВелоЖитомир

форум велосипедистів м.Житомира

Велоподорожі рідним краєм
Сезон у когось почався - у когось і не закінчувався :roll: Тому я тут і зараз виник.
Є смисл при бажанні доєднуватись до того що я їжджу і їздитиму..чи шось інше робитиму.
Не дивлячись на періодичні лякалки декого з ВелоЖЖ про "сектанство" і прочу хрєнь (сорі) :geek: в моїх поїздках нема нічого ненормально-неадекватно-прочего))). Хто їздив-той знає-це найкращі рекомендатори.Є кілька вимог які багатьом тут і так в нормі-без піффа, шашликів, прогонів в темпі -ібо є певні цілі ідеї і бажання кожного отримати свою дозу фіз.втоми т.д.
Тут будуть посилання на форум ТК "Поліське Джерело" на ЖЖ (Журнал Житомира) -коли мені не буде ліньки або я бачитиму смисл в групі (да-буває і таке :stid: ) або у мене буде час збирати та підлаштовуватись під напарників (і таке тож буває -робота така).
правила та умовиВідобразити
пс: Колєги -я чудово розумію що ва хочеться іноді поговорити на тему запланованого та анонсованого-але давайте в рамках, без флуду та непотрібних розжовувань.Я люблю конкретіку та не люблю походну суєту. Краще подзвоніть мені як є питалка-так швидше мені чим відписуватись). Пропоную оргитись простіше -я описав -ви спитали потрібне для вас та важливе..більше вже й не треба -стрічаємось в умовленому місці.
:hi2:
пс2: всі поїздки та події -некомерційні!
пс3: я знаю що декого з амбітних веложижиків турбує що під нішими прапорами(хоч таке повсємєстно практикується в турклубному житті) але мій клуб іншу мету переслідує - тому обходимось без флагів.В звіті та іншій писанині своїй я як і колись до Сіриків завжди згадую причетність тих до тих-то клубів, форумів ;)
_Дяки
By ТК Поліське Джерело
16 червня (виїзд вночі в суботу )-18 червня(повернення в обід в понеділок)
загадковий "Тунель кохання" !!!

Перлина Рівненщини!
Романтичний природний зелений тунель крізь закинуту залізницю що доглянуто природою не гірше ніж королівським садовником!
Все описано тут: http://zhzh.info/forum/41-9459-373387-16-1339450331
пс: квитки беру завтра!
Бо щезають даж вночі як отой новий експрес.."інтерсіті"
Приєднуємось..не спимо в цьому болоті... Ж
By ТК Поліське Джерело
все обговорюється..але..кх..з тими хто їде :-P
By ТК Поліське Джерело
Купив квитки в віду відсутності інтересу (чи натяків) на бажання участі з боку....
Але хто захоче- ще не пізно..
By Snumsmumrik
ТК Поліське Джерело, інтерес і бажання є... але є нема можливості динамити роботу. Та із місцем проживання нічого не зрозуміло :)
By DIESEL
ТК Поліське Джерело писав:Купив квитки в віду відсутності інтересу (чи натяків) на бажання участі з боку....
май терпіння...
By ТК Поліське Джерело
DIESEL писав:терпіння...
пояснюю чому так за квитком рвонув -на ЖЖ ж було написано "залишилось" 30 плацкартів". Сьодня о 15-00 вже було тільки 3 ! Поки я зірвався поїхав -залишилось два квитка.Один я й купив.Цей напряг виник через модернізацію укрзалізниці..хз шо вони там напланували -але стало менше і потягів, і причепних, і вагонів...
пс: Між іншим повернення в Бердичів пізно ввечері в неділю -якраз на роботу в понеділок...кому там..ще й поспати вийде
By ANTOSHKIN
о так якщо в недылю ввечері то це зовсім інше!
By ТК Поліське Джерело
ANTOSHKIN писав:це зовсім інше!
ну і ?
By ТК Поліське Джерело
завтра (24.06) хто мо хоче скласти компашку- "Селами Житомирщини" -Виїзд о 4-00 ранку.Велофотопрогулянка Ж-селами крюком на північ до Малина-Радомишль-Ж по трасі Кілометраж 200+км. :-?
By ТК Поліське Джерело
Завтра (четверг, 27-ме) хто хо катнуть 200+ км фотоселами? мікроанонс...виїзд вранці в 5 ранку десь..північ-до Малина..До Радомишля( не по дорозі, просто напрям), до Фастова -там дизель до Ж
By jazzec
ТК Поліське Джерело писав:хто хо катнуть 200+ км фотоселами
боюсь шо такими пробігами ти всіх відлякуєш...
By ТК Поліське Джерело
jazzec писав: боюсь ...
ключове :oppa:
хто хо -не потребує завлєкалок, зазиваній, розписів по дрібницям..просто у людини або є відчуття участі в подібному, або нема..і тоді вже шукається тіпа причина: місто проживання топікстартера вдрух не відоме (с) :bayan: ,те не то..те не так. А я нікого не аналізую -я написав, почекав, сів-поїхав.Все просто. Проте якщо долучень не буде -я в кінці сезону( вашого, загальноприйнятого велосипедного) цю тему прихлопну як дармачасовитратну :kazyavki: :cry:
By Egor_Goodman
jazzec писав:боюсь шо такими пробігами ти всіх відлякуєш...
а мне кажется нам таких покатух нехватает :)
я вот хочу в такую. поеду скоро.
By ТК Поліське Джерело
ТК Поліське Джерело писав:5 ранку десь
ага..ага... :bayan:
карашооо. поооспав :oops: :cry:

Добавлено спустя 3 минуты:
Egor_Goodman,
я взагалі дивлюсь чуть не кожен велорегіон свої марафони оргить..придумав був ідею нашого -Поліьського марафону "Залізний поліщук" ..тіпа. Сто( дєті) Двісті (мастєр) км безжалісними болотами,глухими лісами, пісками, кам`яними горками -місце зовсім поруч...необ`їжджене даж покатухами.Забув про цю ідею -ібо ніхто в нас таке не їздить...крім 2-3 може.
By ТК Поліське Джерело
8 липня (неділя)

"Таємниці Київського Полісся "

Перший велопохід вихідного дня (ПВД) із серії опробованих розроблених веломаршрутів Житомирщини
Того року з Жорою його двічі катали-перекатували...
Шикарна насичена програма, доступно для новачків ,всього 70-80 км
Деталі ввечері ......
By Tina
прекрасний ПВД, попередньо +1
By Snumsmumrik
ТК Поліське Джерело, дата?
By ТК Поліське Джерело
Snumsmumrik, тобто дата?
http://zhzh.info/forum/41-9459-2#378615

Зображення
By ТК Поліське Джерело
Виїзд о 10-00 в неділю 8-го липня
Місце збору -майдінчик (в тіні) перед "Фуршетом" на Польовій

Сьогодні їздив фрагменти цього маршруту
Приємні новини:
в лісі прохолодно ( а лісу більшість в нитці) не дивлячись на +31град!
комарів майже немає!! На відміну від мошки..але та тіко жужжить -не кусає
В програму явно увійдуть стопи на спустошення чорничників
Отримав більш точні орієнтіровки на стелу на "Березовому болоті"

Yeni nesil siber güvenlik platformu: warni[…]

Пропускаєш покатушки та інші велоподії?! - SMS-інформування!